icon

Veríte, že dinosaury skutočne existovali?

3. nov 2023

Tie kosti su vsetko umele. Nevedia vysvetlit preco nieco a kto postaval nejake stavby co sa odhaduju na 3000 rokov, nieze 16, 30 milionov. Je to biznis. Mozno sa nasli nejake kosti vyhynutych zvierat, ale nie takych ako su dinosaury.

Strana
z2
natalia_r
3. nov 2023

Hmmm...ok a teraz ako co my s tym na modrom ?😃

rusalinka
3. nov 2023

No veď dobre... a? 😀

autor
3. nov 2023

@natalia_r neni to normalne ze mam pochybnosti o existencii dinosaurov, tak cakam na vyvratenie tejto mojej blbosti. Ked nemas k teme nic, tak nechapem co pises. Co ja s tvojim komentarom uplne zbytocnym teraz?

katulienkax
3. nov 2023

No ja som pocula teoriu, ze dinosaury mozno nezili pred milion rokmi ale napr pred 10000 - 100000 rokmi, ze chyba je v datovani ( sposobe urcovania veku). Preto sa zachovali tie pozostatky. Inac v povestiach ludi sa spominaju, draky, velke tvory, tak je mozne, ze pred velkou potopou tieto zili sucasne s pravekymi ludmi, preto sa ustnym podanim spominaju ...
Aj biblia spomina obrov v obdobi pred potopou ...

dankovicova
3. nov 2023

podľa mňa sa toho ohľadom dinosaurov našlo viac než dosť 🙂 a je to nevyvrátiteľné. inak tipujem ťa na silnú veriacu :D veríš v Boha, však?

chodec15
3. nov 2023

Bud v pohode, ani dinosaury neveria, ze zijes. 🙂

rusalinka
3. nov 2023

@dankovicova akú súvislosť má viera v Boha s "vierou" v dinosaury, prosím ťa?

vroni
3. nov 2023

Pokiaľ veríš na "umelé" kosti, tak je zbytočné skúšať to akýmkoľvek argumentom.

pribinak
3. nov 2023

Troll 😳😳

dankovicova
3. nov 2023

@rusalinka no že neverí v nič iné, len v Boha 🙂

martinmmartin
3. nov 2023

kost a mineralizovany odtlacok kosti je ale rozdiel nemyslis?

viestta
3. nov 2023

Mame 21. storocie, napriek pokroku vo vede aj v technike este stale moze kazdy verit v co chce, dokonca aj v plochozem.

natalia_r
3. nov 2023

@autor Ved ver si v co chces, par komentov na modrom ti ma toto vyvratit ci co? Pozri si dokumenty alebo co, tu si na mamickovskom fore.

annm81
3. nov 2023

Neverím, že nie si troll. Ale ak nie, tak potom je to s tebou veľmi vážne, pretože aj veľká časť kreacionistov nespochybňuje existenciu dinosaurov, len ich datovanie. O oficiálnych postojoch rôznych cirkví, ktoré tieto fakty v pohode akceptujú, už ani nehovoriac. Predpokladám, že v existenciu doda, pyrenejského kozorožca a ďalších zvierat vyhynutých za posledné storočia, či dokonca desaťročia tiež neveríš. A až vyhynú nosorožce alebo gorily, tiež budeš popierať, že existovali.

diewcatqoo
3. nov 2023

Ved si ver/never comu chces. Nastastie, zijeme v dobe, kedy nie sme za svoju vieru a nazor na veci upalovani, takze mozes aj napr. slobodne behat so sitkom na hlave po namesti ako pastafarian a max len niekoho pohorsis, ale neuhoris na hranici, ani neskoncis vo vazeni.

ivanaks
3. nov 2023

Och, ja som do dnešného dňa neverila na divnoľudí (ešte aj počas kovidu som mala pevnú vieru v zdravý rozum ľudstva ako takého), ale práve som zažila osvietenie. Oni existujú a ja jednému z nich dokonca píšem do diskusie!!! 😲

medda_beda
3. nov 2023

Ešte stále tu máš potomkov dinosaurov.
Skús si pozrieť dokument.
Krokodíl napríklad.

miskaska
3. nov 2023

Ani ja neverim, ze dinosaury postavili nejake stavby.

h2
3. nov 2023

@miskaska 😂😂😂

modraslamka
3. nov 2023

co tu traposis, ako anonym. ja tiez neverim ze mas daky rozum

h2
3. nov 2023

Jasné, to tam podstrčili filmoví režiséri spolu s výrobcami plastových hračiek a všetci paleontológovia na svete im na to skočili. 😂 A čo tak Zem? Guľatá? Plochá? A hviezdy? Nie sú to len svetielka? A mesiac je kus syra. 🤦🏻‍♀️

januska12323
3. nov 2023

No tak never. Zmení sa niečo ak ti to vyvrátime? Stále to bude pre tvoj život úplne nepodstatná informácia.

ndrag
3. nov 2023

A zem je plocha, ovladaju nas Soroso-zido-jasteri, 9/11 bol tiez len podvod, EU nam tu pusta chemtrails. Cele zle! Vsetko je jeden velky business 😂.

nelca0510
3. nov 2023

Dobre. Tak tomu ver. Veď veriť môžeš v hocičo

777januska777
3. nov 2023

Uvedom si, ze dinosaury skúma obrovské množstvo ľudí už roky rokuce a celkovo históriu. Nie je absolútne možné, aby všetci títo odborníci klamali. A to je so všetkým. Ak by dinosaury neexistovali už to dávno vieme a niekto z vedeckej obce by to už dávno vytiahol.
Dnes je smutné, že neveríme odborníkom, ktorí veci už roky študujú a pracujú s tým, ale uverime nejakému človeku, ktorý absolútne nemá žiadne dôkazy, len svoje vlastné domnienky. A nie na svete fakt neexistuje nejaký spolok mocných, ktorí nás chce zničiť a ovláda všetko okolo.

bloger
3. nov 2023

Zamysli sa len nad tým, že prečo by všetci tí vedci klamali. Dáva ti to nejakú logiku?

kp7333
3. nov 2023

V poslednej dobe sa tu roztrhlo vrece s absurdnymi temami. Zeby sa trollovia zo Sumracnej nudili po volbach?

hiro
3. nov 2023

"Tie kosti su vsetko umele. Nevedia vysvetlit preco nieco a kto postaval nejake stavby co sa odhaduju na 3000 rokov, nieze 16, 30 milionov. Je to biznis."
:D Tak to je teda koniec... Niekto normalny dokaze toto vyprodukovat?

silvia_pekna
3. nov 2023

@bloger presne 😀 co by z toho asi tak mali? bol tu spominany nejaky biznis, ale to je totalna hlupost 😀 na com asi tak zarabaju? na detskych trickach s potlacou dinosaurov? 😀 ale akoze ano, som za to, ze nech si kazdy veri, comu chce, ale ked je daco fakt, tak je to proste fakt 😀

bloger
3. nov 2023

@silvia_pekna Okrem toho, že si pekná si aj múdra. Pekný deň.

Strana
z2