icon

Vaše obľúbené značky oblečenia?

limetka69
16. okt 2019

Ahojte, zaujímalo by ma aké sú vaše obľúbené značky s oblečením, čo sa týka kvality. Ktorú značku preferujete a tak, možno objavím niečo nové, čo ešte nepoznám. 🙂 ide mi o ženské oblečenie, nie pre deti 🙂

tyrkysova_kobyla
16. okt 2019

@limetka69 H&M, Zara, Orsay, Lindex, Promod, Bershka, C&A (ale kupujem na seba v detskom 😂), Stradivarius... Je toho dost, ale viac menej uz viem, co kde mi sadne 🙂

ivkazba
16. okt 2019

Oblečenie: Zero, Comma, Chantall, Desigual, Christian Berg, Esprit, S.Oliver, Review... asi v tomto poradí
Spodné prádlo a pyžamá a veci na domáce nosenie: VS a Hunkemöller
Topánky: Aldo, Steve Madden

adelakom12
16. okt 2019

Zara, Bershka, Stradivarius, Calliope, HM,PullandBear Tesco je super fakt, Puma, Adidas a neviem co este vsetko.. 🙂

monicka144
16. okt 2019

Ja napríklad rada nakupujem aj v Tescu, aj H&M, čo sa týka topánok tak to zase Baťa 🙂

simsalabim
16. okt 2019

@limetka69 Lindex, Orsay, Next a Marks and Spencer. A Bonprix na jednoduche volnocasove saty.

nikol873
Odpoveď bola odstránená
nikol873
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
Odpoveď bola odstránená
dopolbokaodrata
Odpoveď bola odstránená
stanzi
18. okt 2019

Oblecko - Liu Jo, Chantall, Comma, s.Oliver, obcas Twinset, plus na volny cas slovenska znacka Lull Loungewear ❤
Topanky - Aldo, Geox, obchody Salamander a Sempre.
Kabelky - obchod Cube, Aldo.

Inak, preco je tu tak vela zmazanych odpovedi?

vevesh
18. okt 2019

Oblecenie- podla toho ake - elegantne comma, taifun, coastal, next, s.oliver, betty barclay, lindex. Funkcne jack wolfskin a geographical norway. Topanky dogo, geox, british knights. Kabelky oilily a aneke. A mam rada francuzske butikove oblecenie, hlavne sukne a kabaty.

dopolbokaodrata
18. okt 2019

Tých handier je toľko, že dobrú polovicu tých značiek čo sa tu popísali vidím prvý raz v živote 😂

judar
18. okt 2019

Úprimne ani jedna...drahé jak šlak a realita takáto - Zara mi pustila farbu, Bershka od riflí čierne stehná plus po jednom praní zo strieborneho gombíka medený...H&M, Orsay, Lindex atď látka tak kvalitná že pri zabalení sa do toaletného papiera nepoznám rozdiel ....ide to dolu vodou a to je jedno či človek nakúpi v značáku alebo u čínanov

leuchtturm
9. júl 2020

Moje najoblubenejsie znacky oblecenia su Burda a Fashion Style.

2006_1211
19. jún 2023

@limetka69 Calvin Klein, champion, nike