Váš názor na túto fotku
Ahojte mamicky... Nejde mi moj stary login. ☹ chcela by som vediet aky mate na toto nazor... Nevedela som kam to zaradit a skor to beriem ako zivotu nebezpecne i ked to tak nemusi byt... Preto zdravie, fotka je z leta tohoto roka! Boli sme s manzelom u suseda sa kupat a ja som fotila muza zo synom aby sme mali naco spominat a maly aby mal peknu spomienku. Vecer ked maly zaspal som si sadla na dvor a ppzerala fotky ake som urobila... Nezabudnem na ten pocit ako mi prebehol mrqz snad na kazdom kusku tela ☹ stali mi asi aj vlasy na hlave ☹ odfotila som nieco co chcelo byt videne... Bala som sa pretoze to bolo pri mojej rodine pri synovi a menzelovi. Kazdy mi tvrdil je to odraz tvojho muza ale stretla som sa aj s nazorom je to fotoshop! Co ma dost poburilo kedze mam uz svoj vek a rozum a urcite by som to nedala na foto kde je moje dieta a muz... Kolegyne x prace boli zvedave a boli dost zhrozene. A kolegynka my dnes povedala ze ma znamu ktora to ohodnotila. Udajne sa na mojho muza upela nejaka dusa ktora z neho saje energiu prejavuje sa to tym ze je nervozny depresivny unaveny a on taky je ale nepripusta si to lebo tomu neveri. Stretli ste sa uz s niecim podpbnym!? Co s tym je to pol roka dozadu ale spomeniem si nato... Mam z tej foto hrozu
@gumimaci a my máme taký istý televízor-idem pozrieť, či aj my tam máme duchov...
Muj nazor na tuto fotku je, ze uz by mohla skoncit zima.....
@czechzuzanaba chces ist do bazena s priserou? 😅
@zuzkaanicka Ja jen chci jit do bazena :D
@czechzuzanaba 😅 tak potom si ho dobre omrkni, aby Ta za nohu nechytil takyto ksicht 😅
@zuzkaanicka ja na takove veci neverim, cosi tam je na dne bazena, no prisera to urcite nebude 😉 Skoda, prisla jsem o ty zimomriavky....
@czechzuzanaba ved ani ja 😅 ... mozno je to kus handry a niekomu aj to staci, aby sa bal 😅 ... obzvlast ak to nie je handra znackova 😅

@anima9 ale toto nebude photoshop 😀 za kolko ponukas telku? Popytam sa znamych 😀