Veľa mladých mužov si idolizuje Andrewa Tate-a
Pre tie z vas, ktore ho (nastastie) este nepoznaju - jedna sa o internetoveho influencera, ktory sa preslavil vyhlaseniami o podradnosti zien - specialne ze zeny treba fyzicky trestat a bit ked "neposluchaju", ze znasilnenie je v poriadku, ze zeny treba nutit do prostitucie a dobre na tom zarabat. Mladych muzov na internete uci, ako na to. Napriklad, vraj ked sa zene nieco nepaci, uci chlapcov povedat jej "sklapni ty s*ka" a namierit na nu mecom alebo inou zbranou. Jeho kurzy ponukaju tiez obsahy, ako vmanipulovat dievca do vztahu a nasledne ju nutit do prostitucie na OnlyFans, ked uz je citovo zavisla. Sam sa prehlasuje za mizogyna a stoji si za tym, ze zeny su musia byt absolutne podriadene muzom, a ze potrebujeme spolocnost zalozenu na bezpravi zien. Momentalne je v Rumunsku zadrzany vo vysetrovacej vazbe ohladne obchodu s ludmi, niekolko znasilneni, organizovaneho zlocinu, atd.
Desi ma, kolko mladych muzov sa s touto filozofiou stotoznuje, kolki ho urputne brania na vsetkych internetovych forach po celom svete a su presvedceni o jeho nevine. Neda sa pomaly uz ani najst ziaden muzsky influencer bez toho, aby to bol zas dalsi podporovatel tohto cloveka. Dam priklad - prihlasim sa na kurz programovania kvoli praci, a typek tam zacne velebit Andrewa Tatea a prehlasovat, ze je nevinny. Je mi z toho nevolno.
Co si o tom myslite?
@h2 Je take nepisane pravidlo, ze vazni nenavidia sexualnych nasilnikov, lebo kazdy ma vonku zenu alebo dceru.
Dúfam, že mu natrhnú prdel!
@dreamss My sa tu ale nebavime o feminizme, ale o extremnej mizogynii. Treba si precitat diskusiu a pochopit kontext. Ak sa chces bavit o extremnom feminizme, zaloz novu diskusiu.
@h2 Presne tak. Potom sa bavime o mizandrii, co je ekvivalent mizogynie, teda Andrew Tate v opacnom garde. Vela ludi si toto zamiena s feminizmom. Feminizmus je napriklad, snaha chranit zeny pred sexualnymi predatormi, ako tento tu.
Dobrý večer. Pani čo písala prvotné vyjadrenie má veľmi zlé informácie o tomto človeku. Ako vidím tak internet a informácie ktoré plávajú len na povrchu, dokážu pekne zatemniť myseľ. Musíte si veci preštudovať viac do hĺbky pretože veci ako ,,znásilnenie je v poriadku’’ a podobné výroky z Vašeho vyjadrenia, z úst toho pána nikdy nepadli. Jeho kurz mám a bola to najlepšia investícia ktorú som urobil. A nie určite to nieje o tom ako zneužívať zeny na OnlyFans🤦♂️. Boze niekedy nechapem aký ľudia dokážu byt naivný. Mne tento človek od základu zmenil pohľad na svet. Pred rokom som bol veľmi nezodpovedný, k životu celkom ľahostajný a rozhádzaný človek. Môj vztah s frajerkou nebol vobec ideálny, peniaze ani budúcnosť nezaujímali. Andrew mi pomohol dospieť vo vela veciach v živote. Vo skutočnosti vôbec nekáže o nenávisti k ženám, ale o tom že o ženu a rodinu sa treba postarať vo všetkých smeroch. Hovorí o tom že muž má určitú zodpovednosť v živote a je jeho poslaním zanechať tu niečo pre svoje deti a byť užitočným . Naučil ma vážiť si sám seba, nebyť kvôli všetkému zbytočne precitlivený, a hlavne robiť niečo zmysluplné, čo má budúcnosť. Vďaka tejto zmene mentality, sme zachránili vztah s frajerkou, viac sa o ňu zaujímam, robím pre ňu značne viac a odpísal som ostatné ženy zo života. Podarilo sa mi zarobiť pekné peniaze vďaka kurzu a bude ich viac. Pracujem na sebe celé dni vo všetkých smeroch. Ani neviete ako mi ten človek pomohol, a keď vidim aké h*vná o ňom píšete, je mi úprimne z toho zle. Ale vy vidíte len vrchol ľadovca, stupidné články a zostihané 15 sekundové videá z podcastov ktoré majú aj tri hodiny. Ale je mi to jasné, vidíte len to chcete vidieť.
@lukasg123 Aaaaa simp uz omastil klavesnicu 😁 ale tak dobre, skusim takto: Andrew Tate tvrdi, ze heny patria do kuchyne, nemaju co soferovat a nesu zodpovednost za vlastne znasilnenie. Stotoznujes sa s tym?
https://amp.theguardian.com/technology/2022/aug...
(nie, nikto ti neveri tie velke peniaze, ktore udajne zarabas)

Nepoznám dotyčného, ale keď je vo väzení, veľmi dúfam, že mu spoluväzni vysvetlia, že keď ho opakovane hromadne znásilnia a zbijú, je to úplne v poriadku.