icon

Veríte v život po smrti a kontakty s duchmi?

mon1806
2. nov 2023

Verite v zivot po smrti ? Ze clovek aj ked zomrie je stale niekde s nami s Bohom a je spokojny a stastny ? Verite ze sa po smrti pride rozlucit ? Rada by som bola za vase skusenosti , co ste zazili a tak .....

Strana
z6
hopsas
10. aug 2024

@mon1806 verím.

kling87
10. sep 2025

@mon1806 jasné že verím. moji prapraprapra...predkovia tu určite niekde poletujú, len si musia dávať pozor na lietadlá a bosorky na metlách. Ja keď náhodou zomriem, o tri dni vstanem z mŕtvych a pridám sa k tomuto leteckému útvaru.

dominika2204
28. dec 2025

Akože nikto sa ešte odtiaľ nevrátil.Ale je mnoho príbehov,že si ľudia pamätajú minulé životy.A čo sa týka zážitkov s duchmi mne sa len pár krát stalo že som zacítila studený vánok i keď bolo teplo.Ale moja nebohá babka mi raz povedala že po smrti mojej prababky teda jej mamy sa jej stalo že sa jej v noci prisnil živý sen,že jej mama jej povedala choď si zamknúť dvere máš odomknuté a išla to teda skontrolovať a naozaj boli otvorené od tej doby sa bála chodievať aj na wc zakaždým zobudila jedno z detí aby nešla sama.Ale každopádne dozvieme sa po smrti.Mne sa niekedy stane že mám De ja vu poznáte ten pocit.Ale neviem si to vysvetliť

slovakboy
28. dec 2025
@dominika2204

Akože nikto sa ešte odtiaľ nevrátil.Ale je mnoho príbehov,že si ľudia pamätajú minulé životy.A čo sa týka zážitkov s duchmi mne sa len pár krát stalo že som zacítila studený vánok i keď bolo teplo.Ale moja nebohá babka mi raz povedala že po smrti mojej prababky teda jej mamy sa jej stalo že sa jej v noci prisnil živý sen,že jej mama jej povedala choď si zamknúť dvere máš odomknuté a išla to teda skontrolovať a naozaj boli otvorené od tej doby sa bála chodievať aj na wc zakaždým zobudila jedno z detí aby nešla sama.Ale každopádne dozvieme sa po smrti.Mne sa niekedy stane že mám De ja vu poznáte ten pocit.Ale neviem si to vysvetliť

@dominika2204 de ja vu je neurologická aktivita mozgu. Vyskytuje sa často u mladých ľudí, ale môže byť aj chorobné. Určitý druh epilepsie sa tak prejavuje. Je vtedy narušený systém rozpoznávania situácie. Sú aj iné poruchy napríklad časovej následnosti. Mozog si normálne ukladá informácie do časovej postupnosti - pridáva k informácii nálepku časovej následnosti a má aj vnútorné hodiny. Je za to zodpovedná čaať mozgu. Keď tento systém nefunguje človek nevie čo bolo skôr či ráno alebo večer. Všetky spomienky má rozhádzané a ako ochranu mozog začne mazať spomienky z krátkodobej pamäte. Alebo ich neukadá do dlhodobej. Sny sú prejavom a aktivitou podvedomia. Podvedomie si vie zapamätať, že dom je nezamknutý. V čase smútku za blízkou osobou si podvedomie ju často vybavuje. Ale nie sú vylúčené ani nadprirodzené javy. Ja ti verím. Akurát sa nedaju vedecky dokázať. Skúsenosť však hovorí, že si to zažila, cítila, videla. Tak to môže byť len aktivita mozgu, ale môže to byť aj aktivita z druhého sveta. Sú veci ktoré sa stali aj reálne a veda si ich nevie vysvetliť. Napríklad zjavenie vo Fatime videli tisícky ľudí a to sa teda aktivitou mozgu nedá vysvetliť.

Strana
z6