Veriace snažilky II. Pridajte sa
tak vsetky VS sup sem a piste 🙂
je to taka symbolika trosku....ubehol rok a mame tu novy zaciatok 🙂 ...mame malu "neterku" a este mame jedna druhu.... vieme sa povzbudit navzajom a s vierou 😔
majkal- zavolaj na to tel.c. co tam je. Dviha to jeho dcera, das jej adresu a ona ti posle dotaznik postou zadarmo. Vyplnis ho, posles nazad a na zaklade tych udajov ti urobia vypocet, poslu ti ho obratom domov, ale musis zaplatit, bud uctom, alebo poukazkou. Volaj hned, trva to vsetko mozno tyzden-dva.... Uz fakt neviem presne sumu, ja som si dala ten najdrahsi, aj na pohlavie ze ak sa zadari, ci sa trafil
ahojte vsetky,
pozeram, ze som akurat dobre prisla, ja som Jonasove vypocty sice nikdy neskusala, len som videla asi pred rokom taky profilovy rozhovor s nim na TA3, aj sme tu vtedy okolo toho diskutovali s violoncielkou a neviemkym este 😉
kamilkka, ak sa to neprieci Tvojmu svedomiu, kludne to skus...poznam zopar katolikov, co odsudzuju horoskopy a vestice a take podobne, ale napriklad veria na vselijake ine este vacsie hluposti 😔
podla mna aj viera v zazracne medailoniky, svate obrazky, vymyslene ludove poboznosti a im podobne su tak trochu na hrane - pokial viem, ani viera v svatych nie je clanok viery, cize - kym vies, comu a Komu veris, je to v pohode. Len kazdy z nas to inak prejavuje a preziva, niekto dviha ruky hore, iny sa modli najradsej poleziacky 😀 a len Boh vidi do srdca a len On to moze sudit 😉
pekny dnicek, ako letujete vsetky? maminy s deturencami, VT v ocakavani a VS tiez 😉
viete dakto nieco o mimuske?[myslim, ze tak mala nick] a hviezdickemarii? ako sa im dari?
Ahojte, som tu len na skok- všetky deti mi spia- aspoň na chvíľku. Je toho teraz naozaj dosť, ale zvládame... Naša princezná má nové móresy. Kričí večer 2 hodiny v kuse. Môj manžel sa snaží pred tým krikom ukryť- ale v dvojizbovom byte je to dosť problém 😀 😀 . Ale hlavne nech sú detičky zdravé- a kričať môžu koľko im hrdlo ráči 😉 . Pozdravujem vás všetky a myslím na vás... Boh s vami...
ahojte, dlho som tu nebola, dodatocne blahozelam jajke a bettynke k pokladikom 🙂 nech Vam deticky prinesu vela radosti 😉 inak nevidim fotecky, mam poruchu, alebo tam ziadne nemate?
aksusz, blahozelam, tak mame novu tehulku, supis 🙂
tak pekne rano vsetkym,dnes nam fuka dosti chladny vietor,nech nam prinesie i potesenie [akekolvek]
„Otče, pomôž mi prežívať, že si stále so mnou. Verím, že si ma nikdy neopustil. Dôverujem v tvoju neochvejnú lásku.“ 🙂
ahojte 🙂
@akzuzs vela bab mava take bolesti ako popisujes - vraj sa zvacsuje maternica a tie vazy s anapinaju alebo co
@carmenuska vidis, ja som zas bola na 12 DC u dr na zaciatku oktobra a dr tam videl hemoragicky tumor pokial si spominas - tiez si myslel ze ziadna ovu nebude a pritom ja som uz bola po ovulacii...a teraz mi "tumor" spinka v koliske 😵 aj tebe taky omyl prajem 🙂
@maria1610 aj my na teba myslime 🙂 a dakujem, to sme fotili pri odchode z porodnice 😵
@kamilkka aj ja som to pocula o jonasovi - ale nie vestenie, ale astrologiu....tieto debaty sme tu uz viedli...ale ide v podstate o vypocet dna ovulacie, tak je na kazodm, aby si spravil v tejto veci vlastny usudok....
@majkal @azalka22 @margarita @jaja25 @rybka13 ahojteeeeeeeeeee 🙂
ahojte,
@bettynka222 🙂 taketo omyly su najkrajsie ....
neviete nahodou, kedy ste sa zhruba na temu o Jonasovi bavili? cca mesiac, rok alebo jar, leto, jesen, zima 😝 alebo mozno este v prvej casti? prejst 400 stran bude fuska 😖 Velmi ma to zaujima 🙂
majkal, nahodou som Ti to vyhladala, aha:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/veriace-snazilky/
😵
dievcata tak predsa prisiel ten DEN 🙂 .....kde i ja mozem povedat ze UZ 🙂 ....takze zajtra rodim 😵 ....ideme zajtra pre nase dvojcata 🙂 ....postarka nas dnes velmi potesila .....sud bol milosrdny 🙂
Smejkaaa to je nadhernaaa sprava!!!!! Tak Boh Ta za to trapenie az dvojnasobne odmenil. Tesim sa a aj na foto...dufam. 🙂.-)🙂
@smejka no konečne rodííííííííííííííš po takom dlhom bojovaní takáto nááááááááááááááádhera Boh je milostivý a láskavý. Pamätám si že keď to pred tým nevyšlo som si v duchu povedala ticho pre seba že prečo to dopadlo tak ako to dopadlo a teraz je to jasné mal pre vás pripravených dvoch krásnych synčekoch no tááááááááááááááááááákto Ti to prajem a priprav sa na dobru dávku odvahy a trpezlivosti pri výchove. Ja mám jedného chalana a dá zabrať a to si neviem predstaviť že by boli z neho dvojičky 😀 😀 😀 😀 😀
dakujem vam vsetkym 🙂
dokoncili sme postielky a zaklad mame nachystany 🙂 ....tesime sa velmi 🙂
tak, dnes koncime nas deviatnik, kto ste sa pridali,vdaka vam, snad pribudnu dalsie tehotne zienky v tejto temicke.
vsetky vas srdecne pozdravujem a prajem krasny vikendik 🙂
ahojte 😵
Smejka, chlapci su krasni, zlatuckii 😵 aka bola prva noc doma? 😉 rozoznas ich ktory je ktory? 🙂

ahojte,
@carmenuska adresu som nasla. Staci tam len napisat, ze mam zaujem a oni mi poslu dalsie instrukcie ohladom platby a informacii, ktore potrebuju odo mna, alebo ako to funguje?
Vcera v kostole mal pan farar taku peknu kazen o modlitbe, ze som si uvedomila, ako velmi malo sa modlim. A to som sa kedysi nemodlila ani zdaleka tolko ako teraz. Aj tomu sa asi treba naucit 🙂
Pozehnany den vsetkym VZ 😵