icon

Váš názor na tieto šaty

13. apr 2023

Nemam ideal postavu som po porode 2 mesiace.. vystrih este by som upravila ale chcem sa spytat ako na mne vyzeraju ?😃 co by ste si k nim obuli? Na aku prilezitost by ste si ich dali? Allebo ich radsej vratit ?😁

Váš názor na tieto šaty
Strana
z3
veroonr
13. apr 2023

Vratit alebo vecer v nich mrknut na manzela 😜 urcite v nich nechod nikam von...

weronitae
14. apr 2023

Podla mna su super, dnes si mozes dat hocičo trebars aj na svadbu, len to treba predať. Fakt krásne šaty, mozno pre mna dlhé ale to je o tom kto je na co zvyknutý. 🙂 Jedine, co treba riešiť je material, ci je prijemny pre teba. Obula by som si k tomu vyššie topanky urcite. Pre niekoho možno evokuje, ze je to župan ale topka v dnešnej dobe su práve saténové kimona (župany) nosene vonku. Ja nosim kimona po vonku a je to super krásne. 🙂

autor
14. apr 2023

@weronitae dakujem pekne za nazor.. material bol super.. len bohuzial ta biela spodnicka bola strasna pod tym.. to mi vadilo najviac.. dnes som ich uz poslala spat .. 🙂 za 44 eur mohli byt viac prepracovane 🙂a bohuzial na mojej postave vyzerali aj tak divne 😁

kapkaildika
15. apr 2023

Zupanoidne šaty sú teraz moderné.
Všetky šaty na internete sú prezentované na dokonalej postave .
Tieto treba vedieť nosit kľudné si ich nechaj, sú fajn.

janulka1802
15. apr 2023

Dobre robíš, keď ich vraciaš. Gucci negucci, ten vzor je otrasný. Za 44,- nájdeš kopec iných krásnych šiat.

Strana
z3