Váš názor na tieto šaty
Nemam ideal postavu som po porode 2 mesiace.. vystrih este by som upravila ale chcem sa spytat ako na mne vyzeraju ?😃 co by ste si k nim obuli? Na aku prilezitost by ste si ich dali? Allebo ich radsej vratit ?😁

Podla mna su super, dnes si mozes dat hocičo trebars aj na svadbu, len to treba predať. Fakt krásne šaty, mozno pre mna dlhé ale to je o tom kto je na co zvyknutý. 🙂 Jedine, co treba riešiť je material, ci je prijemny pre teba. Obula by som si k tomu vyššie topanky urcite. Pre niekoho možno evokuje, ze je to župan ale topka v dnešnej dobe su práve saténové kimona (župany) nosene vonku. Ja nosim kimona po vonku a je to super krásne. 🙂
@weronitae dakujem pekne za nazor.. material bol super.. len bohuzial ta biela spodnicka bola strasna pod tym.. to mi vadilo najviac.. dnes som ich uz poslala spat .. 🙂 za 44 eur mohli byt viac prepracovane 🙂a bohuzial na mojej postave vyzerali aj tak divne 😁
Zupanoidne šaty sú teraz moderné.
Všetky šaty na internete sú prezentované na dokonalej postave .
Tieto treba vedieť nosit kľudné si ich nechaj, sú fajn.
Dobre robíš, keď ich vraciaš. Gucci negucci, ten vzor je otrasný. Za 44,- nájdeš kopec iných krásnych šiat.

Vratit alebo vecer v nich mrknut na manzela 😜 urcite v nich nechod nikam von...