Vaše skúsenosti s mužom v znamení panna
Chcem sa opytat ci mate skusenosti a muzom v znameni panna , mam priatela a je strasne ocelovo chladny a sebecky bez kuska empatie . Ako s tym bojovat ? . Dakujem za rady
Hm,ako chladny posobi.U nas to bolo jeden den perfektne,ked sa otvoril a pustil cloveka k sebe a druhy den ako ladovy cencul,odrazity,silne prakticky a dokazal znegovat vsetko,co sa v predchadzajuci den povedalo ci odohralo.Ja som sa velmi snazila,ale neubojovala som to.Dvakrat,v rozmedzi skoro 10 rokov.Vzdy hodil flintu do zita.A potom pisal,aky je hlupak a aka som ja skvela zena apod.Nikdy viac pannu,zlaty moj nacechrany lev,co na srdci,to na jazyku.Inak muzi panny su najcastejsi stari mladenci.
@silvia1996 dakujem. pekne si to napisala
@babydesire rak
@taskataska taskataska tak tu bolo bez teba dobre !
@pinka1 raaak 😅😅😅😅😅 ?! No vitaj - ja tiez..za manzela mam sice tiez raka no v minulosti som mala nejake pletky s dvomi muzmi - pannami... A sice to bolo kratkodobe, veru nesadli mi..ja potrebujem muza co ma necha sa vykecat,co ma pocuva,co mi tiez hovori o vsetkom co ma na srdci,,a to panny maju stym problem. Ako pise @mlska19 jeden den su neuveritelne sarmantny,zvodny,zamilovany a potom zrazu akoby to zmizlo a opacny clovek..myslim,ze to je tym,ze oni ked citia nieco negativne,nevedia to spracovat,nehnevaju sa navonok,nesmutia,niesu podrazdeny ci nervozny,len su ticho, a potom maju stav kedy lusknutim prsta z milujucej panny sa stane zataty somar ze pre sprostost je zduty a ty nevies preco,,to tie stare krivdy sa spoja znicoho nic do jednej a je zle...ako kamosi su skvely ale ako muz ,k racici este ktomu, sa velmi nehodi.. ak chces nadalej vydrzat drzim palce 😉
Vieš čo, charakteristiky znameni sú popísané tak, že 99% ľudí sa v tom nájde, sú to také všeobecne blaboly. Ľudská duša tak nefunguje. Ale keď na to veríš, najdi si iné znamenie 🤣🤷🏼♀️
@silvia1996 toto neplatí len na Panny, ale na mužov všeobecne. Žiadny chlap nemá rád trápne ženské blaboly o ničom a vyrabanie problému na každé riešenie. Som žena, ale fakt ženám nerozumiem. Je to tak nevdacne plamä, večne nespokojné so všetkým, chápem, že to muži nedávajú .. Za to, s mužmi vychádzam perfektne. A je jedno, aké sú znamenie. Môj manžel je býk, nemá to nejaký vplyv na to, či je lepší ci horší. Raz sme si zo srandy čítali charakteristiky podľa znamení a bola to celkom zábava, lebo naše znamenia na nás sedeli 100%... A ostatných 11 aspoň na 95%... Sú to veľmi všeobecne reči. Vo všetkom sa nájdeš. A každý vidí to, čo chce vidieť.

Moj priatel je tiez panna ale urcite nie je sebecky ani chladny skor pravy opak... nemyslim si ze je to znamenim