Veštica - Blatná Polianka
Ahojte baby,
určite nejaká z Vás bude z tejto lokality, akútne potrebujem zohnať kontakt na pani Komárikovu (tuším tak) z Blatnej Polianky. Vraj je skvelá, vykladá karty. A iste to poznáte, zúfalý alebo neštastný človek hľadá riešenia všade. Minimálne niet čo stratiť,tak ak by ste mi vedeli pomôcť, budem vďačná za každé info.
@vieruska1105 a aky mate názor na nu..alebo ake mate s nou skusenosti
@vitez ja ties tam bula pred tiznim neviem ako vam pomiohla
@vitez mozete mi otpovedad
@vitez dobry den potrebujem cislo na tu pani mozem vas poprosit
@miroslava2021 Mate ju v komentaroch
@vitez Ďakujem, nakoniec som sa dovolala 🙂
@elli190217 chcem sa spýtať či je potrebné sa objednať alebo či ste mohli ísť kedykoľvek a ako ste vlastne dopadli?pomohla vám nejako?
Volám od rána a nič 🤔 minule mi dvihla hned
Baby môžem aj teraz sa tam len tak objaviť bez toho aby som jej volala? Vezme má?
@elli190217 ahoj mozem ta poprosiť o tel. Číslo na tu pani s blatnej polianky
@elli190217 a ako ste dopadli? Ak sa smiem opýtať..ste s ňou spokojná?pomohla?
@alienkami viete mi povedat ako berie za sluzby? Vestenie, odrobenie, porobenie atď ... Musi sa k nej objednat alebo mozem aj rovno prist k nej? Viete niekto kde asi byva pri kostole niekto spominal
@alienkami ďakujem krásne 😊
@elli190217 je potrebné sa k nej objednať alebo môžem sa k nej aj len dovaliť a pomôže mi?
@alienkami je k nej treba sa objednať alebo môžem sa k nej aj len tak dovaliť a pomôže mi?
@marcella158 vraj je problém sa k nej dovolať. Ona ťa vezme aj keď nie si objednaná, len je riziko, že nemusí byť akurát doma. Ja viem len toľko, že treba chodiť kým je vidno (čo teraz v jari-lete nie je problém).
Ahojte, viete mi povedať, veští len z rúk? Či aj z kariet a pod. Mne veštila už 2x ale len z rúk. Takmer sme spojili dlane a tak pracovala. Ďakujem za odpovede.
Mate niekto este nejaky kontakt na tuto pani? Na tu pevnu linku volam a volam a nic
@elli190217 dobry...no ako..?pomohla vám pani z blatnej polianky..o ktorej sme pisali?
@elli190217 bola ste u pani v Blatnej Polianke ako, vyšlo čo povedala? ako názor na ňu, ak môžte, prosím....
@miroslava2021 ako.ste dopadla u pani.."pomohla"?
@alienkami je to milá páni pozrie sa na foto a povie vám aj to čo len vy samí bydete vedieť nie je to žiadna čierna magya za seba len odporúčam keď má niekto vážny problém to je za mňa všetko
@erika563gunarova
Netuším prečo každý označuje mňa, keď ja od začiatku píšem, že ju nepoznám a videla som ju raz. Len som podala ďalej info, ktoré sa ku mne dostalo. Nikoho k nej neposielam, ale nikoho ani neodhováram. Každý sa rozhoduje sám za seba.
Ja k nej mám neutrálny postoj.
Dobrý den chci se zeptat jestli má p.Komarikova mobil na pevnu linku se jí nedá dovolat děkuji

@alienkami robito dobre