icon

Vaše skúsenosti s mužom v znamení panna

pinka1
21. dec 2020

Chcem sa opytat ci mate skusenosti a muzom v znameni panna , mam priatela a je strasne ocelovo chladny a sebecky bez kuska empatie . Ako s tym bojovat ? . Dakujem za rady

Strana
z2
anka1993
21. dec 2020

Moj priatel je tiez panna ale urcite nie je sebecky ani chladny skor pravy opak... nemyslim si ze je to znamenim

mlska19
21. dec 2020

Hm,ako chladny posobi.U nas to bolo jeden den perfektne,ked sa otvoril a pustil cloveka k sebe a druhy den ako ladovy cencul,odrazity,silne prakticky a dokazal znegovat vsetko,co sa v predchadzajuci den povedalo ci odohralo.Ja som sa velmi snazila,ale neubojovala som to.Dvakrat,v rozmedzi skoro 10 rokov.Vzdy hodil flintu do zita.A potom pisal,aky je hlupak a aka som ja skvela zena apod.Nikdy viac pannu,zlaty moj nacechrany lev,co na srdci,to na jazyku.Inak muzi panny su najcastejsi stari mladenci.

siska53
22. dec 2020

@pinka1 to nie je o znameni..ver mi.. mam.jedneho doma a zopar kamaratov v tomto znameni..

pinka1
autor
22. dec 2020

@silvia1996 dakujem. pekne si to napisala

pinka1
autor
22. dec 2020

@danieli presne!

pinka1
autor
22. dec 2020

@gladys_07 preco by ma nala pusa boliet ? Ty mas take skusenosti a ja zase take . Nie vsetci sa k sebe hodia . Nebude vadny a ma aj dobre vlastnosti !

pinka1
autor
22. dec 2020
pinka1
autor
22. dec 2020

@taskataska taskataska tak tu bolo bez teba dobre !

babydesire
23. dec 2020

@pinka1 raaak 😅😅😅😅😅 ?! No vitaj - ja tiez..za manzela mam sice tiez raka no v minulosti som mala nejake pletky s dvomi muzmi - pannami... A sice to bolo kratkodobe, veru nesadli mi..ja potrebujem muza co ma necha sa vykecat,co ma pocuva,co mi tiez hovori o vsetkom co ma na srdci,,a to panny maju stym problem. Ako pise @mlska19 jeden den su neuveritelne sarmantny,zvodny,zamilovany a potom zrazu akoby to zmizlo a opacny clovek..myslim,ze to je tym,ze oni ked citia nieco negativne,nevedia to spracovat,nehnevaju sa navonok,nesmutia,niesu podrazdeny ci nervozny,len su ticho, a potom maju stav kedy lusknutim prsta z milujucej panny sa stane zataty somar ze pre sprostost je zduty a ty nevies preco,,to tie stare krivdy sa spoja znicoho nic do jednej a je zle...ako kamosi su skvely ale ako muz ,k racici este ktomu, sa velmi nehodi.. ak chces nadalej vydrzat drzim palce 😉

elementissa
23. dec 2020

Vieš čo, charakteristiky znameni sú popísané tak, že 99% ľudí sa v tom nájde, sú to také všeobecne blaboly. Ľudská duša tak nefunguje. Ale keď na to veríš, najdi si iné znamenie 🤣🤷🏼‍♀️

elementissa
23. dec 2020

@silvia1996 toto neplatí len na Panny, ale na mužov všeobecne. Žiadny chlap nemá rád trápne ženské blaboly o ničom a vyrabanie problému na každé riešenie. Som žena, ale fakt ženám nerozumiem. Je to tak nevdacne plamä, večne nespokojné so všetkým, chápem, že to muži nedávajú .. Za to, s mužmi vychádzam perfektne. A je jedno, aké sú znamenie. Môj manžel je býk, nemá to nejaký vplyv na to, či je lepší ci horší. Raz sme si zo srandy čítali charakteristiky podľa znamení a bola to celkom zábava, lebo naše znamenia na nás sedeli 100%... A ostatných 11 aspoň na 95%... Sú to veľmi všeobecne reči. Vo všetkom sa nájdeš. A každý vidí to, čo chce vidieť.

Strana
z2