icon

Veštica Marta Zúbková zo Štiavnických Baní

majkamadu
25. aug 2012

aké máte skúsenosti s vešticou Martou Zubkovou so štiavncikých baní??????splnilo sa vám to čo predpovedala???

vypalnik
20. nov 2014

@emsodoli mila pani aj s dcerou ten, vypalnik je tam na to aby chranil pred takymi chorymi ludmi ako ste vy svokru.

emsodoli
20. nov 2014

mily pan vypalnik - "vyberac poplatkov", kto je chory o tom mozeme dlhsie diskutovat, skuste si tu na MK precitat aj ine temy, kde sa o vas pise, lebo to ze ste arogantny tu spomina viac ludi, no ale podla vas sme asi vsetci chori. bola som u vas aj ked ste tam vy este neoperovali a nepamatam si, ze by som vasej svokre niekedy ublizila, asi len tym, ze som riadne zaplatila a mne kto teraz preplati naftu, ked vy nie ste schopny si zapisat riadne cislo? to, ako riesite vzniknutu situaciu (skladanim telefonu) len hovori o vasej arogancii!!! moje t.c. ste si pisali dvakrat, tak asi si svoje t.c. poznam a mohli ste si ho skontrolovat aj po skonceni hovoru v prijatych hovoroch, no a koniec koncov, uz pocas objednavania ste bol arogantny a vyletel ste na mna, tak sa nad sebou zamyslite, lebo vasa svokra pomalicky, ale isto prichadza o zakaznikov a teda aj o prijem. este mi neda nespomenut, ze aj ludia vo vasej obci, maju na vas rovnaky nazor ako ja. a moju dceru do toho nezatahujte ma len tri roky. urobili ste si z toho dobry biznis, drzim vam palce, lebo ak to pojde takto dalej, tak si vas svokra nebude moct dovolit platit a potom len tazko dobehne stratenu dobru reputaciu, takze vela stastia....

angelinadiaz
9. jan 2015

muj nazor na karty byl jasny mnoho let, neverila sem, jenze se mi do osudu pripletl nekdo kdo mi karty udelal zadarmo a rad a ja sem smala v duchu a v dobrem, brala sem to s humorem protoze je to moje dobra pritelkyne , jenze ouhle veci se zacali plnit 🙂 velkym prikladem je i to ze sem mela 7 let za to ze sem neplodna a ona mi vylustila dite a ja tomu neverila, sak sem ani chlapa nemela v te dobe a najednou mam krasnou princeznu a budou ji 2 rocky 🙂 hledam nekoho sikovneho jelikoz moje pritelkyne ztratila silu vestit, proste ma svoje osobni problemy a karty ji nechteji nic rict, ma obrovsky dar jako clovek ale asi ho ztraci a proto hledam nekoho jineho 🙂 o te pani zoubkove si nejsem jista po vasich komentarich , prijde mi to 50 na 50% 🙂

a jeste mala poznamka k bohovi 🙂 lide veri necemu co je psane a nedozane pred tisicy lety, pobozni lide sou jako sekta...pokud nesouhlasis s jejich nazorem hned si zly spatny jiny...vsecky ty povidacky o jezisovi a to ze tomu lide veri mi prijde totalne absurdni ale nikomu neberu viru at si kazdy veri v co chce A V CO POTREBUJE ale at nikomu nikdo necpe ze musi take verit jinak je zle....to uz je pak jiny pribeh.

ewa99
Odpoveď bola odstránená
angelinja
29. apr 2015

prosim boli ste niekto v nedavnej minulosti u p. zubkovej?dakujem

annaella
7. máj 2015

@angelinja ahoj, ja tak pred viac ako rokom a chcela by som možno ísť, tiež ma teda zaujíma, či veští a ako sú s ňou žienky spokojné ?

angelinja
7. máj 2015

@annaella not si bola tak ako ja...

mimka0987
17. jún 2015

Prosim vas dajte mi na ňu cislo ak mate 🙂

mimka0987
17. jún 2015

@dankamg to je zubkovej cislo?

ewa99
Odpoveď bola odstránená
annaella
24. jún 2015

@ewa99 toto je téma o Zubkovej, nie inzercia

pamelaa
23. aug 2015

@dankamg neviete mi napisat jej adresu alebo presnejsie kam mam ist?

notebook
24. aug 2015

@pamelaa
http://telefonny.zoznam.sk/telefonne-cislo/7a3e...
Štiavnické Bane 251, 96981 Štiavnické Bane

Ale najskôr sa skús dohodnúť, či ťa vezme

notebook
4. sep 2015

Ahojte, tak nejak som k tomu došla, že po skoro roku aj trištvrte potrebujem navštíviť vešticu. Po kadejakých skúsenostiach, kedy som sa dala navnadiť tu na koníku a cez net som komunikovala s nejakými vešticami s výsledkom: o ničom, len kecy a kecy alebo sa nič nesplnilo. Tak som si ja znovu zašla za milou pani Zúbkovou (aj keď 25,- euro za 30 min.) No poviem Vám je to zas tá "stará pani veštica". Trafila sa do minulosti aj prítomnosti (spomenula veci z blízkej budúcnosti, na ktoré som sa chystala a ona to ozaj nemala odkiaľ vedieť - teda konkrétne veci). Uvidíme, čo z budúcnosti sa splní, aj keď to je iste na dlhú dobu. Ale musím povedať, že som celkom spokojná.

klariska1
4. sep 2015

ta pani Zubkova vesti len osobne? nerobi aj cez Skype alebo cez mail?

notebook
7. sep 2015

@klariska1 áno len osobne, je to staršia pani a robí to už roky rokúce čo ja viem, chodili k nej ľudia ešte za socializmu, keď to nebolo také rozmohnuté ako teraz keď každý piaty je veštec a pod. A ja si myslím, že aj tak je najlepšie ísť za nejakou osobne. Táto sa napája na anjelov (alebo na nejaké bytosti z hora), pokiaľ viem.

klariska1
7. sep 2015

@notebook Dakujem za odpoved. Je to pre mna, zial, daleko....

rawmamka
24. sep 2015

@slnie Presne tak, za veštenie sa nemajú pýtať peniaze a ani nijako ovplyvňovať človeka, ktorý si príde po radu v ťažkej situácii, či niečo dá a ak áno, v akej výške. Ak nejaký veštec/veštica začne ľudí kasírovať, tak stráca túto schopnosť danú od Boha, resp. od vyššej nadpozemskej sily. To je alfa a omega problému nielen p.Zúbkovej....tí, čo sa ulakomili na peniaze, prišli o svoj dar vidieť aj pre iných neviditeľné.

notebook
24. sep 2015

@rawmamka ty chodíš do práce a nezaplatia ti?

rawmamka
24. sep 2015

@notebook Veštenie nie je práca, je to dar, ktorý sa vymyká akejkoľvek racionalite, nie je to zárobková činnosť. V minulosti aj p.Zúbková nič nebrala, teda zrejme sa to dá praktizovať aj popri iných činnostiach - samozrejme potom to nie je veštenie pre kvantum ľudí, ale veštec si určí sám koľkým ľuďom je schopný a ochotný pomôcť. Aj predtým ľudia platili, ale nebol "cenník", takže veštica/veštec fungujú na inom princípe ako bežné komerčné služby. A btw drvivá väčšina veštíc, jasnovidiek, vediem,....v minulosti sa živila zberom liečivých bylín, z ktorých pripravovali rôzne sypané zmesy, čaje, tinktúry, a pod. a za tie si nechávali zaplatiť, pretože tu už nešlo o Boží dar ale o materiálne veci, ktoré pripravili vďaka svojej práci a znalostiam z fytoterapie. Asi toľko k tejto téme.
Ja by som nikdy nešla k niekomu, kto si vopred stanovuje cenu, to sú vyhodené peniaze.

notebook
24. sep 2015

@rawmamka áno máš pravdu, že je to nejaký dar z hora. Neviem akú minulosť máš na mysli, pretože ja chodím k tejto pani viac ako 25 rokov a vždy brala niečo. Pravdou je to, že nemala určenú sumu ako teraz. Predtým brala toľko, koľko jej kto nechal. A každý slušný človek jej niečo nechal podľa svojich možností. A ako si pamätám, robila len toto.

rawmamka
25. sep 2015

@notebook A presne o tom som písala vo svojich dvoch predchádzajúcich príspevkoch 😉 . Každý sa rozhodol podľa svojho srdca a možností nakoľko si ocenil jej pomoc - žiaden cenník, žiaden "vyberač daní" alebo bodyguard, ktorý ťa skasíruje už pri vstupe ako dnes. Písali o tom viacerí v tomto vlákne, aj takí ktorí tam chodia už roky rokúce.

yelli
Odpoveď bola odstránená
astracdti
24. okt 2015

@annaella sto bodov,ti ktori sa venuju krestanstvu nech si kliknu na inu web stranku 😀

astracdti
24. okt 2015

@astracdti Bola som tiez u nej uz dva krat za posledne dva roky.Plni sa to,plni a plniiiii...nie je co dodat.Plati sa 25€ za pol hodku,0456929003 jej cisielko...

andrealipkova
18. nov 2015

Dobrý deň, chceme ísť s kamarátkou k veštici, viete mi prosím povedať, či táto pani čo veští, býva pri Povrazníku pri starej baníckej škole? ďakujem veľmi pekne a je tu niekto kto u nej nedávno bol a či je spokojný? som z ďaleka a nerada by som merala taký kusisko cesty len tak .... Vďaka za všetky príspevky, pekný deň, prajem 🙂

notebook
19. nov 2015

@andrealipkova Táto pani býva v Štiavnických baniach, na kopci v žltom dome.

janalilkova
28. nov 2015

@majkamadu dnes som u nej bola a minulost mi povedala do najmensieho detajlu presne!!!

janalilkova
28. nov 2015

@andrealipkova pani Zubkovu odporucam!!!!do najmensieho detajlu mi povedala moju minulost a buducnost mi poveda ties co vsetko mam v plane,takze to tak asi bude,uvidim,ale ako som povedala ze co vsetko sa mi stalo a mojej rodine tak naozaj bolo!!odporucam ju navstivit

janalilkova
28. nov 2015

@klariska1 ja som bola dnes u nej a minulost mi povedala uplne presne,uuplne,je naozaj velmi,velmi dobra!!!!odporucam ju kazdemu