Veštica Korčinská - plní sa, čo povie?
Ahojte baby. Nemate nahodou referencie na pani ktora sa udajte rozprava s anjelmi s okolia Michaloviec nejaka Korcinska? Lebo bola u nej kamoska a povedala jej nieco co by asi nemala. Tak len chcem.vediet ci sa jej nieco plni co ona povie. Dakujem
😯😯😯🙈
.
Jediná vec sa splní a to na 100%, veštica sa poteší, že jej niekto dal za úplné bludy peniaze a ona môže žiť z dôverčivých, zraniteľných a často zúfalých ľudí, ktorí sa chytajú aj slamky. Kamoška nech sa snaží veci si usporiadať sama, urovnať vzťahy, súdržnosť s rodinou a podobne.. nepomôže jej ŽIADNA vymyslená (to sú všetky) veštba, pomôže si len ona sama a ľudia, ktorí ju majú radi. Veštba môže iba ublížiť - ak nasľubuje niečo a ľudia čakajú, že sa to splní a neurobia sami nič. Alebo "varuje" pred nejakým nešťastím a ľudia žijú v strachu pred nejakým bludom. Nech sa kamoška zamyslí.. ak jej tvrdila chorobu.. nuž splní sa to skôr, čo neskôr - každého môžu v priebehu ďalších 20 rokov začať bolieť zuby, či mať žlčníkový záchvat, nie? Ak jej tvrdila úmrtie v rodine.. zas bude mať (žiaľ pravdu), lebo do budúcich 100 rokov žiaľ niekto z rodiny iste odíde. Tie bludy sú nebezpečné najmä tým, že vytvárajú strach a neistotu "čo ak?". Nech tie peniaze na vešticu dá radšej nabudúce na Dobrého anjela alebo Ligu proti rakovine. Pomôže dobrej veci a bude mať oveľa lepší pocit, že spravila niečo, aby bol svet lepší.
@ateragram ahoj, síce oneskorene ale ak by tu niekto zablúdil tak píšem svoju skúsenosť. Bola som u nej cez kamosku, ktorej vyšlo čo povedala. Nakopilo sa nám v tom čase v rodine veľa problémov tak ma za ňou poslala. Nebola som veľmi presvedčená, pretože mi to pripadalo skôr ako sci-fi.. nehovorím, že tu nie je nič iné medzi nebom a zemou, ale ak niekto tvrdí, že komunikuje s nejakými inými bytosťami tak mi to príde vždy, ako to nazvať.. proste pomätené. Ale kamošku poznám 25 rokov a viem s čím sa trápila, aj čo jej povedala a predpoveď sa splnila aj obsahovo aj časovo. No keď som tam prišla nemala som dobrý dojem, pár krát za život som už u vestic bola. Ale u nej som sa chcela 2-3x postaviť a odísť a keď vytiahla sviečky a začala tam s nejakou mágiou na očistu a hojnosť bez toho aby som to žiadala tak to som sa okamžite blokla. O týchto veciach viem svoje a nechcem mať s nimi žiaden kontakt, chcela som len duchovné poradenstvo. Nešla som tam kvôli zvedavosti, potrebovala som poradiť a nasmerovať. Pamätám ako som volala kamoške po konzultácii, že ak tam ešte niekedy pôjde, alebo niekoho pošle končím s ňou, lebo tá pani je bosorka a ktovie aké čachre machre s tými sviečkami robila. Mala som problém s jednou vecou- ako náhle zistila, že podnikám tak som mala pocit, že si ma snaží poistiť ako stálu klientku. Ponúkala mi nejake služby (dosť drahé) na odrobenie a ja mám na to vďaka úžasnému vedcovi, lekárovi Mudr. Teodorovi Rosinskému, ktorý sa tomu celý život venoval, dosť vyhranený názor. Mám brutálnu intuíciu a nemohla som sa toho pocitu zbaviť. K veci či sa splnilo čo povedala - áno. Nechceli sme veriť tým veciam čo povedala, pretože to znelo nereálne. Povedala o udalostiach ktoré sa stanú v najbližšom období a vyšlo to nielen do bodky ako popísala, ale zhodlo sa to aj časovo. Šlo o veci, ktoré sa nedajú ovplyvniť tým, že človek na ne myslí lebo si to vsugeroval - smrť rodinného príslušníka, vážne zdravotné problémy ďalšieho, predaj nehnuteľnosti a finančné rozhodnutia, ktoré ovplyvnili moje podnikanie. Dokonca povedala o jednej úradnej záležitosti, ktorá príde zo zahraničia a s ktorou som nerátala. Žila som tam pred 10 rokmi a ozvali sa mi kvôli nejakým birokratickým papierovačkám. Moj názor je na ňu, že má dar vidieť, ale kazí si to resp. peniaze si to kazia. Víc som u nej nebola, ale kamoška áno a povedala, že niekdy viac lebo tam nechala 100vku a počúvala len o jej problémoch, ako ju vraj nejaká sekta farárov prenasleduje a vyhnali ju z Michaloviec a preto je v nových priestoroch a ma finančne problémy kvôli nejakým súdom do ktorých ju zaplietol kamarát, ktorému chcela pomôcť a nevedela, že hu vtiahol do finančných podvodov. Takže moja intuícia, že nie je úplne taká čistá ako sa prezentuje sa potvrdila. Ale kto chce nech vyskúša. Väčšina ľudí ktorí aj nieco duchovné dokážu ale zneužívajú to (väčšinou pre zisk) tak o to prídu, skôr či neskôr.

@ateragram ja ti len môžem zaručiť jednú vec! Veštice sú podvod.