Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti
Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉
bihan, uz si niekedy nieco takto kupovala? a co si pouzila kreditku? ja by som tiez mozno rada, no trosku mam obavy, i ked normalne kreditku pouzivam na platby cez net.
🙂 🙂
Bihan, krasny svadobny scrapik 😵 😵 a k tomu text 😉
a ked uz chvalim svadbone paci sa mi aj od Mamacat 😵 sikovne 😵
Hawra, kupovala som raz doddles krídelká (ešte som ich nepoužila, čakám na narodenie 😀).. myslím, že som to platila cez paypal, takže v pohodičke...Až na to, že cez paypal nemôže prijímať platbu na Slovenko (alebo taký nejaký záhul tam bol, ale platiť zo Slovenska sa dá v pohode)... resp. moja banka robí ešte špeciálne čísla na virtuálne platby - vygeneruje ti číslo podľa sumy, ktorú chceš platiť a potom to číslo platí len na jednu jedinú platbu..
Ale cez net toho nakupujem plno - občas musím vložiť "ozajské" číslo mojej karty, lebo niektoré stránky tie virtuálne neakceptujú, ale doteraz bez problémov 😉
Rabi, ďakujem 😵, ale babulky aj kritizovať môžete, ja budem len rada 😀
dik, bihan, furt zvazujem, ci si ten paypal zriadovat.
ja mam jednu malu vyhradu 🙂 ked teda mozem... 🤐 Tu polovicu tvare, co je za tebou a prave v tom farebnom stvorceku, by som vygumovala.
Ale inak krasne a velmi vydarene.
a ja nemam ani motylika a ani sarkana ☹
sak ja by som si to aj kupila,len ten postup ako na to.. ☹
hawra no,uz som stiahla doodles,a teraz bud taka dobra ten postup,ako sa sdaju vyfarbit a otacat.. 😵 lebo som teraz nad tym sedela,a neprisla som na to 😠 dakujem
toto az vecer, bubaczik, nemam tu photoshop a naslepo to je tazko.
Ale rabive som to uz vysvetlovala, tak skus, rabi 🙂
ale ak mate niekto ten link na toho užastneho motyla,tak by ste ho mohli zverejnit 😉
oblubeny motyl je tu: http://weedsandwildflowersdesign.typepad.com/
Doddles mozes prefarbovat cez kolorovanie, uz som to tu pisala minule, par stranok dozadu, no neviem presne na ktorej 😕 v skratke cez Obraz - Prizpusobeni - Odstin a sytost, zaskrtni Kolorovani a potom sa hrajkas so sipkami doprava dolava, ja vzdy zacinam so svetlostou a potom skusam systost a odstin... 😎
ahoj baby tak už nieco malo sa mi konecne podarilo vdaka peti len mam problem...ako urobim to že ked chcem dat fottku tak sa mi schovava pod kusok tapety a neda sa mi ju uložit na nu...neviem ci ste ma pochopili...ak hej prosim o radu.vdaka 🙂 🙂 🙂 🙂 .papa
Ahoj lenka 🙂 tak sa ti to nakoniec predsa len podarilo 🙂 , teraz to bude uz len lepsie a lepsie, 🙂 .
Mas velmi zmensene obrazky neda sa pozriet sa na ne, ale hlavne ze si sa rozbehla 😀
rabi, bubaczik chce farbenie a otacanie stop, nie elementov. Vies, ta tabulka hore vpravo so stopami.
Bihan, krasny svadobny obrazok 😀
Aj ja spekulujem, ze si prerobim aj svdobne fotky, ale tie musim najprv preskenovat, este sme nemali digi fotak 😀
Tam bude dvakrat viac roboty 😀
No a este 😀 vcera skoro manzel dostal infarkt, ked si pozrel ucet za internet za august 😅 . Budeme platit stvornasobok vdaka mojej novej zalube 😀
Takze pozor,ak mate nahodou limitovane mnozstvo stiahnutelnych dat za mesiac 😀 😀 😀 😀 😀
😕 😕 😀 😀 ahaa jojo vyssie ste sa o tom bavili... ja som reagovala na tu poslednu vetu od bubi "hawra no,uz som stiahla doodles,a teraz bud taka dobra ten postup,ako sa sdaju vyfarbit a otacat" ...
takze brushes klasicky rozzipuj, otvor PS a klikni na "Nastroj stetec" - najdes ho na lavej bocnej liste v PS, druha "sada" nastrojov, prvy riadok, nastroj v pravo, vlastne tam mas len dva... no proste hladaj stetec 😝 klikni nan... no a potom kukuc doprava hore mrkni na tabulku pod tym ako mas minimalizovat alebo zavriet PS... tak to nerob a hladaj tam "Stopy" mas? no tak klikni na to, dalej na "Tvar špičky stopy" no a tam vidis take malicke rozne vzory to su tie stopy tak si pohladaj kt. ti vyhovuje, nastav si dalsie veci - Dynamika tvaru a Rozptyl potvrd to a potom sa s tym uz len hrajkas na papieri alebo kde tie stopy chces mat... ono fajn je hned pred tym ako si vytvoris stopy urobit si Novu vrstvu, lepsie sa s tym pracuje...
joj a prefarbujes to tak ze musis byt na tej lavej liste ako mas ten stetec nastavena na vhodnu farbu, aka sa ti paci, ta co je v 2 stvrcekoch prekrytych cez seba - "Nastavit barvu popredi"
Pisem strasne, dufam ze ma pochopite 😅 😅
Mimusiacik, prosim zaeviduj to niekde, ak by to niekto znovu hladat, diki pusi 😵
rabi diik..uz som to trosku vyskusala,len to je na dlhsi trening 😅
a to kolorovanie mi aj tak nejde 😠
aj som nastavila farbu v popredi,a stale je to biele 😕
potom ako budem mat cas,tak sa s tym pohram..dufam,ze neosiviem 😀
a aj za motyla dakujem 😉
baby ako mam uložit ten scrab do mojho albumu nechce mi ho tam nacitat...asi je moc velký ako ho zmensim???
🙂bihan,rabi,hawra+ sikulky ...zeriem dielka s textom...su tutifrutialafleee... 😉
bi...nazor na niektore dielka davam v IP - pochvaly alebo prosby /ak vypadne pismenko,dlzen,ak je element prilis vyrazny a preraza podstatu fota,tvare,postavicky na nej...konstruktivna spatna vazba nezranuje,mna velmi povzbudzuje k zdokonaleniu,k zamysleniu nad detailikmi ci skrytymi symbolmi a vyznamami,kt.si clovek niekedy po pol noci uz nevsimne neuvedomi.../ - ja zatial nemam ozastne scrapy tak sa ani nazor nepytam,lebo to este nie je "MOJ vytvor"...
kazdemu sa paci nieco ine...to je fajn...ta roznorodost! 😉 vdaka za dalsie linky - vzdy potesia!!!
🙂 lenka - ja si dielka komprimujem v programe easy thumbnails - ale da sa to i jednoduchsie asi priamo pri ukladani do jpg.aby malo menej ako 700mb...urcite sikulky napisu,len vydrz,ozvu sa a poradia...
🙂 bihan - je pravdou ,ze francuzska moda uprednostnuje kombinaciu maxim.3 farieb ,aby to bolo vkusne?
snazim sa do dielok foto zakomponovat,aby ako tak ladilo farebne s hotovym ramikom - aby tzv - nekricalo /napr .letny zaber z kupka do vianocneho a pod/
niekedy sa mi to nepodari...ako napr. - asi ta krajka k babu na stole logicky moc nepasuje ...ale...uz som chcela a potrebovala mat lepsi pocit z dna,chichichi...ze po mne nieco zostalo 😀 😀 😀 i ked nie dokonale...
alebo tie goticke klemby v srdieckach...uvedomujem si to ...v danej chvili mi tak pasovalo...dnes by som to uz mozna vobec tak neurobila,mozno by som srdiecka vobec nevybrala,ale v ten den som na nich mala proste chut 😀 😉
lenka, ja si obrázok zmenšujem na rozmery 433x500...
Bihan - ten svadobný bol super, už ho v albume nevidím, čo ho opravuješ?
Meggi, svadboný je v mojom albume na MS, nechcem, aby mi ho admini zmazali, lebo na koníka nepatrí... a trošku som ho upravila, tak teraz už je bez "polohlavy" na mojom blogu 😀
Mimusiacik - s tých 3 farbách nič neviem
😉
🙂 boli sme na francuzsko-slovenskej svadbe - tie francuzky boli vsetko kost a koza a na vojakov vystrihane - niektore mali vsak fakt smrnc - take ciste krasky bez makeupu...
no ale ti francuzi boli zo sloveniek PIF-PAF - dlohovlase ,krv a mlieko,testosteron im riadne stupal kamsi do vesmiruuuu... 😀 😀 😀
🙂 ahojte - prosim ako sa vola ten efekt a ako sa robi - napr.vsetko ciernobiele len lopticka cervena...a pod v zrkadle prirodzene farby okolo cb ?
aduska NO.1*!carovneee... 😉
meggi - listocky su paradne,aj starozitna listinna visacka,supiiiisss! 😉
mimusiacik, ako sa to vola to neviem, robila som to len raz, aj to uz veeeelmi davno 🙂 ale adusa ti urcite napise, ako som si vsimla, tak to bude mat v cerstvej pamati 🙂
meggi, tiez sa mi paci ten listockovy.
janullka, nema v kite nenajdes, na to sa vztahuju autorske prava, raz to uz pisala bihan.
Jedine, ze si najdes na webe obrazok, vyrezes a tak pouzijes.

rabi, ved to pisem, ze bude 😀 😝 😀