Veštica Marta Zúbková zo Štiavnických Baní
aké máte skúsenosti s vešticou Martou Zubkovou so štiavncikých baní??????splnilo sa vám to čo predpovedala???
Doporučuju Lidušku kartářku, protože s ní mám jen ty nejlepší zkušenosti! Karty vycházejí do detailu, věděla i o mé zdravotní stránce a věci z minulosti, poradí Vám, pomůže a pokud si nesete problémy z minulých životů, dělá rituál očisty Karmy,na zdraví,prokletí,smůly,finance,manželství,partnerské vztahy,dává je dohromady,nebo od sebe, dokonce pomohla otěhotnět lidem,kteří nemohli mít děti. a změní Váš život tak, ať se Vám daří ve všem! I já si nechala rituál udělat a den ode dne se mi daří víc a víc a jsem naplněna štěstím. Je to až neuvěřitelné, ale ona to dokáže. Tyto změny se mohou dít každému .
Pracuje i na dálku a tudíž můžete volat odkudkoliv z celé SK nebo ČR. Kdo z Vás potřebuje nahlédnout do budoucnosti, poradit v těžké životní situaci a pomoci, neváhejte Lidušku kontaktovat
@klariska1 neni zac,ja som vstavala o tretej rano,lebo neni sice daleko odomna,ale tie spoje su tam trocha komplikovane,ale nelutujem!!!
@modralaguna65 Prosim Ta,ty tento prispevok pises v kazdej teme,kde sa pise o skusenostiach s vestenim a nie jeden prispevok,ale desiatky.Sledujem diskusie a skusenosti ludi s vestenim,tiez hladam a premyslam,ci sa pôjdem znova poradit a kam,ale je nekorektne,ze tu ocividne robis reklamu.Aj ja som do diskusie prispela svojim prispevkom,zväcsa ludia raz napisu svoju skusenost,ale ak desatkrat a pridaju aj kontakt,tak je to cielena reklama. Prosim,spravaj sa cestne a korektne!
Presne tak. Pred 20 rokmi hovorila, že to je dar od Boha zadarmo a tak zadarmo ho dáva ďalej. A vtedy dokázala "zázraky". Odkedy je tam ten "výberčí", ako manžel hovorí, krkohlavec - holokrkáň, jej výklad je buď zámerne odfláknutý, alebo fakt už stratila veľa zo svojich schopností... Škoda, ale pravdu vie len ona...
@slnie Presne tak. Pred 20 rokmi hovorila, že to je dar od Boha zadarmo a tak zadarmo ho dáva ďalej. A vtedy dokázala "zázraky". Odkedy je tam ten "výberčí", ako manžel hovorí, krkohlavec - holokrkáň, jej výklad je buď zámerne odfláknutý, alebo fakt už stratila veľa zo svojich schopností... Škoda, ale pravdu vie len ona...
ja som bola u zubkovej cca pred troma rokmi. a zatial mi vyšlo všetko čo povedala..vela veci som neverila ale odstupom času vidim a davam si vela toho dokopy co povedala..z minulosti povedala uplne vsetko aj to co som nevedela a dnes viem ze to bola pravda..pred rokom som ju navstivila zas.. a zatial musim povedat ze mala zase pravdu..hlavne ked tam clovek ide musi v to verit..aspon mne nikdy nepovedala veci narovinu, ale nato pride kazdy az neskor ked tie veci zacnu davat zmysel..
takze ja odporucam..pre mna je ona TOP a k inej by som ani nesla.
Marta Zubková, ciganka Milota, aj Inez Tokarova aj Dluhosova su prorokyne.... ich schopnosti su nadprirodzene... za poslednych 12 rokov sa tomu venujem a stal sa zo mna prave za ich pomoci veriaci clovek s opravenym rebrickom hodnot... Vyzera to tak ze na osude je zalozene uplne vsetko aspon co sa mna tyka... od uplnych detailov po vyznamne ziv. udalosti s ziv. partnerov aj to ze pisem tento prispevok... na tento svet sa chodi mnohokrat ale hlavne trpiet... pochopit najpodstatnejsiu vec v tomto vesmire ale aj zapas dobra zo zlom...vsetky nabozenstva maju rovnaky zaklad ale skutocne fungovanie je nepochopitelne a system je nastaveny ako logicky nedokazatelny /nahravky v mobile sa menia v klucovom slove ked sa udalost ide stat/ a tak to ma byt... ja som sa dostal do stavu ked uz mi je jasne ze uplne zbytocne za nimi chodit.... inez mi napriklad prekruca mnohe veci lebo vie, ze uz nieje pre mna dobre mysliet absolutne fatalisticky - odporuje to boziemu zameru... ale to najpodstatnejsie je ze ani to ci sa rozhnodneme tieto prorokyne navstivit alebo nie, nezavisi od nas ale od bozej vole alebo si to nazvite ako chcete napriklad vyssou mocou.... J.K. : Kto veri vo mna zije vecne... a dristy o satanovi a carodejniciach su iluminatnske a katolicke sracky...staci si pomysliet na hon na carodejnice--- toto je ten dovod!!! by the way, skutocny satansky sluzobnik je doktor rober fico a na neho si treba davat pozor !!! ale vedzte ze satan nema rohy ani chvost ale supiny ako plaz...ale to uz je ina tema
Dobry den, dnes som bola u pani Zubkovej aj s mamkou a so sestrou. Bolo ako ste pisali, jej syn stal pred domom a pytal 25€ na osobu vopred. Vonka prsalo a fukal vietor a nemal nas ani kde usadit. Tak sme cakali v aute. Ked bola sestra dnu, jej syn vosiel dnu aby uz skoncila lebo ze uz caka dalsia-moja maminka, a to tam nebola ani hodinu.
@mathias23072014 A odhliadnuc od prístupu, aké to bolo? Čo ste sa dozvedeli? Mala si pocit, že má naozaj dar alebo povedala niečo závažné?
@mathias23072014 Dobry den prajem,aj mna velmi zaujima,co by ste o nej mohli napisat,ako ste boli spokojna s nou osobne,vedela povedat aj konkretne veci/inf.z Vasho sucasneho,pripadne minuleho zivota,cim ste sa utvrdili,ze ste "na spravnej adrese"?Nuz,pristup toho pana-niekto dokonca pisal,ze je to jej zatko je skôr odplasujuci-ako nejaky vymahac,jet smutne,ze sa pani obklopuje takymto clovekom..Vyberat peniaze sa da aj slusne,na urovni a s ludskostou...
Ja som z nej mala taky zmiesany pocit, nic az tak konkretne mi nepovedala. Ako vedela niektore veci ale nebola som z nej ohromena. Ale mojej sestre vedela povedat veci z jej sukromia co nik nevie, ona z nej bola nadsena a moja mamka u nej bola pred 20 rokmi a vela veci sa splnilo a teraz skor vravela o tom co sa deje teraz a nie velmi do buducnosti.
@ewa99 ja by som k tomu len toľko, že ku kartárkam-vešticiam sa nechodí len tak, potom aj karty ti odpovedia len tak... takže toľko. Preto som sa pýtala, že ak som spokojná s jedným a toľko ho ospevujem, nebudem len tak zo zvedavosti (ktorá stojí 25,- euro) chodiť inam. Ale je to každého osobná vec 🙂
@notebook Myslím, že máš pravdu, aj keď tiež si myslím, že nikto v skutočnosti nechodí k vešticiam, jasnovidkám, len tak....Aj keď niekto tvrdí, že je to len zvedavosť, väčšinou za tým býva niečo skryté, čo si ten dotyčný ani neuvedomuje, niečo čo je v podvedomí a núti ho to hľadať odpovede. Alebo je to ako keby z nudy, zvedavosti,....ale aj to o niečom vypovedá - ak má človek v živote pocit spokojnosti, naplnenosti, jednoducho, všetko šlape tak ako má, tak vtedy nemá ani len pomyslenie a čas na takéto aktivity, jednoducho vtedy ho unáša prúd života a ak je spokojný, nemá dôvod sa zastavovať u veštíc. Ako náhle do života, duše,..príde nespokojnosť, pochybovanie, smútok, bezradnosť,...tak vtedy človek začne či už vedome alebo podvedome hľadať pomoc. A je úplne jedno, či u veštice, psychológa, manželského poradcu, kamarátok a pod. - tam je to len o tom, pre koho pomoc sa v danej chvíli rozhodneš. Poznám ľudí, ktorým pomohli psychoterapeuti, ale aj takých, ktorí našli pokoj u veštice. Vždy si však treba vybrať kvalitu, niekoho, kto vás nestiahne ešte hlbšie a o tom je aj táto diskusia, toto fórum, aby sme si POMOHLI jedna druhej svojimi skúsenosťami, postrehmi, nie sa škriepili.
@ewa99 ale veď myslím si, že som ťa pochopila, skôr len to, že priveľmi vychvaľuješ vo viacerých diskusiách a témach pána Jozefa, tak možno preto som zareagovala, že načo hľadáš inde. Aj ja som mala obdobie, keď som bola u viacerých, si "potvrdiť" nejaké veci, no viaceré povedali to isté a nakoniec výsledok bol úplne ale úplne opačný a nejednalo sa o vec, ktorú by som už vedela ja svojím prístupom ovplyvniť, skôr o rozhodnutie niekoho úplne iného (úradu).
@rawmamka veľmi pekne si to zhrnula, pravdivo myslím. Len na viacerých témach sa to zvrhlo už na nejakú reklamu niektorých konkrétnych, nie o výmenu skúseností a názorov. Je to aj o tom, ako kto komu rozumie a vie pochopiť, ako si sadnú a tak. Veď aj veštci sú len ľudia a nie každý každému vyhovuje. A potom ide už dnes aj dosť o zárobky a veľa ľudí sa s tým živí, tak si rôznymi spôsobmi chce dohadzovať "klientov".
@notebook Ja s tebou absolútne súhlasím, viem, pred čím si mala obavy, pretože častokrát na MK si mnohé indivíduá robia reklamu niečoho, čo by inak nepredali, čo by inak nezaujalo......máš pravdu, len niekedy sa niektoré slová môžu niekoho dotknúť, najmä ak nemal úmysel propagovať trebárs pána Jozefa za účelom vlastného zisku, prospechu. A ak by aj mal, tak všetko nečestné, zlé, čo spravil (trebárs aj úmyselná manipulácia ľudí tu na MK 🙂 ) sa mu raz vráti ako bumerang. Takže sám si pod sebou píli ten povestný konár...Je však fajn, že si na to upozornila, aby boli ľudia obozretní, že v tejto duchovnej sfére sa pohybuje veľmi veľa parazitov ☹ a že sa stal z toho biznis ako hrom o tom niet pochýb.
Kamoska bola u viacerych vestic a povedala ze p. Zubkova sa najviac trafila. Ja som z nej mala priam anjelsky pozitivne energie👼 A to ze berie 25 eur za 30 min .... no co je dnes zadarmo?
V priebehu 15 roko sa splnilo všetko. Aj to, čo hovorila z minulosti.
Ahojte, ja som sa velmi trapila v zivote, mala som aj prekliatie, mala som sa velmi zle, problemi vo vztahu..... Jednoznacne odporucam stranku www.odrabanie.sk , som mu za vela vdacna, uzastny clovek, odpisal mi hned a velmi pomohol
Zdravím Vás ,rada by som niekoho z Vás poprosila o tel.Konakt na pani ZubkovuDakujem🙂
Dakujem veľmi pekne

@janalilkova Dakujem za info🙂... Pre mna je to, zial, dost daleko, hoci by som velmi rada ku nej isla... Snad mi to niekedy vyjde...