Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti
Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉
mmem, co tvoj 😀 ten je daleko, ale ten moj, ked mi na to pride 😝 😀 😉 Natali som proste neodolala. 😔
kon sa konecne rozbehol 🙂
hawra: vsak sme ich uzasne zenusky,ktore miluju nadovsetko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja verim ze nejake 2-3 platby ich nerozhodia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neviete ako sa dostanem k tomuto pismu 😅 😅 😅
mmem - klik na ten obrazok s pismom, to by ta malo hodit priamo na link na 4shared.com a tam das heslo/password, co ma ta holcina na stranke: digiDnad
a malo by sa to dat stiahnut 🙂
ja sem chodim tak pasivne - rychlo citam a utekam inde 🙂
a potom scrapovat lebo sa snazim robit si elementy a veci svoje vlastne.. tak to troska "zerie" viacej casu ako pouzivanie freebies, ale da sa. no a mam dve uzasne knizky k PS od Jeziska - obidve od S.Kellyho, takze som v nich zacitana a skusam vsetky triky a vytesujem sa, aka som zrazu sikovna.. 😀
dufam, ze ti to pojde stiahnut
Kocky, zbehlejsie v Aj, neviete mi prosim poradit ako by sa dalo prelozit - pasenie konickov ? 🙂
Ked uz sme pti gulickach,t ak tu jenasa gulovacka:
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
Hawra, aj ty si kúpila Natali? 😅 Ja hneď ako si poslala link 😀
Inka ešte musím povedať, že na ten kit od Jofie, z ktorého si robila posledný scrap, som už pozerala skôr, než si to urobila a absolútne ma neoslovil 😅 ale keď som videla, čo si z neho vyrobila, tak som pochopila, že musím lepšie pozerať náhľady 😉
kattom: uz ich mam, tak sa prid pochvalit nejakymi vlastnymi vytvorcekmi, ved vies ake sme my zhave na vsetko nove 😀 😀 😀
bihan: ja mam ten jofie, natali som odolala 😀 😀 😀 ,na tento mesiac,vlastne na 2 roky mam nakupene,uz len tvorit 😀 😀 a kto je to ta Inka??? aj ja by som rada videla co vytvorila,lebo mne sa ten kit straaassne paci 😉
mmem, keď si vezmem, že ten kit od Natali aj s papiermi ma stál 3,5 eura, čo dám v pekárni za bagetu a dva malé koláčiky, tak nie je o čom 😅
Kto je InCa, to netuším, ale dosť sa mi od nej páčilo to októbrové freebie z minulúho roku - ešte stále je na stiahnutie - taký veselý maľovaný rámik má...inak fakt netuším... nehľadla som 😅
bihan: to ano, ale tu to este nastastie tolko nestoji i ked prepocitat to na bagety je celkom dobry napad 😀
k tej Inke: ja som si myslela ze to myslis niekoho kto sem chodi a ja som to nejako nepostrehla, idem sa na to pozriet
bihan, hej, Natali som kupila este vcera 🙂 tesim sa tesim 🙂
Od Jofie som chcela nieco, no tie Vianocne a tak su take sezonne, chcela som nieco univerzalnejsie a ten Island mi prisiel taky naj... V tom scrape mam 41 vrstiev 😝 rekord hehe. Su tam krasne papiere a este i kvietky, ktore som nepouzila, tak este hadam nieco spacham.
Sa mi pacia teraz take realisticke veci, vetvicky, konariky, kvetinky... asi i v scrape je furt daco moderne 😝 A co sa mi pacilo, ze i ten Island od Jofie a aj vcerajsin Natalin su narvane vecami, ze to nie je par papierikov a par elementikov a vybavene, ale ozaj kopec veci, s ktorymi sa da robit. I ked Jofia je drahsia, oproti Natali, ktora ma vysla na 2 eura. Natali jednoducho prekvapila, sikulka sikovna.
mmem, to "Inka" je preklep, bihan myslela "Inak" a moj posledny scrap - letny, co som pouzila ten Island od Jofie. Dufam, hehe...
Jo a mrknite si galeriu Dypecka, hostovala pre Jofiu v CT v decembri: http://www.digishoptalk.com/gallery/showgallery... takze si jej veci dostatocne uzila 😉
hawra: hihi no teraz to uz chapem 😀 😀 😀 ,to bude tam spankom,ci nespankom, lebo dnes som od 2.00 kazdu hodinu hore,maly mal chvilku 😒
to mala i jofia 😒 tiez mi je to divne, ale asi niekto nevie robit tiene, abo sa to tak vyzaduje, hm....
Ahojte babenky prosím vas možte mi dat niektora link na obrazky s mackom pu velmi by som ich chcela..dakujem velmi pekne
hablovicova...nieco tu...
http://chez-jess.over-blog.com/archive-08-2007....
roluj dole + v celom jej archive v jednotl.mesiacoch na pravej strane v stlpceku
alebo str .98,121,181...skus hladat linky pre luculku... 😉
Ahojte babenky, ja som v poho, len nestiham, pretoze v praci som stravila vela vela casu a doma som to chcela vynahradit...snad sa nejak k vam zas prikmotrim...ked to vsetko sviatkovnie troska utichne...
Sladky novy rocik, prajem vam vsetkym...uzasnym zenuskam...a nasim detickam, aby boli s nami stastne...
Vseeeeeeeeeeetky vas mam rada....a myslim na vas....papa scraperky.... 😉

gulička venku 🙂)