Váženie babätiek. Akú fintu naň použiť?

janetka
4. feb 2008

caute, aku fintu ste pouzivali, pouzivate, aby ste odvazili miminko... ? manzel hovori, pri finte odvazit sa s nim a bez neho ze ten rozdiel neni smerodajny....

andrea78
4. feb 2008

na kuchynskej váhe 😉

pietra
4. feb 2008

manzel ma pravdu, lebo klasicke vahy maju odchylku 100g, co je dost vela pri babetku, hlavne ak chces zistit, kolko spapalo. Vtedy je lepsie kupit dojcensku vahu.

janetka
autor
4. feb 2008

on tvrdi, ze je to nepresne kvoli tomu, ze ho drzim hore na rukach

janetka
autor
4. feb 2008

to ani nechcem vazit, ze kolko spapal.. len ako pribera casom 😉

martina46
4. feb 2008

Kuchynska váha. Ale to je niekedy také divné, raz odváži dobre, inokedy zle. S vážením pred a po pape: bábätko zje raz viac, inokedy menej, čiže radšej asi vážiť viackrát, lebo to môže človeka vystresovať.

bystricanka
4. feb 2008

ahojte. Ja vážim dieťa tak, ako radil Janetkin manžel. Odvážim sa s ním a potom bez neho, odrátam rozdiel. Zatial mi to vždy vyšlo presne s porovnaním váženia v poradni 🙂

trixi
4. feb 2008

My sme dostali vahu na vazenie ako darcek od mojho brata, kedze nevedel co nam ma kupit. Vzal nas do obchodu a mala som si vybrat aku chcem. "Musime" sa vazit zatial denne, pretoze nas dedo malemu spravil graf a tabulky a neviem este ake prepocty a dokladne sleduje ako sa vyvija jeho priberacia krivka 🙂 . Nas dedo je technik a vedec, takze sa v takych veciach celkom vyziva. No a este "musime" dodrzovat aj cas kedy sa vazime aby to bolo objektivne 😉 . Je to sranda.

Ake mate kuchynske vahy? Mne vazi jedna do 2 kg a druha do 5 kg.

V porodnici sme mali na kazdej izbe vahu a kedze som nevedela, ci maly dobre papa, tak nam sestricka odporucila ho odvazit pred papanim a po papani. Vazili sme sa len raz, na druhy krat sme strhali vahu 😀 😀 .

marorlinko
4. feb 2008

ja sa vazim smalym na elektronickej vahe, najprv odvazim seba a potm spolu s malym a ako tu uz bol pisane potom to odratam, vychadza to, lebo teraz uz maleho vazim ,len sa postavi na vahu, kedze vie stat sam a vychadza to rovnako, dost sa vrti na tej vahe.

jaduska
4. feb 2008

My vážime malú iba v poradni 🙂

lucka.m
4. feb 2008

ja malu vazim na digitalnej vahe najskor spolu s ocinom a potom ocina, a doteraz to bolo velmi presne, ked sme sa na druhy den vazili u dr. rozdiel bol minimalny

seki
5. feb 2008

my sa vazime len v poradni, ci rastie a pribera vidim podla veci, ved za chvilu mu je vsetko male ... 😅