icon

Váš názor na tento obraz

10. jún 2023

Som psychiatrická pacientka, preto tento príspevok pridávam anonymne,aby ma nik nespoznal. Pri poslednej hospitalizácii,ktorá trvala dlhé 4 tyzdne,som pricuchla k malovaniu.A chcem teda poznať váš názor- paci sa vám tento obraz?ak áno,tak prečo,a ak nie tak rovnako prečo. Za vaše odpovede budem veľmi vďačna

Váš názor na tento obraz
Strana
z2
euka210
10. jún 2023

Pekny je, mne sa pacia krajinky, aj pekne zobrazeny zapad slnka.

danica2711
10. jún 2023

rozhodne maľuj ďalej. Vôbec nezáleží na tom, čo si o tvojom obraze myslia ostatní, dôležité je to, ako si sa ty cítila, keď si ho maľovala, čo zo seba si doň dala, čo si ním zo seba ventilovala... to všetko je veľmi pozitívne. A talent podľa mňa máš, aj zmysel pre farby a detail, rozhodne to rozvíjaj

yellow28
10. jún 2023

Prepáč, pre mňa je depresívny...proste prvý dojem je taký 🤷

katarinka89
10. jún 2023

Obraz je na oko pekný. Ale nevyzaruje z neho nič pozitívne pre mňa. Kresby su zrkadlom do duse. Tie farby sú tmavé, ten sám osamotený strom pri tej rieke.....smutné ale pekne. Máš určite talent, ktorý treba rozvíjať tak šup do toho.

arianna25
10. jún 2023

V tomto obraze vidím akoby sa všetko na teba sypalo, ale aj tak máš v sebe nádej. Ťažko sa predieras problémami, niektoré sa možno opakujú, ale si na dobrej ceste.

denithestrange1993
10. jún 2023

Prepac,na mna posobi gycovo. Ale to vsetky obrazy/fotky kde je kombinacia vody a slnka. Pacia sa mi farby,ak ta to bavi a naplna urcite v tom pokracuj a drzim palce v liecbe 😉

andreatytler
11. jún 2023

Je velmi pekny. Ide z neho smutok. Urcite maluj dalej.
Kompozicne by som posunula horizont vyzsie alebo nizsie.
Viem ze je to individualne vyjadrenie tvojich pocitov, ale skus si nieco nastudovat o kompozicii. Napriklad ludske oko povazuje za prijemne ked je obraz rozdeleny do 3 tretin ci uz vertikalne, alebo horizontalne.
Ten strom ako dominantu mas v jednej tretine posunuty dolava. Ak by bol presne v strede obrazku, nebolo by to take pekne ako ked je posunuty na jednu stranu. Velmi sa mi paci ta oboha a tak by som posunula horizont dolu aby bola obloha 2/3 obrazku a jazero 1/3.
Tiez ked sa hlavny objekt dotyka okraja, tak to posobi rusivo. Ta koruna stromu dotykajuca sa vrchu obrazku mi vadi. Bolo by to krajsie, keby tam bola mala medzera medzi vrcholom stromu a okrajom obrazku. Alebo ak zamerne chces velky strom, tak nech koruna prerasta do okraja obrazku, ale nech sa ho nedotyka.

Strana
z2