Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti
Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉
petaba, som vacsinou na skype 😎 a vytvor fajn, vidim ze korkove pozadie ma uspech 😀 dala by som mozno trosku menej fotiek nech su viac viditelne, ale inak na prve pokusy dobre 😉
🙂 Rabi,ten novy navod na babycafe sa mi zda 100x zrozumitelnejsi,nez ta macka...tak uz sa tesim na vecer k pc...teraz len na skok - stahovali sme sa v praci (nabytky,skrine...cez 2 poschodia...tak na tvorenie nebolo energie ani sil...ale dostala som konecne pc a pripojenie na net...musim letiet...
peta.ba - pytaj sa vsetko sikuliek z temy,neboj sa...niekto,kto ma cas a sedi pri pc snad odpovie...bombarduj IP...raz sa dozvies to,co prave potrebujes...teraz som bola 2 vecere grogy...nevladala som existovat,nieto sediet pri pc...chichichi 😉
cauenko!
Petaba, s tymi fontami je to tahsie. Niektore pisu len č,ť,ľ ako napriklad Summertime alebo Aka Frivolity, pripadne č,ž - Mistress.
Skus na www.dafont.com zaskrtnut vyhladavanie s "accents" a "euro! a do "Custom preview" si napis nejake slovo s tymito hlaskami a uvidis i nahlady. Treba to prehladat.
Vecer pridam viac stranok na fonty, no hlavne vyuzivam tuto stranku.
baby, prosim vas, nemohla by ste mi niektora do sukromnej spravy poslat postup, ako sa to vlastne robi, a kde si to mam stahovat???
dakujem vam velmi moc pekne
ahojte baby aj ja vas o to chcem poprosit prosim prosim som stoho uplny debil a tie vase fotky su take skvle strasne rada robim kolaze a tak ale toto vobec nechapem...moja email adr je benna@zoznam.sk.dakujem pekne este raz.
Ahojte 🙂 ,
neskusali ste dnes nieco stahovat cez digifree? Mne to tam akosi blbne 😠 😒 , vobec nic sa neda stiahnut. Teraz neviem ci to maam ja niekde chybu, alebo to nejde vo vseobecnosti.
neka, digifree mi funguje v pohode. 😒 Co konkretne ti blbne?
Kliknes si na konkretny obrazok a ten by ta mal hodit na konkretny blog a tam sa potom stahuje.
petaba, okraje sa daju rozmazat tak, ze si das na zvislej liste vlavo "nastroj stvorcovy vyber" o to mensi nez fotka ako chces mat okraj, potom si das hore na liste "vyber" > "doplnek" a potom hore na liste "filter" > "rozostreni" > "gausovske" a tam si nastavis hodnotu, je tam i nahlad, takze to vidis, ako silno ti to rozmaze.
Pripadne okraje do stratena: oznacit si to, s cim chces pracovat a "vyber" > "prolnout okraje" - cim vyssie cislo, tym viac ti vezme z obrazku a zase "vyber" > "doplnek" a stlacit na klavesnici delete.
Dufam, ze som to dobre popisala, pisem to naslepo 😝
eji, lenka1108, je toho strasne vela, do sukromnej spravy sa to fakt nevojde. Skuste zacat od prvej strany, prejdite si par prvych stran a poskusajte daco, a ak by boli problemy, radi poradime.
🙂 eji,lenka vitajte v teme - najprv treba mat papiere - pozadia a doplnky-elementy stiahnute z liniek a potom photo programy gimp,photoshop,corel...
stahovanie opakovane vysvetlovane na strane 31-34 husto + linky na stahovanie,rabi dala link na babycafe 1-2-3strany dozadu,kde konecne dali zrozumitelnejsi navod na postup a zac s photoshopom...kazdy robi inac...som tu od zac.temy a cely postup od a do z tu nik nenapisal...cez skype je to pomale...keby hawra,rabi,bihan,droby,adusa,mimka... 3hod vysvetlovali kazdy den novacikom z novej strany asi by sme ich za 2 dni energeticky zruinovali a uz by sa nam tu neukazali...musime si ich sanovat...chichichi 😉 😀 ...lebo bez nich nepokrocime ani o centimeter...ked budes pomaly fakt citat od prvej stranky uvidis ako sa kto citil na zac...a potom vysledky v albumikoch...urychlit to nejde - velka skoda...aj mne by sa to zislo...treba vela citat...skusat...mazat...ponadavat...poplakat a huuups odrazu sa nieco podari a radosti niet konca kraja...tesime sa na vysledky!!! 😉
jéééééééééééééééééééééé babuľky vy tvoríte o stošesť... 😵 😵 😵 a takééé krásne dielka že idem oči vyočiť... ja som mala trocha "zdrav. pauzu" lebo sa zo mňa stávala závisláčka od skrabuku 😀
inak happy foto ma zase akciu na fotky 10 x 15 cm po 2,- do 24.9. a to je super cena...
🙂 mimka a ostatne bambulky ako ste dopadli z fotozositmi a CEWE knihami - spokojne?...za kolko dni?...vraj v www.101 drogeries.sk teraz asi za 99.-
mimusiačik, ja som nestihla... som na to zabudla 😠 skúsim pozrieť tú stojednotku 😵
.. mimusiačik, máš doma stroj čo ti tie skrabuky robí?? také tempo 😎 ale nádherné sú veľká chvála 😵 😉
bay ja mam puzzle urobene 😀 😀 😀 😀
aka som stastna chi
velka vdaka Neka idem sa do toho pustit
babeny mohli by ste aj mne vytvory ohodnotit 😅
ako v PS obtiahnem pismenka?
vsetkym vopred dakujem za rady
petaba
ten album digiscrapiiky je uzasny teda prostredna fotka s kupnim no nadherne
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
mohla by si poskytnut link
petaba, na prve vytvory dost dobre 🙂 To prve by chcelo zjemnit okraje fotky 🙂 bud foto do stratena, alebo nejaky ramcek. Tiez pismo by bolo vhodnejsie inej farby, ta cierna dost krici. To plati i pre druhy scrapik, inak vo vani je vydareny.
Pismo obtiahnut ako?
Myslis taky ten efekt nalepky? nieco take: http://scrapbook.cz/galerie/displayimage.php?al... ?
Mimusiacik dobre info 😉
Petaba, no pozeram ze si sa rozbehla a v 2.scrape si pouzila elementy od nasej Hawry, vies o tom? 😉 🙂
Janullka, no kedy konecne uvidime tvoje puzzle?
Eji, Lenka, vitajte, no tak ako baby napisali, na zaciatok treba co to postudovat, mat program, postahovat podklady a hura na tvorbu... Tak ja len tradicne pridavam svoj oblubeny link pre zaciatocnikov: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Conten...
Pokial podla toho zvladnete tieto prve kroky, budeme sa vsetky moc moc tesit!! 😎
ehm, petaba, tak opravujem, kvietkovane elementy od hawry z prveho scrapu 😨 😅
baby dakujem za kritiku a aj pochvaly
janulka vacsinu pozadi mam stiahnute obrazky z googlu, potom vlozim fotku a nakoniec gumujem 😀 a prerabam vo viacerych programoch naraz, podla toho kde co viem robit 😖
s tymi kvietkami som ani nevedela,ze su od hawry 😅
Vsetko ako tak zvladam ked mi niekto poradi, ale to stahovanie je pre mna jedna velka neznama ☹ To mi zatial vobec nejde ☹
minule som stahovala dost dlho a bol to len jeden papier no strasne
hawra a to z tych vasich blogov sa da aj nieco ztiahnut, ked som mala tvoje kvetinky? 😅

uz mam 1. vytvor, ja viem na vas nestacim, ale uz aspon viem ako na to 😀