icon

Vaše najväčšie trapasy?😁

sahi
31. okt 2018
silvester3
31. okt 2018

@sahi Na priechode pre chodcov sa mi roztrhli obe tasky s masom. Vsade kolony koli mne a ja som zbierala maso z cesty:D Nikdy na to nezabudnem:D trapas na 100 rokov. Bol piatok 13 teho este zrovna🙂))

tykat
31. okt 2018

@sahi ...ja uz som to tu kdesi pisala...v robote som zobrala v piatok z obeda pre macku kosti a zvyšky z kurata, zabalila so sacka, igelitky a sup do kabelky nech si Čiči zmlsne, bolo leto, vikend potom ešte dovča...idem po dovči vlakom do prace a zrazu fuj, smrad na zdochnutie, otvorim kabelku že si dam aspoň žuvačku a vtom ešte väčší smrad...ale fakt zdochlina šuvix...ja som tie kuracie kosti zabudla mačke dať 😀 no čo poviem...hanba, ľudia okolo nosmi krčili a pohoršene sa obzerali, tak som nosom krčila a pohoršene sa obzerala aj ja 😀 ...kabelku som musela vyhodiť

tykat
31. okt 2018

@sahi a kolegyňa čo so mnou sedi v kancli kedysi davno zablokovala na hodinu v BA električky...vyparkovala z domu (na trať)...dala neutral, zatiahla ručnu a vyskočila že rychlo zavrie branu...ale v aute mala šteňa a to skočilo na centralne zamykanie a zamklo auto. Hodinu kvôli tomu nešli električky. Keďže auto bolo naštartovane tak ani odťahovka nechcela prisť. A nahradne kľúče mala 100km (u rodičov). Nakoniec po hodine šteňa nejakým zázrakom skočilo na centrál a auto odmklo. Dodnes sa na tom smejeme.

silvester3
31. okt 2018

@tykat :D

sahi
autor
31. okt 2018

@tykat presne toto sa stalo aj mne, len ja som zobrala kosti do školy..😀😂všimla som si to až keď som si išla vybrať desiatu.Tiež riadna hanba a strašný smrad😂

julianko
31. okt 2018

Držím v sebe ako vŕba 😀😝😅

annabelka
31. okt 2018

Išla som so psom od veterinára, prechádzala som okolo masiarstva, tak som nakukla dnu. Predavačka má volala, že nech sa páči, môžem aj dovnútra a ja že bohužiaľ nie, som tu so psom. Povedala, že to vôbec nevadí, kľudne si môžem nakúpiť a ak chcem, na zemi je krabica s bravcovymi kosťami, môžem si pre psíka nabrať zadarmo. Tak som teda vstúpila, kúpila som si nejaké mäso a Nefina ťa svina mlsna, začala nepozorovane žrať tie kosti. Než som stihla zareagovať, začala sa jednou takou väčšou dusiť a vygrcala sa na zem rovno v tom obchode. Začala som sa ospravedlňovať a rýchlo upratovať tu grcku a rýchlo vypadla aj bez tých kostí zadarmo. Už nikdy som v tom obchode odvtedy nebola.

orieska325
31. okt 2018

Mne doma nie ale na poznavacke v Taliansku..ideme od Colosea..cela skupinka cez prechod pre chodcov ja vzadu s muzom..presli sme teraz som sa otocila ze este cosi nafotim..cvak cvak..otocka nazad ze bezimza skupinou a predo mnou fejs tu fejs 😀konska tvar..ano zrazila som sa s konom v Taliansku😎😎😎😎doteraz si spominame na to s rehotom s manzelom..

katkalubkova
31. okt 2018

Mne sa baby stalo raz, ze...
Bola u nas navsteva, manzelovi krstni rodicia od birmovky aj s dcerou a sedime, kecame. Sedeli sme oproti sebe. Ja s manzelom vedla seba a oproti nam krstni. Na sedacke mame zlte potahy z mikrovlakna. Ja som sa postavila, ze idem na WC, pretoze som mala svoje dni, podomnou fľak ako hovado. Nikdy predtym sa mi to nestalo a teraz to malo priemer mozno tak 5cm. No, co uz. Kym tam neboli manzelovi kolegovia z prace, tak som to este prezila, ale inak to bol horor 🙄

melania1
31. okt 2018
marienka1989
31. okt 2018

Sú to už roky...ale s mojou najlepšou kamarátkou sa na tej príhode vždy rady zasmejeme....chodili sme štvrtým rokom na obchodnú akadémiu, kde sme mali aj predmet "fiktívna firma" a s tou sme sa dostali až na veľtrh fiktívnych firiem do Prahy. Tam sa bolo treba náležite obliecť, dali sme si ušiť rovnošaty, no topánky si bolo treba priniesť vlastné...ja som v tej dobe ale žiadne elegantné topánky na opätku nemala, tak som si požičala mamine....no boli mi troška veľké....ako tak som sa celý deň dokázala na nich nezabiť, no po dlhom únavnom dni sme kráčali smer ubytovanie, samozrejme sme prechádzali cez jeden pre Prahu typický dllllllhý prechod....kde zelená pre autá trvá asi 5 minút a zelená pre chodcov asi 10 sekúnd, museli sme utekať....a čo sa nestalo....na prechod som vybehla ešte obutá, no na druhú stranu som dobehla len s jednou topánkou 😨😨😨 to bola hanba!!!! čakať dlhých potupných 5 minút na ďalšiu zelenú, krivo stojaca, keďže opätok len jeden....ľudia pozerali....kamoška sa smiala....nezabudnem 😀 po toľkých rokoch sú to tie naj spomienky 😎

malinajahoda
31. okt 2018

@silvester3 😂👍

ivanka12311
31. okt 2018

@orieska325 🤣😂topka...

silvester3
31. okt 2018

Este jeden zazitok mam.Pracujem v kacelarii dostala som zachvat akurat pri zakaznikovi- pri jednani zo sekundy na sekundu. Vracanie kychanie no vsetko dokopy islo von.Prisla zachranka som uz ok ale od vtedy som ho tam uz nevidela 🙂 takze mam 2 a take riadne🙂)) uf🙂)

iinuska
31. okt 2018

Máme jedného veľmi dobrého kamaráta.Vola sa Jozef,VOLÁME HO Dodo.vobec mi to tak nedôjde,že on je Jozef.Raz sme sa bavili o menách a ja že no kto by už teraz dal také nejaké obyčajné meno ako napríklad Jozef😈

lena888
31. okt 2018

boli sme na chate z firmy, mam 3 kolegov a moj muz isiel premietat na platno nejake fotky. A tam zrazu na celu stenu moja fotka ako hola vychadzam z vane.

kakawah
31. okt 2018

Moj muz je magnet na trapasy a ma jeden poriadny. Moja sestra ked mala svadbu ho poprosila aby im robil kameramana. Ked sme odchadzali z domu do kostola on siel v aute s jeho rodičmi a mali sa drzat v kolone ale zaostavali a prisli ku kostolu z inej strany. On videl ze pred kostolom prazdno tak si myslel ze vsetci sme uz dnu a rychlo utekal dnu cestou si nastavoval kameru. Prisiel az do predu a postavil sa k fararovi chcel zachytiť dolezite momenty ked zrazu oproti videl ineho kameramana este si pomyslel ze si niekto z hosti robi sukromne video. Vtom si uvedomil ze vsetci na nwho divne pozerajú a ked videl mladych vsetko mu došlo😂😂😂 Uvedomil si ze je na cudzej svadbe a ani nechcite vediet ako sa citil. Poniektorí v tej vaznej chvili spustili rehot a ini sa zhrozene pozerali co za debilka tam vpochodoval. Ale mm je dobry komik a z kazdej trapnej situacie sa vie vymotkat. Spominame to casto a on hovori ze urcite je v nejakom videu na youtube 👍

kellypiu
31. okt 2018

mne teraz just nic taketo nenapadne a bavim sa dobre, ked citam o pisete, ale aj taky je zivot, dolezite je vediet sa na sebe zasmiat 🙂

doroteja
31. okt 2018

Moji rodicia boli aj s bratom v Tatralandii. Vsetci traja sa spustili v zavretom tobogane na velkej nafukovacke. Kedze vsak sli traja, otca to v tobogane vyhodilo a mama s bratom sa viezli dalej. Oco si rozmyslel, ze on sa zosmyka dole. Kedze ale mama s bratom zisli dole, signalizacia ukázala, ze sa mozu spustit z hora dalsi. Tak oco sa snazil dostat dole, ked ho zrazu nabrali dalsi ludia na nafukovacke. Boli to cesi a ten jeden sa ho pyta: "co rady delas vole?" a oco nelenil a ze:"no stopujem ty koko*".... trosku trapas, oco trosku vulgarny, ale sa zlakol. Nastastie všetko dopadlo dobre 🙂

jukov
31. okt 2018

Písala som to už v inej diskusii, ale prihodím aj sem. Chystali sme sa na jarmok, boli sme s mojou tetou dohodnuté kde a kedy sa približne stretneme a keby niekto z nás skôr dorazil, aby počkal. Teta rátala aj s mojim manželom, no nakoniec on nemohol, išla som iba so synom. Dochádzame k dohodnutému miestu a vidíme, že teta (60 rokov) objíma a bozkáva nijakého 30-nika, ktorý sa veľmi podobal na môjho manžela. Dorazili sme k ním, chlap vypleštené oči na tetu, ani na slovo sa nezmohol, a teta mi hovorí keď nás zbadala, už som sa pýtala tuto tvôjho muža, kde vás zabudol, ale on len čuší. Ja jej hovorím, teta ale ten nie je Milan (tak sa volá môj manžel), on nemohol prísť, prišla som len s chlapcom. Ona sa kukla na toho chlapa, ktorého ešte pred chvíľou objímala a spustí naňho: nehanbíte sa mladý pán, takú starú dámu tuto na ulici vybozkávať. Chudák chlap, ten nevedel kade má zmiznúť. Ešte aj teraz sa na tom smejeme.

silvester3
31. okt 2018

@jukov :D

3009
31. okt 2018

Mali sem svadbu ešte za socíku a chceli sme strašne ušetriť na fotografovi, tak sme poprosili môjho bratranca, že on vie fotiť, tak nám urobí svadobné fotky z kostola aj z veselice. Všetko bolo OK. Vtedy ešte sa fotilo na filmy. Cvakal, cvakal až potom sa zistilo, že on vôbec tam nedal film, takže zo svadby nemáme žiadnu fotku okrem tej, čo sme boli u fotografa sa oficiálne fotiť v ateliéri. Prežili sme a sme spolu už 38 rokov.

katkalubkova
31. okt 2018

Ja sem napisem este jeden zazitok, co som vyparatila este ked som bola slobodna.
Stretla som po dlhsej dobe kamaratku Janku. Nepoznala som sa s nou dlho, mali sme spolocnu kamaratku Jarku a s tou sme boli par krat na vino a aj na diskoteke. Stretla som ju po dost dlhom case. Vybehla som z kabinky, bol to obchod so spodnym pradlom. Zrazu vidim Janku, mala bordovu mikinu, zapnutu skoro po krk a pekne brusko, bola som si 100% ista, ze je tehotna!
Pridem k nej a hovorim: " Ahoj Janka, ty si tehotna?!" a jemne som s rukou naznacila siluetu jej bruska. A ona mi na to: " Nie"
Neviem ako som vypadla z toho obchodu, len si pamatam, ze som isla do roboty a tam sa kolegyna pucila od smiechu, ked som jej to povedala.
Odvtedy som ju uz nevidela.

kakawah
31. okt 2018

Jooj ja som si spomenula este na jeden top trapas. V hlavnej ulohe zas moj muz. Pred casom nam v celom dome robil nove elwktr.rozvody a zastrcky jeden chlapik poliak Jacek. Bol u nas viac krat aj po niekolko hodín a ked to dokoncil zabudol si u nas nejake vercajgy. Niekolk krat sme ho aj v meste stretli a hovorili nech si po nich pride a on ze niekedy sa zastavi. Raz mm mi krici z kúpeľne ze pocuje Jaceka tak otvara okno a krici: (ich komunikacia bola v polstine). Ahoj Jacek ked chces zajdi si po vercajgy . Jacek sa zastavi pozera hore a odpovie; chuj z vercajgami( sorry za vyraz). Mm sa cudoval tomu a ja hovorim ze ved viemw kam siel, oproti v dome byvaju poliaci tak tam mu zanesme tie veci. Tak sme zaklopali na dvere otvorila pani domaca a mm sa pyta ze prisiel k vam Jacek? A ona za ano. Tak ho zavolala. Jacek kraca po dlhej chodbe, mensi trocha pri sebe s blond vlasmi vygelovanymi dohora. A mm mu hovori: to ty nepotrebujes tie veci? No ked prisiwl Jacek blizsie hned nam bolo jasné....celkom podoba ak hlad aj meno ale v tvári nam nieco nesedelo. Aj sa podobali ale ...no nebol to on.Tak sme sa nasmiali. Vraj ani pribuzni niesu. Ked sme praveho Jaceka stretli a povedali mu co sa stalo, poriadne sa smial. Pri roznych prilezitostiach hovorime znamym tuto prihodu a sulame sa. A rozoberame co si ten chlapik asi tak myslel

drimonna
1. dec 2018

@iinuska A čo na to povedal? 😹😹 Trps

iinuska
4. dec 2018

@drimonna No sme to nejako zahovorili 😶