Veci na splátky ak nemám trvalý pobyt
Dosť ma zarazilo že aj keď zarábam cez 1000 v čistom tak si nič nemôžem zobrať na splátky pretože nemám na občianke adresu. Bývam v nájme, nikto z rodiny nevlastní nehnuteľnosť takže nemám kde si to dať.
Všetko mi zamietnu, mobil na paušál, zamietli .. , cetelem schválili dostal som tovar a na druhý deň volali že musím zaplatiť hotovosť že dodatočne zamietli.
Ja už neviem a nechápem prečo to tak je, veď keď si overia príjem tak kde je problém?
Idem niečo vybaviť tak každý na mňa pozerá ako na čudo keď predkladám občianku. Neviem ani akú adresu zadávať do formulárov ak sa žiada trvalý pobyt keď mám len mesto.
Máte s tým nejaké skúsenosti?
Kedysi som niekde zachytila info, že si môžeš nikde v Blave zaplatiť trvalý pobyt. Niečo na štýl predaja s.r.o. aj so sídlom. Nevenovala som tomu pozornosť, keďže sa ma to vôbec netýka. Skús si o tom nieco zistiť, možno je to aj niekde inde v SR
Diky už som našiel a objednal, paráda lebo už som bol veľmi na nervy z toho. Je to mojesidlo.sk
Mám na mesto ale to ma všade berú ako bezdomovca, nikde nič nedajú na splátky, rodinu nemám a rodičia nič nevlastnia kde by som si dal
@peter244 no lebo ak máš v OP len mesto tak si bezdomovec, automaticky každá pošta ti musí byť zasielaná na mesto v ktorom žiješ.....Adresa na OP je miesto trvalého pobytu....Prácu dnes máš zajtra sa zbalíš, odídeš z nájmu aj z práce a kto ťa bude kde hľadať? Kdežto ak má človek trvalý pobyt, tak má k danému bydlisku(bytu,domu) určitý vzťah - buď je majiteľ alebo tam býva jeho rodina....
Pravda ale to ešte dva roky potrvá cca , nedá sa všetko hneď. Ale potešilo ma že je takáto služba a dá sa cez niekoho získať pobyt
@lydion20 tak mi potom vysvetlite ako je mozne ze vam nedaju na splatky telefon v hodnote 1500€ ale bezucelove pouzicky v hodnote 30000 daju aj takyto ludom co su podla vas "BEZDOMOVCI"...! Je to obrovska diskriminacia a nespravodlivost. Co maju splatky s tym kde ja byvam ?!?
@peter244 dobrý deň môžem sa spýtať máte skúsenost s moje sídlo ste spokojný?
@peter244 dobrý deň. Funguje vám ten trvalý pobyt? Dá sa dať aj na občiansky preukaz?

@peter244 No a kam by sa bez adresy obrátili veritelia v prípade že úver nebude splácaný?