icon

Veríte v reinkarnáciu?

22. mar 2023
Strana
z2
michaela0309
27. mar 2023

@nypajuli raz sa dozvieme. Možno on si tu neužíva ale dostal krutý život. V toto ja verím a verím že nie všetky duše majú možnosť sa sem vrátiť ale zaniknú niekde v temne. A zas keď je človek "dobrý" určite nedostane ďalší život taký aby sa trápil. Všetko podľa zásluh. Jednoducho verím na viac životov .

cessy01
27. mar 2023

@nypajuli nerozmýšľala si ze taky Hitler sa mohol narodiť niekde v Afrike kde je kazdy den boj o prezitie? Ver tomu ze my sme "posluchali" už len to ze si sa narodila v Európe máš za odmenu a nemáme nárok sa sťažovať..

ckocka
27. mar 2023

Ja v najbližšej dobe jednu očakávam.

darinkal
12. júl 2024

@michaela0309 presne tak , preto verím … že keď vidíte choré deti a ľudí a je to neuveriteľne , a ľudia sa pýtajú že prečo to boh dopustí. Sú to karmicke dlhy. Prestala som ľutovať a riešiť takých ľudí. Nesú si karmu z minulých životov za ťažké skutky. Mohli to byt beštiálny vrahovia a zrudy. Tak isto keď vidíte ľudí v bohatstve a zdraví sú odmenení z minulého života. Verím že je to tak. / jedine čo je ma tomto veľmi zle , že ľudia nevedia za čo to majú. / to je to najhoršie. Je to smutne keď sú choré deti aj ľudia ktorí nevedia za čo to majú. Toto sa mi nepáči na karme vôbec.

Strana
z2