icon

Veríte na minulé životy?

30. júl 2023

Mám silný pocit, že som bola v minulom živote muž. To isté si myslí aj moja dlhoročná kamarátka. Obe máme pocit, že sa poznáme z predošlého života, a že sme rozhodne boli muži. Celkovo mám pocit, že tento môj život je už možno posledný/predposledný. Cítim, že moja duša je stará.A rovnako to vidím aj na mladšom synčekovi. Ako keby tu už bol. Čo si o tom myslíte?

Strana
z2
walentina7
Odpoveď bola odstránená
ankare
16. sep 2023

Verím, niektorí ľudia si pamätajú toho veľa. Hlavne deti.

ciernysokol
16. sep 2023

@walentina7 ano,tiez som take pocula,trochu rozdiel ten,ze vibracie sa uz pomaly navysuju dlhsie a v 5D este nie je,to by tu uz nemohli byt ludia,co tie vyssie vibracie nemaju.ked bude 5D,budu tu uz len ludia,co budu s frekvenciami suzniet,ostatni sa narodia inde,kde im to bude vyhovovat. O 8 percentach som nepocula,cisla neviem ziadne,ale neustale stupa pocet tych,co sa prebudzaju.odkial cerpas info,ak sa mozem spytat?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
16. sep 2023

@walentina7 a ty si v ktorej dimenzii 3d ci 5d?

ciernysokol
16. sep 2023

@walentina7 ale malo by to byt nenasilne a bez paniky,co viem.tiez vobec netusim,kolko rokov priblizne ten proces moze trvat.a ci sa ho ludia doziju.vraj to nevie nik a nie je to dane,zalezi,ako rychlo sa ludia budu menit.ale tak,menej ako nejakych 50 rokov?neviem.a ake zdroje mas,prosim?kludne aj do spravy...

walentina7
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
16. sep 2023

@ciernysokol pozri si prednasky od Ivany Adamcovej, ta to dobre vysvetluje.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
17. sep 2023

@walentina7 pocuvas?

cherrystone
17. sep 2023

tuto otazku som riesila este v puberte, ked som sa dostala k Moodyho knihe Zivot po zivote. a prisla som k zaveru, ze nakolko nie su tieto teórie signifikantne potvrdene a ja si ziadny iny zivot nepamatam, tak mi vlastne moze byt jedno, ci nejaky zivot pred a po je alebo nie je.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
bullovabronislava
14. apr 2025

@dorothee ja si tiež myslím ze existuje minulý život...ja sa napríklad veľmi bojím výšok a neviem dobre plávať bojím sa a niekde na vysokú skalu napríklad ma nikto nedostane...myslím si ze v minulom živote som skočila zo skaly niekde do mora alebo z okna nejakého hradu....dokonca sa mi o tom párkrát snívalo

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
predajcake
24. apr 2025

To nie je náboženstvo, ja neverím ja buď niečo viem alebo neviem.
Ja viem aj aké minulé životy som mal nie všetky ale viaceré. Tomu sa vraví stará duša a mladé sú väčšinou ty ktorý si myslia že je len tu a nič ďalej.

Strana
z2