icon

Venujete sa digiscrapbooku? Podelte sa o skúsenosti

rabiva
17. júl 2007

Ahojte, nájdu sa mamičky aj nemamičky, ktorých očaril "digiscrapbook" ? Ak áno, ozvite sa, rady a nové skúsenosti si spolu môžme vymieňať 😉

mmem
26. júl 2007

hawra pekne vyrocie a narodky🙂

droby
26. júl 2007

mmem uz to mas zachvilinku malinkatu a ma byt chladnejsie tak bude dobre 😉
a taky bruskovy scrapik nechystas?

mmem
26. júl 2007

baby a co to je templates??? 😕 ja som skusala ten navod na otrhany papier ale neslo mi to,mozno preto ze neviem co to je templates 😒

droby
26. júl 2007

to je to co musis mat aby si sptravila ten otrhany papier, ked si stahujes friebe tak su tam take sive nezaujimave vecicky 😀 to je ten templates 😀

hawra to je dobre vysvetlenie? 😀

hawra
26. júl 2007

temlate je taka sablona na ulahcenie prace.
K tomu mojmu navodu potrebujes i tu sablonu, takze ti to nemohlo ist, ked ju nemas. Mozem poslat mailom. Potom ti to uz urcite pojde a pochopis princip templates.

hawra
26. júl 2007

droby, super, tvoj scrapovy slovnik sa zlepsuje s kazdou strankou tejto diskusie 😝 😀 🙂 😉

droby
26. júl 2007

😀 😀 ucim sa rychlo a vsetko "odborne" vysvetlim 😀

mmem
26. júl 2007

vela bruskovych fotiek nemam,ale urcite nieco vymyslim,ale asi az po porode🙂,skusim este nieco z 3D fotiek,ale teraz spracujem radsej co sa tyka nas - potom uz nebudeme taky doleziti🙂

to mi odlahlo uz som si myslela ze som beznadejny pripad🙂 dik hawra,poslem ti IP a dik za tie nozicky,este som ich nepouzila ale ked to niekde zuzitkujem urcite sa pochvalim🙂

droby
26. júl 2007

to ja sa tesim na bruskove foto ako sa zvacsuje a spravim si pekne vytvory s postupnostou 😵
to mas fakt teraz sprav rodicov bez babatka potom uz bude same miminko na foto 😀

regga
26. júl 2007

Ahojte,
kde kupujete potreby na normalny scrapbooking?Viete,take tie netoxicke a bez ligninu a tak. Ja teraz odchadzam z Anglicka a dufam ze to niekde doma zozeniem.:D:D:D

hawra
26. júl 2007

regga, sice sa papierovemu scrapu nevenujem, ale tu su nejake linky, mozno pomozu:
http://www.scrapbook.cz/
http://www.raj-umelcov.sk/

hawra
26. júl 2007

jaj, ci som to tu nemohla pisat? 😕 🤐

bihan
26. júl 2007

Hawra, dík za návod, skúsim zajtra, čo sa s tým dá urobiť, lebo som bola zvedavá, keďže na templates narážam stále...
Dnes som iba sťahovala a sťahovala 😀
Droby, na tie výtvory s drobčekom sa teším aj ja 😉 dnes som stiahla taký krásny žabkový rámik a kopec ružových papierov a ozdôb... budem vyrábať oznamká o narodení 😉
Ozaj, oprášila som pár fotiek z Bretónska 😎
http://www.thedigiboutique.com/studio/showphoto...

droby
26. júl 2007

tak to je parada ako ta veza pokracuje alebo akovyliezas z fotky 😵
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
idem sa ja ucit

hawra
26. júl 2007

fiha, bihan, tak to je pecka.
To si akoze zaciatocnik? 😕 😨
asi mi dosla rec. 😀

bihan
26. júl 2007

Droby, dakujem 😵 s tým majákom to bola náhoda.. najprv som hodila tú vrchnú foto a potom som si všimla, že mám vo fotkách maják aj v celku.. tak som sa pohrala 😀

Regga, poď sa s nami hrať s digitálny scrapbookom, je to väčšia sranda 😝

droby
26. júl 2007

teda paradne si to vymyslela..
mozem odkukat a vyskusat tvoj trik? 😅
ale to musim este vela trenovat aby sa mi to podarilo

mmem
26. júl 2007

bihan to je fakt pekne 🙂 a to sa ako da spravit?aj tie stopy v piesku?

bihan
26. júl 2007

mmem - stopy v piesku boli v kite 😅 (síce ako podkladový papier, ale to sa dá vyrezať)...
droby - odkukávaj, čo sa ti bude páčiť 😉

droby
26. júl 2007

dakujeeeem 😵

bihan
26. júl 2007

Jáj.. a z majáku som orezala pozadie, veľkosť prispôsobila vrchnej fotke a priehľadnosť nastavila asi na polovicu, takže vyzerá ako súčasť podkladového papiera (ale nie je 😉 )

yonanevi
26. júl 2007

ahojte dievcata, sa kvam pridam ja som anti technicky typ chcem aj ja si takto pekne upravovat fotky len neviem ako na to, neviete mi niektora z vam pekne polopasticky napisat do rp postup co a ako mam stiahnut z netu, ja som skusala co ste niekde na dalsej strane pisali ale nevedela som naco mam kliknut ☹ dakujem vopred

cairka
26. júl 2007

Baby, dík za rady. Pomohlo 😉 Ale ešte mi, prosím, poraďte ako robíte keď gumujete to, čo "previsá", aby to malo pekné rovné hrany. Mne to vyzerá, ako keby to niekto obhryzol 😅

droby
26. júl 2007

caira na rovne mazanie vo PS mas vlavo hore ten prerusovany stvorec a tym oznacis cast co chces zmazat. 😉
alebo gumou na jednej strane stlavis sift a kliknes na konecnu stranu a spravi ti to rovny tah, dobre je to na rozmazane okraje s tou rozplizlou gumou 😉
a rovno sa gumuje aj tym nastrojom kde si klikas a oznacuje ti to ciary, tak si naznacis riovno cast co chces zmazat a je to 😉
a ramik nechaj pred fotkou na vrstve a je jedno ako je orezana lebo ramik to zakryje 😉

bihan
27. júl 2007

Babulky, našla som super link!
http://www.scrap-gratuit.fr/ressources-scrapboo...
Všetko sú to freebies 😉

mimusiacik
27. júl 2007

🙂 yonanevi...aj ja som totalny antitalent...ani pochvalit kockam vytvory neviem,lebo napr.u bihan klikam na kriziky hore dole a obrazka nikde...bude to i tou AJ-analfabetcinou...fnuk,fnuk...

Postahovala by som vsetko,co tu bolo spominane,nech drzim krok s Vami,ale strach nepusti,ze si nainstalujem s nimi i nejakeho trojskeho konika a muz ma vydelozuje...chichichi....

Co s tou chutou nieco ine vytvorit len spravim...?

Vela zabavy!

bihan
27. júl 2007

Mimusiacik, čo ti u mňa neide otvoriť? 😨 Možno som zle skopčila odkaz 😉
No a stým trojanom: stačí nainštalovať dobrý antivirák (ja mám dva: avast a A-squared a doteraz mi cez ne nič neprešlo 😉)

mimusiacik
27. júl 2007

🙂 bihan,tvoj odkaz je urcite ok,ved ho uz bambulky videli i zo svadby i z Bretonska,ved sa bavili o majaciku,ked dobre pamatam...mne sa raz podarilo otvorit v tojom odkaziku taku hnedu tapetu,moj pc ma upozornil,ze ked chcem cosi instalovat moze v tom byt cosi a tak som vsetko pozatvarala a bolo - tusim antivirak mame NOD?...je mi jasne,ze mame pc takeho pomaleho slimaka,co i MK mi taha niekedy na porazenie korytnacou rychlostou...to bude tymi skusenostami...s niekdajsimi T602 si na windovs asi nevystacim...a kde uz tie Vase zahranicne stranky v AJ...
No co uz,len Vas citat a dufat,ze bude mat niektora z Vas tam hore na 12 leveli viac casu a napise nieco i pre nas na prvom,co pochopi i husenica...chichichi...
Vdaka za toleranciu s nami ,co Vas brzdime...a odbacame od turbo vysledkov...
Veelmi sa tesim na Vase dielka...je to nemozne skomprimovat vytvory a hodit normalne k sebe do albumikov?Asi som tresla opat vedla,no to my nevedomi tak zvykneme...cauenko! 🙂

mmem
27. júl 2007

super stranka bihan,
mne tiez neslo otvorit cez mozillu niektore linky,ale cez explorer to slo,
mam taky novy rychlo vytvor z 3D UZV tak som to tam hodila a este na chvilu tam hodim taku kolaz nas dvoch

tak zatial vela zabavy
papa a do scrapovania

mmem
27. júl 2007

hawra a pouzila som tam tie nozicky🙂