icon

Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti

rabiva
17. júl 2007

Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉

erika153
14. nov 2007

vdaka, vdaka, vdaka za vsetky rady... lenny ja aj cleaner mam a cistim od kedy mam photoshop 😀 lebo slimakujeme. na bud mesiac rozsirujem pamat aj tak... 😵

droby
14. nov 2007

erika, urcite bude ovela lepsie, lenm sa [pred tym porad aku ti treba, lebo na phodotohop treba minimalne 1gigaram, ale ak mas vistu a ta zerie sama 512gigaram, tak potrebujes viac rozhodne.

erika153
14. nov 2007

ne ne nemam vistu a to kde mam kuk aku mam pamat?

droby
14. nov 2007

ja mam windows neviem ktory a staco uplne v pohode,
- na my computers das properties/vlastnosti, a tam mas vsetko aj aku mas pamat ram 😉

erika153
14. nov 2007

zienky ja mam 256 MB 😅 😅 a som sa cudovala ze preco tak pomaly ide.

lenny dik za radu a pomoc 😉 😉

lenny
14. nov 2007

pohoda erika

droby
14. nov 2007

no tak to pototm nemoze poriadne fungovat, takze sup sup dokupit pamat, a je to 😉
uz nebudes mat problem a ak sa ti zaprace disk tak zalohujes na dvdcko, alebo ten externy disk

lenny
14. nov 2007

tych 256MB je operacna pamat a nie pamat na hardisku, to su dve rozdielne veci....... 😀 😀 😀

erika153
14. nov 2007

tak lenny ja uz uplne stracam orientaciu 😀 😀 😀 mne staci ze sa mi zrychli pocitac ale kde je ta pamat to uz nechcem vediet lebo zmagorim uplne 😀 😀

droby
14. nov 2007

erika to co som ti hovorila ked kliknes na my computer tak najdes aku mas pamatRAR, to je udaj pre to ci moze fungovat photoshop 😉

mimusiacik
14. nov 2007

🙂Ahojte bambulky!
Len letkom,bleskom...

neka - vydarena novinecka,skoda,ze pre mna komplikovane stiahnut...

i tato stranka a ramik opat K.O. 😢
http://www.digiscrapdepot.com/freebies/quickpag...

aprilmouse - vrucna vdaka za vsetky slovenky...za kalendarik! 😉
Prijemne prekvapila ustretovost voci spriateleným susedkaaammm...papa

neka
14. nov 2007

Mimusiacik, tu je priama linka na ten novembrovy QP z depotu

http://www.4shared.com/file/28327703/ddf59527/n...

No a u nma 😵 sa predsa nemusis Vobec prihlasovat, co je tam komplikovane?
Ak chces dam ti sem priame linky, napis co chces. 😉

hawra
14. nov 2007

neka, bolo by jednoduchsie, keby si to zipla ako jeden subor a tak natiahla do 4shared, slo by ti pisat i komentare a slo by to jednym stiahnutim vsetkom. Hm?

naty21
14. nov 2007

Ahojte. prosim Vas mozem vlozit fotku do obrazka kde sa uz fotka nachadza? mam program photofiltre a neviem si poradit. diky

neka
14. nov 2007

HAwra, prave mi to manzel vysvetloval ako to urobit. 😀
Takze ked sa dostanem k tomu spravnemu pocitacu, hned to prerobim 😉

meggi
14. nov 2007

naty - poslala som ti IP s postupom... Tu viacero mamičiek pracuje s gimpom alebo s photoshopom,lebo sa tam da pracovat s vrstvami... Snad to pomože, ak nie skus si nainštalovat aj gimp,možno sa ti v nom bude lepšie robit, ja som si už na photofiltre zvykla a mam svoje triky aj na vrstvy.

mmem
14. nov 2007

ste sa nejako rozsoupli 😀

http://scrap-n-tag.blogspot.com/2007/11/lot-lik...
vianocny na dobru noc 🙂

neka:perfekna novinka si sikulka
kornelia: dakujem,to som rada,ja som sa inspirovala petruschkou a hawrou 😅
neviem ci to 24print.posiela na SK,to sa ti potom ale asi ani neoplati,fotolab.sk existuje tiez,ale to som neskusala a myslim ze su aj drahi

vandaa
14. nov 2007
neka
14. nov 2007

Tak uz je vsetko pekne zazipovane 🙂
Dufam ze sa to zjednodusilo 🙂

mimusiacik
14. nov 2007

🙂 Ahojte bambulky,opat len na skok...

everciluska - cmuk za viktoriansky ruzovy (ze si si spomenula,nezabudla 😉 )

ajka - neka - sklenene darceky su No.1* TUTIFRUTIALAfleee 😀 ...
globusovky Medene elementiky bez problemov...ale z tych novych som jelen-ica...ako vzdy!...si moj zachranca z 3J - je vydarenejsi, nie az tak moc precancany...(neviem v com moze byt pes zakopany s tou strankou)DAKUJEM za vsetko...

hawruska,mmem,vanda - vdaka za linky,potesili (kedze uz casu pramalo)

Unavenym sladke sny,pracujucim - VYDRZAT a USPESNE DOKONCIT!
papapa

mimusiacik
14. nov 2007

🙂 nekuska - prosim si tie NEW COOL sklenene dekoracie,pan Boh zaplat a vynahrad na zdravi,a nekonecnej opatovanej laske 😀 😉 !cmuk 😅

mimusiacik
14. nov 2007

🙂 neka prosim sup sem link na tvoj vesely blog...alebo i priamo na carovne sklicka...Vdaaaakaaaaaa!!!! 😀 😅 😵 😉 ci mas i ty preklikavacku v albumiku ako ostatne blogerky,nech nelovime?

neka
14. nov 2007

Mimusiacik sa az cervenam 😅 😀

No tu je priama linka na tie nove blbostky 🙂

http://www.4shared.com/file/29302346/2593a496/W...

neka
14. nov 2007

Mimus. inak pod kazdym freebay obrazkom mam hned linku Download na stiahnutie. 🙂

neka
14. nov 2007

A tu linka na blog 🙂

ginna
14. nov 2007

Dik baby za odpovede pomohli ste mi a este sa spytam ze ked mate hotovy kalendar tak co dalej?Davate si to niekde spravit alebo si to len vytlacite?

mimusiacik
14. nov 2007

🙂 ano,ano,supiiisss....prave som uz tvoje poklady nezne uschovala v nasom pc,budem sa o nich s laskou starat...este sa neda pripisat komentar...tak neskor napravim...

Paradna cizmicka,sviecocky,napis a snehuliacik je mnam,mnam - na spapanie,
rozkosne vesely a hravy!!!Vdaka...fakt velmi cenne a uzitocne...slubujem,ked vytvorim ,ukazem...

Vdaka za promtny zip - UDELUJEM POCHVALU a TITUL "OBJAV" MESIACA MODREHO KONIKA DIGISCRAPBOOK!!! 😀 😅 😵 🙂 😉 ...len tak dalej...blahozelam...

(dufam,ze spravne pochopene tie 3j ramiky - ze tie neboli nacancane...ako niektore v poslednej dobe u viktoriek...ach jaaaj...aj decka,aj krajka,aj pierko,aj cingrlatka....aj...no niekedy privela i na mna...eleganosku...)

tak idem pracovat...nie scrapovat 😢 terminy nepustia......

papa

neka
14. nov 2007

Mimi, no no no no uz staci, lebo prerazim doma hlavou strop ako som narastla od chvaly, potom nam bude do domceka prsat 😀 😀 😀 .

mirka414
15. nov 2007

zienky omylom som si vymazala mesiac v kalendari pomozte dajte mi link na nejaky kalendar,kde su cierne cislice.nieco ako uz mam v mojom albume na maj,prooooooooooosim.neviem odkial som mala link na tento.dakujem.