Veriace snažilky II. Pridajte sa
tak vsetky VS sup sem a piste 🙂
je to taka symbolika trosku....ubehol rok a mame tu novy zaciatok 🙂 ...mame malu "neterku" a este mame jedna druhu.... vieme sa povzbudit navzajom a s vierou 😔
violka, tu dokonca trocha snezi 😉, ale inak skor prsi, mrcha cas 😒
no tak to bud rada, ze zaspavas o 22.00 alebo aj skor, ja dnes rano zase az o 4.00 😖 a potom samozrejme spim do 11.00 am 😠
ale zajtra idem na krv, tak hadam sa mi to cele trocha posunie, ked musim tak skoro vstat, aj v noci skor zaspim.
Takze VS, este verejna vyzva, kto sa mozete, pridajte sa o 22.00 modlitbou za duse v ocistci.
Mne sa dokonca vcera podaril cely ruzenec, co sa mi stava tak raz za stvrt roka, tak sa tesim 😉
Ale skusim do konca oktavy (8.11.) kazdy den minimalne desiatok kazdy den na tento umysel.
co robite inak? margi, asi dnes nepojdete von s kristinkou hm?
janulka si oki?
kaki ty kde si, chyba tu slniecko, tak prid so svojim usmevom 😉
ahojte babulky.....
riska, lentilky triedi kaki 🙂 ja mám strašne moc práce a je tu šéf tak nestíham ani písať ani čítať 😉 to je hrozné, keď si v práci nestíhaš písať s takými super babami 😀 😀
janulka, to je hrozné aký sú tí ľudia bezohľadný, keď už ani tehotnej nepomôžu zo zame 😢 😔 ☹ ... ale neboj hádam sa bábenku nič nestalo 😉
kaki, dúfam, že si nechytila chrípku z ukrajiny 😀 ... ozvi sa, kde siiiiiii
violončielka, to je fajn, že už si fit, teším sa s vami a hurá do snažilkovania 😉
margi, Kristínka sa teší zo snehu 🙂 , vraj u vás sneží
darla, aj já sa musím stále učiť pokore a vytrvalosti, nič si z toho nerob 😉 ...... musíme žiť aj stakýmto krížom, kým sme zdraví, tak nám je dobre anaše túžby raz určite budú vyplnené
no veru sneži u nas, to su teda veci 😕
elizka, šéf by sa tiež mohol dovtípiť, že sa treba venovať dôležitejšim veciam ako práci, nie? 😀
aj ja sa pridávam 😉
rybka, margi má dnes doktorský maratón - so sebou, aj s kiki, tak snad ju cestou nezaveje 😉
kakiiiiiiiiiii, kde siiiiiiiiiiiiiiiiii?
riska, ja neviem čo je to za šéf keď to nechápa 😀 to asi iby ten náš 😉 ...... príď na Oravu, tu svieti slniečko 🙂 .. to až tak moc sneží??
no snežiť už prestalo, ale vieš - aj ten 1 cm je na ba hotová kalamita 😀 😀
tak skús šefa vystrnadiť na obed 😉
riska, už bol s nami na obede, ale teraz je chvíľu v dielni, tak sa snažím čo to napísať a prečítať 😀
darlusik ahoooooooooj, si smutnucka? ☹ som volala os sestrou a ze tam mam odkaz od posatrky (ten zlty lisotk 😀) takze to je urcite tvoja zasielka, dakujeeeeeeeeeeem 😵
a presne ako pise riska darlusikovi, mame byt normalni, to nam povedali aj na omsi 😉
violka tesime sa z teba, uz nech si plodeniadetischopna 😀 😵
janulcek fuha, to mi je luto ☹ ale babatko kope, nie? myslim ze taky pad mu nemohol vadit...a ved asi ani nekrvacas, tak to bude urcite ok 😵 a za dokinou pre istotu nechces zajst? inak am prave napadlo, ze ajk to so nou dobre dopadne, ze co ja budem robit v zime na lade 😕
mirusch ahoj. uprimnu sustrast 😔
rybi no ja osm sa vcera pomodlila uz asi o siestej....ja mam totalne rozbity kazdy den, tak preto....
violja ze ake prsia su u vas, a to prsi 😀 inak v TT snezilo, ale uz sa aj roztopilo
rybka tak ty fakt zaspavas, ked ja vstavam 😀 ale potom źaspavame zase spolu 😉 ja sa totiz o 4 budim, najem sa, supnem si utros a zase spim a smaozrejme sa vycikam.... 😀
bettynka, vy ste s rybkou taký "nočný vtáci" 😀 .... kto nám tu bude v noci vypisovať príspevky keď porodíte 😀
No u nas su prsia fajn 😉 ..ja uz som aj doucila, urobila nakup, kupila som si handru na seba 😀 a uz sa ja vycasilo...takze je po prsiach....
Riska ako na prazdninach?
betty, že posatrky 😀 😀 som sa aj zamyslieť musela 😀 ale len na chvilu 😀
violka, na prázdninách dobre, ale už je po prázdninách 😀 bola som u doktorky a mam nejakého bacila, ale ved ja ho pošlem kade ľahšie 😉
Riska, aaale ja som cela opacna po narkoze (teda ked som sa zobudila) som uz vobec nemohla spat....sestricka ma stale prehovarala, ved si pospi si urcite unavena- a ja nic, citala som si knihu 😀
Inac baby som bola prekvapena....som si myslela ze ta moja prekazka je velka nejaky pol centimeter a on mi napisal spravu 2 cm. Ked si tak predstavim embryjko sa muselo natrapit...a ani sa nedivim, ze sa neuchytilo....chudatko 😖
hej violka, 2 cm je celkom dost pre take malilinke drobciatko 😖
Tak verime, ze teraz je to uz bez prekazky a o rok na Vianoce mate aj vy uz darcek pod stromcekom 😉
eliska, no nevies ci nebudem na konikovi aj ked sa rybiatko narodi, ked bude hore kazde 2 hodiny a bude chciet papat, tak mozno prave potom budem mat nocne monology..
😀
janulka kde si, vsetko oki?
lenkove kde si? posledne dni na Teba dost myslim, ako je to teraz s Vasou adopciou?
smejka, a ty uz sa malicko ukazes, pridi castejsie myslime na Teba...
carmenuska, a ty? citas nas aspon?
Baby, ja si prave farbim hlavu, to by sa vraj v tehu nemalo ze? 😖 ked uz som mala vyblednuty melir no hruza...
tak si trocha vycitam, ci to rybiatku nevadi... 😠
rybka, to nebudeš mať kedy zapnuť PC 😀 ....... v jednej ruke bábo kojiť a druhou písať 😀 😀 ... to by asi moc nešlo 😉
idem si to asi po 25 minutach radsej zmyt, inak to mavam aj hodku... alebo som si mala kupit iba sampon ja koza!
no elizka margi to tak s kristinkou robila, mala ju na rukach a konikovala 🙂
Ale asi mas pravdu, budem asi polomrtva, hlavne prve tyzdne 😉
A ty eliska ako sa mas? co mate nove?
rybka, my stále po starom 😒 ..... snažilkovanie 🙂 , neúspech 😠 ..snažilkovanie 🙂 , neúspech 😠 ... a dnes ms 😠 ☹ ....veľa práce či už v robote alebo doma, návštevy a stále v jednom kole 😉
ahojte 🙂 ano ja som ok, nic ma neboli, len noha trochu a zadok a dufam, ze moje babatko je tiez v poriadku. Zajtra mam poradnu, tak to poviem doktorke. V noci som velmi zle spala, lebo na mna isiel stale strach o malickeho.
A jedna kočka ma cez ip dost vystrasila..vraj taky pad moze sposobit aj odtrhnutie placenty... 😔
violka a kedy mozete zacat snazilkovat? istotne si to tu pisala, ale ja som este nic necitala dozadu..rybka, dakujem za ip, vcera som mala naplane nakupovat a vidis ako som dopadla..
bettynka u dokiho ako? dostala si nejake lieky?
o necele dva mesiace rodim, tak to ubehne ako voda 😉 dufam, ze jediny dalsi mozny postup bude snazilkovanie o sto sest! 😉

Rybka tak ja len dnes o 22.00.....jaaaj babyyyy ved o takom case ja uz daaavno zaspavam pri telke 😀 . Ale dobre prezijem
Tu u nas prsiiiia bude v kuse prsat 2 tyzdne...uz sa tesim 🙄 . Ale aspon uz viem konecne ze je jesen