Veríte, že časopis Pravda píše pravdu?
Veríte, že časopis Pravda píše pravdu?
Myslíš denník?
Neviem, mne sa zdá, že zaspali dobu
@zmrzlinka2021 akoze stale pisu o CDckach, kazetach a o tom ake je cudne, ze zeny sa stazuju ked ich sef v praci obchytava, ved sa maju tesit? 😂😇
@anonym_autor este niekto cita casopisy a veri ze napisane je pravda? nikdy nebolo a nebude 🙂
@anonym_autor To je ťažko povedať. Názov môže byť niekedy klamlivý.
@anonym_autor este niekto cita casopisy a veri ze napisane je pravda? nikdy nebolo a nebude 🙂
@stvura nemusí to byť nutne na papieri vytlačené, ale zrejme áno, či tomu veria neviem
@anonym_autor To je ťažko povedať. Názov môže byť niekedy klamlivý.
@bloger vôbec nejde o názov.
Tento mesiac vyšiel v týchto novinách článku o mojom otcovi, o jeho činnostiach, negatívny, veľmi jednostranne napísané s pohladu jednej zaujatej osoby, vôbec neboli spomenúté dôležité fakty.
Nemáme nezávislé denníky. Ani Denník N či Sme, ktoré niektorí pokladajú za špicu žurnalistiky u nás, nie sú nezávislé.
Tu nejde ani tak o závislosť či nezávislosť. Ide o to, že keď si v článku prečítate ,že Jožko Mrkvička , napr hromadí odpad na svojom pozemku a napriek výzvam ho nechce odpratať, alebo že niečo protiprávne používa, až zneužíva, alebo že dal bez povolenia vyrúbať stromy.
@anonym_autor "vyšiel v týchto novinách článku o mojom otcovi" - a to ho nekontaktovali ze pisu o nom clanok a nech da k tomu vyjadrenie? Lebo to tak byva a ak XY sa nechcel/neodpovedal/nevyjadril tak aj to tam je spomenute.
@bloger vôbec nejde o názov.
Tento mesiac vyšiel v týchto novinách článku o mojom otcovi, o jeho činnostiach, negatívny, veľmi jednostranne napísané s pohladu jednej zaujatej osoby, vôbec neboli spomenúté dôležité fakty.
@anonym_autor Však práve ale priznávaš, že to bolo neobjektívne. Tak na základe toho píšem, že nestačí len názov. Je veľa červených denníčkov. A nie vždy to čo píšu je pravda. Hoci majú aj taký názov či možno slogan.
Tu nejde ani tak o závislosť či nezávislosť. Ide o to, že keď si v článku prečítate ,že Jožko Mrkvička , napr hromadí odpad na svojom pozemku a napriek výzvam ho nechce odpratať, alebo že niečo protiprávne používa, až zneužíva, alebo že dal bez povolenia vyrúbať stromy.
@anonym_autor to je dan za podnikanie, urcite "meno" v spolocnosti. Nie je to ojedinele a stava sa to. Treba si povedat, ze akokolvek chceme, objektivny zurnalizmus nikde na svete neexistuje- je to sice pekny ideal, ale novinari su niekym plateni a ten niekto ma aj znamych a kamaratov kade tade a chce mat aj zisk z citania ci klikania. Takze nie, novinar si nemoze pisat o kom chce a ako chce- nie vzdy. A na mieste tvojho otca, ak mu tak vela na tom zalezi, nech sa obrati na druhy dennik a nech napisu jeho verziu, alebo zazaluje dany dennik za krive informacie alebo ostava jednym uchom dnu a druhym von....
Och a nech si pyta riadne odskodne,nech to dany dennik poriadne polozi na kolena,teda majitelkov,alebo aspon nech ich to boli.
@anonym_autor "vyšiel v týchto novinách článku o mojom otcovi" - a to ho nekontaktovali ze pisu o nom clanok a nech da k tomu vyjadrenie? Lebo to tak byva a ak XY sa nechcel/neodpovedal/nevyjadril tak aj to tam je spomenute.
@hiro nikto sa ťa nebude pýtať, či súhlasíš s článkom, ktorý ťa očierňuje. Novinárom ide len o senzácie. Zažila som to na vlastnej koži. Noviny nekupujeme, ani som netušila, že o nás niekto niekde píše. Echo mi dali ľudia, ktorí nás poznajú a boli prekvapení, čo za hlúposti sa o nás dočítali. A pravdy sa nedovoláš.
@anonym_autor to je dan za podnikanie, urcite "meno" v spolocnosti. Nie je to ojedinele a stava sa to. Treba si povedat, ze akokolvek chceme, objektivny zurnalizmus nikde na svete neexistuje- je to sice pekny ideal, ale novinari su niekym plateni a ten niekto ma aj znamych a kamaratov kade tade a chce mat aj zisk z citania ci klikania. Takze nie, novinar si nemoze pisat o kom chce a ako chce- nie vzdy. A na mieste tvojho otca, ak mu tak vela na tom zalezi, nech sa obrati na druhy dennik a nech napisu jeho verziu, alebo zazaluje dany dennik za krive informacie alebo ostava jednym uchom dnu a druhym von....
@vevesh otec to riešiť nechce, je po operácii srdca ID, ale pracuje, do riadneho dôchodku má cca. rok.
@anonym_autor tak sa pokusit nestresovat a jednym uchom dnu, druhym von...vy viete, kde je pravda a zvysok je uz v rukach osudu ako sa vravi...
@vevesh ön je na svoj vek a zdravotný stav veľmi.aktivny človek,.mama skôr domased. Zamestnáva desiatky ľudí, okrem toho ešte je predsedom neziskovky.
@anonym_autor A teda bol to zo zákona nejaký nelegálny výrub či nelegálna skládka ale z pohľadu ľudského opodstatnené? Niečo také?
@anonym_autor A teda bol to zo zákona nejaký nelegálny výrub či nelegálna skládka ale z pohľadu ľudského opodstatnené? Niečo také?
@hiro kúpil sa susedny pozemok dlhodobo neobývanou budovou,(z dôvodu aby tam neprišli byvať neprispôsobiví)všetko sa vyčistilo ale vzhľadom k tomu že ide o poslednú nehnuteľnost v danej ulici neprispôsobivý tam časom zas nanosili.ďalší bordel. Je možné že pri čistení sa zlomili, vypílili kríky ale nie stromy. Sú tam ovocné stromy aj nový plot tam bol, ale aj divá zver tade chodí,
Ale načo vlastne chodí cudzí človek inému na pozemok,kde má skladové priestory?

Myslíš denník?
Neviem, mne sa zdá, že zaspali dobu