icon

Veriace snažilky II. Pridajte sa

smejka
25. mar 2009

tak vsetky VS sup sem a piste 🙂
je to taka symbolika trosku....ubehol rok a mame tu novy zaciatok 🙂 ...mame malu "neterku" a este mame jedna druhu.... vieme sa povzbudit navzajom a s vierou 😔

violoncielka
3. aug 2009

Inac baby ked spominame tu cuketku..tak som robila uzasne jedlo...V Italy su velmi vyhladavane a drahe cuketove kvety....kupila som take malicke cuketky asi 15cm musia byt s kvetmi..Kvety sa ocistia , obalia v palacinkovom ceste a daju oprazit na minimalnom mnozstve oleja na teflonovej panvici a ktejto dobrote som ako prilohu nastruhala tie surove cukety (pozor ale nesmu byt stare, maximalne jeden den od zberu) pokvapkala citronom, olivovym olejom a solou..no bolo to jedielko ako lusk vyzivne, dobre a malo kaloricke... 🙂
Tak zase som vas obohatla o do temy sa hodiaci prispevok 😀 , ale som si chcela precvicit prstiky pri pisani 😀

riska
3. aug 2009

violka a bolo to fakt take dobre? lebo moja svokra ma cukiny v zahrade, tak sme s mm na tie kvety poškullovali, lebo sme videli, ako ich pražil jamie olivier, ale nenabrali sme odvahu 😎 a kolko to v italy stojí? poviem svokre, nech to ide predavať 😀

violoncielka
3. aug 2009

no riska, fakt je to vyborne (musis odstranit tie tykadla vo vnutri)... neviem kolko to stoji presne (4 euro kg), lebo ja som ich kupila spolu s cukinami u sukromnika za 1 ero kg...inac tie kvety predavaju osamote a nevydrzia dlhsie cerstve ako pol dna 🙂 ....Vyskusaj to, ale zaklad je zber malilinkych cukiet

violoncielka
3. aug 2009

Vsak zober margi a pridte ochutnat...a pojdeme aj k moru

violoncielka
3. aug 2009

a nemusite ani zahlit 🙂 😉 😀

riska
3. aug 2009

🙂 😉 😀 margi, ani nevybaluj, ideme za violkou 😀

lucetta
3. aug 2009

cafte cafte, ja som dnes doobeda doma, takupratujem ako diva 😀 a ma to tesi ked vidim za sebou ten poriadok. tento vikend sme tu totiz mali krsnata a potom este kolegynu s dcerou a bolo tu na zemi od chleba cez piskoty, roz;iatu vodu a mlieko....no hned som mojho poiadkumilovneho mm ubezpecila , ze takto nejako to bude vyzerat pri nasom mimi 😀 😀 a on, ze bude chodit so zmetacikom...no ved mu to pripomeniem.

ta kniha je od WM.Paul Young, a je to Nr. 1 na celom svete bolo zatial predanych viac ako 7milion.vytlackov. ale aj keby nie, oplatiu sa precitat. my sme ju objed. cez net a do tyzdna sme ju mali. je tak pravdiva o tom, co clovk preziva. ked ju mm docita, zacnem este raz. ( tu je par odporucani od tych, co ju citali : CHATRC navzdy zmeni vase nazeranie na Boha....Chatrc je laskavym pozvanim do samotneho Bozieho srdca. Cez slzy a usmevy som pocitil ozajstnu premenu..atd... ) a ja len dodavam, ze oplati sa 😉

riska, margi, idem s vamiiiiiiiiiiii...

riska
3. aug 2009

ahoooj 🙂 už si zbalena? 😀
nie že zduchneš, pošlem ti IP

violoncielka
3. aug 2009

za 6 hodin ste autom u nas 🙂

riska
3. aug 2009

lucettka, no nech si manžel pekne zvyka na bordelik 😀
violka, ty pokušitel 😀

kaki
3. aug 2009

Ahojte oslávenkyne Levice... 🙂
Violka, ja som Ti eśte negratulovala, tak ako posledná Ti prajem všetko NAJLEPŠIE... A teším sa že si prefektne naštartovaná a chcem Ti popriať aby Ti to čo najdlhšie vydržalo.... Si taká sila tejto témy... A verím že sa skoro dočkáš // na teste... prajem Ti to zo srdca 😵
A Pahu aj Tebe všetko najlepšie... nech dostaneš späť aspoň toľko pozitívna ako ide z Teba.... 🙂

Lucettka to som nevedela že aj Ty máš takéhoporiadkumilovného manžela ako ja 😀
Som myslela že moj je v tomto "jedinečný" a že len ja sa trápim s touto vlasnosťou 😀

Riska už si Ťa predstavujem ako stojíš pri plotni a vysmážaš cuketové kvety regimentu vaśich detvákov 🙂

Tak a margi je už doma 🙂
Už sa neboj múch ani ničoho prodobného... Obleč skafander s vnútorným chladením a máš ochranu zarućenú 🙂

Lenkove, inak ani ja som nepochopila tú salámu na začiatku 🙂
Ale dôležité že Ty si si spravila poznámku a mala čo vysvetliť 🙂

A Margi je v poriadku, som rada... a teším sa aj z kopkania 🙂 A aj ostatné tehulky pozdravujem (janulka, danka) 🙂

A smejka na Teba myslím aby úradníci už skoro doodychovali a s plnou silou sa pustili do vybavenia a uzavretia Tvojho pôrodu 🙂

A som rada že sa suzzika má dobre... To sa nám tu dejú dobré veci 😵

lucetta
3. aug 2009

servus kaki. teba som nevidela a nepocula, ze ani nepamatam....
ja sa pripajam tiez s uprimnym prianim nasim oslavenkyniam a zelam najma pokoj v dusi 😀 a splnenie toho najtajnejsieho sna 😉
tak vidis kaki, nebola si posledna.
suzika neposlala ziadne foto?

kaki
3. aug 2009

Ale lucettka, veď sme si písali sms 🙂 Ale Ty si nevedela že som to ja 😉

margarita
3. aug 2009

kaki, ale ja nie som tehu, si sa preklepla asi s Marione, vsak? 😀 a chcela by som tymto vyvratit aj kakinu tezu o tom, ze som v poriadku 😎 nikdy som nebola a ani nebudem, sibe mi jedna radost...hoci to s tym kopkanim je pravda, ale uz je silnejsie a najma externe 😉 vzdy pri prebalovani a tak dostanem jednu-dve do brucha, aj do krku sa mi uz uslo....

violka, neprovokuj, lebo zbalim kufre a idem aj vlakom 😉

violoncielka
3. aug 2009

ved ja to myslim vazne......myslim ze okolo 16.00 vam ide vlak z viedne sudbahnhof

violoncielka
3. aug 2009

takze ide vam z viedne sudbahnhof 19.23 ,s prestupom Tarvisio bosco verde okolo 0.26 a o 7.00 ste v Pordenone. Listok stoji uzasnych 19 euro

riska
3. aug 2009

19 €? to nemysliš vážne 😨

violoncielka
3. aug 2009

No tak je to napisane na talianskych strankach... aj ja som prekvapena, tento vlak som este nevyskusala, nabuduce vyskusam....lebo normalne stoji listok 50 euro. A ked si ho kupim vopred (take 2 tyzdne) tak najdem aj smart price=29 euro. A toto sa mi zda uplne uzasne-dufam, ze sa nepomylili. Ale ak sa mi podari ist na zaciatku septembra na SK poviem vam....

riska
3. aug 2009

tak to je úplne super cena, pozisťuj a my raz určite prideme, že margi? 🙂 mne by sa páčilo byť v italy aj ja jesen alebo na jar, to tam musi byť tiež pekne 😉 a ty byvaš v tom pordenone? lebo som hned pozerala nejake stranky 😀

violoncielka
3. aug 2009

No ved pridte!!! 🙂

riska
3. aug 2009

neboj 😉 😀

lenkove
3. aug 2009

Ahojte!
ja som si davala dnes suchy nacvik mamicka s dvomi detmi (3,5 m. a 3,5 roka) doma na materskej.. Trvalo to len 6 hodin, k tomu som starsiu stale spracovavala ze musi byt poslusna, ze ked bude poslusna bude zmrzlinka ako u cukrara a mam dost som spotena, ogrckana, oslintana, okopana a vesela
Inak, tu maju deti prazdniny iba od 1.8 a uz mi domaci nukali ich dceru (7 rokov) a 30 euro k tomu, hm, pouvazujem... zatial na dvore reve , ale aspon interakcie mame za sebou

od samej radosti sa idem osprchovat..

kaki
3. aug 2009

😀 😀 😀 Margi a Marione... no uznajte, aká som ja trúba 😀 😀 😀 😔
Ale hlavne že si rozumieme 😉

smejka
autor
3. aug 2009

ahojte 🙂
jeej ide sa do talianska 😵 ....pripojim sa ked porodim 😉
ako sa mate?

lenkove
3. aug 2009

AHoj Smejka
ideme to tu trosku rozprudit?
ja som sa pekne pomodlila 🙂 citala som aj z Pisma a myslela na vas vsetky.. a na Karolinku a jej mamicku ako sa asi ma... 😵
a vy sa ako mate? 🙂

smejka
autor
3. aug 2009

lenka ahoooj 🙂
veru akosi to tu vplyvom horucav zapadlo prachom 😕
u mna bude az popolnocne modlenie sa 🙂 ....ked vsetko porobim 😉
tiez myslim na suzziku....karolinka je drobucka tak tam pobudnu trosku viac ako zvycajne 😔 ....ale zase drobci dobre priberaju 🙂

lenkove
3. aug 2009

No ved.. ja ked som sa dnes starala o maleho a to je taky medvedik, pri porode mal cez 4 kila 😀 , tak som na nu tak myslela, ze Karolinka bude 2 kila aj 3-4 mesiace priberat.. drobecek.. 🙂
asi aj nase baby zavaraju uhorky 😀
inak, co robi v lete Matusko a ako sa ma? 🙂

pahu
3. aug 2009

Violoncelka, aj ja idem!!!! Teraz som sa odtial sice vratila, ale mam pocit, ze by som tam aj dokazala zit 😀

Babule moje zlate, ja vaaaas luuubim!!!!!!! A aj SPZ na aute mam BA-cislo a VS ako veriace snazilky 😀 Som cela vasa a plna optimizmu a o chvilu vam aj trosku odovzdam... 😵 Cmuk a myslite na nas zajtra rano ak budete mat cas, letime do grecka 😀

lenkove
3. aug 2009

Pahuuu
vsetko naj!!!

pahu
3. aug 2009

Lenkove, dikes 😀
Poznes ten pocit, ze si strasne plna lasky, a chcela by si ju rozdavat a az z teba kypi? Tak ja to mam teraz a neviem co so sebou... Tak strasne silny pocit stastia... Och Boze, dakujeeeem 😀

P.S: Dufam ze Vam to nepride velmi divne... 😕