icon

Vaše názory na mBank

simik14
10. mar 2015

Dobry den poprosim vas mate skusenosti s touto bankou ? Dakujem

saurian
•
10. mar 2015

@simik14 my mame obaja mbank, vratane hypo. sme spokojni.
jedina nevyhoda je, ze vobec nepracuju s hotovostou - tzn nevies vybrat inde peniaze ako v bankomate, nevies vlozit hotovost na ucet.

skvele
•
10. mar 2015

My mame tiez,u mna nie je problem s vyberanim.Na co vyberat v banke,kde je to aj tak drahsie.A peniaze si vlozis na ucet napr. cez postu. My sme max spokojny.

simik14
autor
•
10. mar 2015

Fuha to som nevedela no ... ale ako tak viem ze nemaju mesacne poplatky v ako v inych bankach vsak ?

spirit16
•
11. mar 2015

Ja mam m-bank roky a som velmi spokojna. Poplatky neplatis. Na vyber penazi mozes pouzit akykolvek bankomat.
Jediny problem moze byt mnozstvo vyberov zdarma.
Tieto podmienky obcas menia a pokial na ucte nie je dostatocny pohyb penazi, tak si za niektore vyberi mozes zaplatit.
Inak neuctuju za nic. Dokonca myslim ani za vydanie a vedenie karty. Myslim ze ani za to nie je poplatok

kika87
•
31. máj 2015

Prosim vas a mate kartu visa clasic alebo Visa PayWave? Aky je tam rozdiel prosim ?

svetlicek
•
7. aug 2015

Chcem sa aj ja podeliť s mojou skúsenosťou s mbankou.Momentálne ma neskutočne zaťažujú ,predávame byt moja kupujúca si v menovanej banke vybavila hypotéku tak sme všetko vybavili všetko obehali podpísali vyriešili čo trebalo.Náš realiťák tam rýchlo doniesol po podpisoch zmlúv o pár dní LV ,potvrdenie a neviem čo ešte a tri krát sa pýtal či je to všetko v poriadku a stačí t,o či niečo netreba a že nie, treba čakať už len na čerpanie že o tri dni budem mať peniaze na účtoch keďže jedna časť ide mne a jedna VUB kde mi splatia úver.No tak sme čakali v ten deň peniaze ale peniaze nechodili,tak me tam volali a oni platbu pozastavili ani nám vedieť nedali a vymysleli si že hento tam je zle tamto je zle a že majú úplne zlú žiadosť z VUBky o predčasnom splatení úveru.čooo vo VUBke iné žiadosti nedávajú, jasne,že mbanka si to účelovo vymyslela.Takže ďalej zase nové vybavovanie v mojej banke , podpisy nové zmluvy pritom údajne by stačil len dodatok k zmluve s novým schválením ..Takže zase behačky nervyy a stres.A to som zvedavá ,že keď sa im to všetko doloží nanovo v pondelok ako to dopadne s vyplatením a čerpaním..Môžem vám dať vedieť ako to dopadlo..Takže veľmi si nabudúce rozmyslím či predám niečo niekomu kto to rieši cez túto banku.....

anka32
•
Odpoveď bola odstránená
•