icon

Veľa mladých mužov si idolizuje Andrewa Tate-a

6. mar 2023

Pre tie z vas, ktore ho (nastastie) este nepoznaju - jedna sa o internetoveho influencera, ktory sa preslavil vyhlaseniami o podradnosti zien - specialne ze zeny treba fyzicky trestat a bit ked "neposluchaju", ze znasilnenie je v poriadku, ze zeny treba nutit do prostitucie a dobre na tom zarabat. Mladych muzov na internete uci, ako na to. Napriklad, vraj ked sa zene nieco nepaci, uci chlapcov povedat jej "sklapni ty s*ka" a namierit na nu mecom alebo inou zbranou. Jeho kurzy ponukaju tiez obsahy, ako vmanipulovat dievca do vztahu a nasledne ju nutit do prostitucie na OnlyFans, ked uz je citovo zavisla. Sam sa prehlasuje za mizogyna a stoji si za tym, ze zeny su musia byt absolutne podriadene muzom, a ze potrebujeme spolocnost zalozenu na bezpravi zien. Momentalne je v Rumunsku zadrzany vo vysetrovacej vazbe ohladne obchodu s ludmi, niekolko znasilneni, organizovaneho zlocinu, atd.

Desi ma, kolko mladych muzov sa s touto filozofiou stotoznuje, kolki ho urputne brania na vsetkych internetovych forach po celom svete a su presvedceni o jeho nevine. Neda sa pomaly uz ani najst ziaden muzsky influencer bez toho, aby to bol zas dalsi podporovatel tohto cloveka. Dam priklad - prihlasim sa na kurz programovania kvoli praci, a typek tam zacne velebit Andrewa Tatea a prehlasovat, ze je nevinny. Je mi z toho nevolno.

Co si o tom myslite?

Strana
z2
h2
7. mar 2023

Nepoznám dotyčného, ale keď je vo väzení, veľmi dúfam, že mu spoluväzni vysvetlia, že keď ho opakovane hromadne znásilnia a zbijú, je to úplne v poriadku.

autor
7. mar 2023

@h2 Je take nepisane pravidlo, ze vazni nenavidia sexualnych nasilnikov, lebo kazdy ma vonku zenu alebo dceru.

h2
7. mar 2023

Dúfam, že mu natrhnú prdel!

dreamss
Odpoveď bola odstránená
autor
9. mar 2023

@dreamss My sa tu ale nebavime o feminizme, ale o extremnej mizogynii. Treba si precitat diskusiu a pochopit kontext. Ak sa chces bavit o extremnom feminizme, zaloz novu diskusiu.

h2
9. mar 2023

@dreamss Feminizmus neznamená neznášať mužov.

autor
9. mar 2023

@h2 Presne tak. Potom sa bavime o mizandrii, co je ekvivalent mizogynie, teda Andrew Tate v opacnom garde. Vela ludi si toto zamiena s feminizmom. Feminizmus je napriklad, snaha chranit zeny pred sexualnymi predatormi, ako tento tu.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
dreamss
Odpoveď bola odstránená
lukasg123
30. júl 2023

Dobrý večer. Pani čo písala prvotné vyjadrenie má veľmi zlé informácie o tomto človeku. Ako vidím tak internet a informácie ktoré plávajú len na povrchu, dokážu pekne zatemniť myseľ. Musíte si veci preštudovať viac do hĺbky pretože veci ako ,,znásilnenie je v poriadku’’ a podobné výroky z Vašeho vyjadrenia, z úst toho pána nikdy nepadli. Jeho kurz mám a bola to najlepšia investícia ktorú som urobil. A nie určite to nieje o tom ako zneužívať zeny na OnlyFans🤦‍♂️. Boze niekedy nechapem aký ľudia dokážu byt naivný. Mne tento človek od základu zmenil pohľad na svet. Pred rokom som bol veľmi nezodpovedný, k životu celkom ľahostajný a rozhádzaný človek. Môj vztah s frajerkou nebol vobec ideálny, peniaze ani budúcnosť nezaujímali. Andrew mi pomohol dospieť vo vela veciach v živote. Vo skutočnosti vôbec nekáže o nenávisti k ženám, ale o tom že o ženu a rodinu sa treba postarať vo všetkých smeroch. Hovorí o tom že muž má určitú zodpovednosť v živote a je jeho poslaním zanechať tu niečo pre svoje deti a byť užitočným . Naučil ma vážiť si sám seba, nebyť kvôli všetkému zbytočne precitlivený, a hlavne robiť niečo zmysluplné, čo má budúcnosť. Vďaka tejto zmene mentality, sme zachránili vztah s frajerkou, viac sa o ňu zaujímam, robím pre ňu značne viac a odpísal som ostatné ženy zo života. Podarilo sa mi zarobiť pekné peniaze vďaka kurzu a bude ich viac. Pracujem na sebe celé dni vo všetkých smeroch. Ani neviete ako mi ten človek pomohol, a keď vidim aké h*vná o ňom píšete, je mi úprimne z toho zle. Ale vy vidíte len vrchol ľadovca, stupidné články a zostihané 15 sekundové videá z podcastov ktoré majú aj tri hodiny. Ale je mi to jasné, vidíte len to chcete vidieť.

autor
30. júl 2023

@lukasg123 Aaaaa simp uz omastil klavesnicu 😁 ale tak dobre, skusim takto: Andrew Tate tvrdi, ze heny patria do kuchyne, nemaju co soferovat a nesu zodpovednost za vlastne znasilnenie. Stotoznujes sa s tym?

https://amp.theguardian.com/technology/2022/aug...

(nie, nikto ti neveri tie velke peniaze, ktore udajne zarabas)

Strana
z2