Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti
Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉
adailon,erika: velmi pekne 😉
ja uz neviem ake slova pouzivat na chvalu vasich dielok,aby som sa stale neopakovala 😀
evercila: ja som si objednala ten kalendar cez fotolab.cz tak som zvedava,este mi to nepotvrdili 🙂 ale ked si si to este neobjednala davala sem Hawra dobry link http://www.24print.cz/, myslim ze to je o dost vyhodnejsie, skusim nabuduce 🙂 diky hawra, este to vyuzijem urcite
hawra: nemas link na ngyuen??
ahojte, bože, tak ja som zasa tu! 😉
Nedá mi nereagovať na slová Nelly - mojka ďakujem za tie slová, si ma normálne dojala!!!si poklad!!! 😵 😵 😵 😵
ja zas potrbujem nejaky potrhany papier,najlepsie novinovy..alebo staci template..mimu kde si?ty mas linky po ruke 😀
jej, ahoj marhar, si tu na skok odomna...my sme z Vranova, no muzik je sikulka, zasnem a ak to hovori Nellinka, tak je to svata pravda... 😉 ale ved vidime aj dielka...ako sa to vravi? tutifrutialafle??? 😀 takze Vranov pozdravuje Humenne...inak aj moj manzel je moj najvacsi kritik, pride, ked ho zavolam a presne mi povie..toto nie, to si dala prilis vela tam toho, alebo skus dat hento prec...uplne som uz nazhavena na jeho reakcie, lebo vacsinou ma pravdu...
a najviac sa mi paci, ked dojde a povie...waw, tak to je fakt dobre.... 😝 😝 😝
Katarinka, ak chces robit kalendar, tak si zadaj hned na zaciatku najlepsie pre A4 rozmer 210*295 mm... 😉
marhar - to je podarené, že to aj nejakého tatinka chytilo 😅 Moj manželík tento moj koníček nechápe a ked sa ho opýtam na názor, tak na každý výtvor povie, že može byt, alebo že uhmmmm alebo také niečo... Takže kritika a prípadné vylepšenia sú na vás... Ako dlho trvá, kým sa vyvolá kalendár - ešte ho stále nemám hotový a to už je tu november. Tak to snad stihnem.
to mmem: dik! ale mne to asi vyjde len vytlacit doma, lebo nechavam robit styri fotoknihy ☹
to meggi: no mne manzel tiez vzdy povie, ze O.K, aby nemusel nic riesit...🙂
cau pavlita, aj ja som z vranova, ale zijem uz v cechach.
🙂 Ahojte bambulky!
freebie od kubivet sa mi nepodarilo stiahnut napriek Vasej pomoci...proste mne tam vobec nenabehnu ziadne ciselka a obdlznicek kam vlozit kod...takze som to s nou vzdala!
zablokovala som si pismo v PS...pise a pise vzdy pod seba do stplca,uz mam prednastaveny nastroj 4 riadky...klikam ako bludar...motam...este viac...ach jaaaaj...prave take blbosti ma nutia zostat pri tych hotovych ramikoch...ked sa clovek zopar hodin morduje s banalitou...tak... ☹
baby, aj ja chcem robiť také krásne scrapy, ale som z tejto diskusie jeleň 😕
Tak napríklad, nejaký základný program s vysvetlením krok po kroku, a ešte otázočka, koľko spapá stiahnutie softvéru?
aby ma manžel neprizabil za bajty 😀 😀
Pomôže mi niekto? Potom sa odmením pohľadom na krásne kreatívne dielka 😀 😀
mimusiacik a co od nej chces, ja som tam nikdy ziadne kody nedavala a vsetko mi islo.
mimus, asi myslis ten 4miestny protospamovy kod, ved pise, ze kolko treba pockat, tak to potom opises a hned je tam stiahnut subor.
🙂 bambulky...ved prave to...nech cakam 5-10min mne vobec nad ten kod nenabehnu ziadne sekundy kolko pockat... ☹ kaslem na to...uz to nechcem ani vidiet...
cim mam prosim zrusit to T s tou sipkou dole,aby mi nepisalo text do stplca pod seba?(hawruska,klikala som na to zakruzkovane,co si bola laskava a poslala mi....no nezabralo...)
mmem...ja este nescapujem,lebo neviem... 😢 len vkladam foto do hotovych ramikov ☹ 😔 😨
papa
🙂 more otazok...
ako prosim zvacsim plochu gumy?
musim plochu fotky pretrcajucu spod ramika pracne gumovat,alebo sa to da jednoduchsie,nech nemusim pouzivat tie smiesne biele olemovania z frame show,kt.potom vkladam do ramikov?
vyrez funguje na iba prave uhly?ci okopiruje trebars tekvice v ramiku...???
joooojjj....vela este chcem....ale sa hambiiimmm...
caute kocky, takze uz orezavam ako diva 🙂. teda obtrhavam. uz mi to ide. chcem sa spytat, ako tlacite svoje scrapiky do albumu na konovi? mne to tam nechce natiahnut. zmensujete to, al. ako to robite?
🙂 Ahoj Svetluska,vitaj!
Mate bombove zabery,hra so svetlom ma "baviii" - robite svojmu menu velku cest...velmi posobive a zaujimave!Carovne!!! 😉
mimus, dakujem za privitanie. Ta pochvala patri mne? ak ano, tesim sa a dakujem. ste tu uz proficky. ja som len v zaciatkoch 🙂.

ahojte baby, tak som sa nechala inspirovat aj ja tmavym pozadim a nieco som vytvorila a konecne sa mi nieco aj paci, co som spravila 😅 😅 😅