icon

Veštenie Rendyta - skúsenosti

deniska0906
8. jan 2015

Má niekto skúsenosti s veštkynou Rendyta? Za odpoveď ďakujem.

lilianka1313
•
9. jan 2015

Ahoj a odkiaľ táto veštkyňa je?

deniska0906
autor
•
9. jan 2015

To žial neviem, na nete som ju našla.

jani233
•
31. jan 2015

@deniska0906 Deniska, pani Rendyta mi "úspešne" veštila pred pár rokmi a doteraz nechápem, ako som sa mohla dať nachytať na veštenie online. Poslala som vtedy ešte 20 € a prišla mi pár riadkový sloh s ničnehovoriacimi frázami. Pani vyžaduje, aby jej záujemca napísal čo najviac o svojom probléme, a z toho naspäť spíše všeobecné "rady". Chcela by som preto varovať pred touto pani podnikateľkou, ktorá vidím že doteraz vedie úspešný biznis.

ewa99
•
Autor odpoveď zmazal
•
27sunny
•
Odpoveď bola odstránená
•
deniska1111
•
5. feb 2016

Ahojte nechapem to ked nejaka veštkina ma taky Dar preco to robia za peniaze

majka1357
•
13. jún 2016

Ahojte ja som na veštice nikdy neverila, až kým ma kamarádka neukecala jednej ísť. Povedala mi také vecy čo nemôže vedieť nidko iný z minulosti a povedala mi ja čo sa stane v budúcnosti a všetko sa splnilo tak ja som zmenila svoj názor asi všetky nesú podvodníčky.

27sunny
•
Odpoveď bola odstránená
•
majka1357
•
14. jún 2016

nie až po štvrť roku som otehotnela vtedy som ešte neplánovala bábo

majka1357
•
14. jún 2016

dávala som pozor čo poviem lebo som tam išla ako skeptik a snažila som sa jej vtedy nedávať informácie tak preto ma to zaskočilo... lebo som jej práve vravela, že bábo teraz nie a chcem sa venovať kariere čo bola aj pravda

tinusenka1
•
17. jún 2016

ja mam dobru skusenost s vesticou Sisi,nasla som ju tu na nete a zatial ma nesklamala,mala casove odchylky,ale vela veci vyslo

jakub1231
•
Odpoveď bola odstránená
•
tinusenka1
•
3. mar 2017

🙂

cloemail
•
Odpoveď bola odstránená
•