icon

Vhodné meno pre mačiatko a kocúrika

laskavocka
15. júl 2014

Chcem sa opytat ake meno je vhodne pre male maciatka.Rozmyslam ,ze im dam mena po znamych modnych znackach.Napr. Chloe,Prada,Guci,Zanotti,Galliano ci Burberry alebo Vuiton?

warholette
16. júl 2014

@laskavocka kedze tieto modne znacky nevies ani spravne napisat - je to Gucci, nie Guci - pochybujem, ze ich vies aj spravne vyslovit. Takze ich radsej mackam nedavaj 😀 😕

alex31
16. júl 2014

@laskavocka ... mne sa to celkom paci 🙂 🙂 🙂 ... dobry napad .. .este by si im k tomu mohla kupit aj nejake original "obojky" s tymi istymi nazvami a mohlo by to byt 🙂 🙂 🙂 ....

... a nahodou ja si takeho Guciho .. teda Gucciho (aby to bolo spravne 🙂 🙂 🙂 ... viem zivo predstavit ... tucny lenivy kocur vyvaleny na priedomi s honosnym menom ... super !!!!

ja som mala zatial 2 kocurov .. jeden sa volal Thomas ... a ked ma hneval tak som na neho volala Thomas S.T. - tie inicialky su moje priezviska 🙂🙂🙂 a to uz vedel ze je zle ... no a druhy sa volal "Mačka" 🙂 🙂 🙂 .... ja viem trochu trapne meno ale tak ho volal nas maly a nam to uz nejak ostalo ...

natuska87
16. júl 2014

@warholette To je od Teba take osvietenske....fakt,zasnem

drobcek26l
16. júl 2014

Mne by sa páčili Fico, Kiska, alebo kocúr Kaliňák ........ to sú také nič nerobiace mená 🙂

mimla
16. júl 2014

@drobcek26l Kocúr Kaliňák je super meno! 😀 Ak niekedy budem mať kocúra, bude sa volať takto!

natuska87
16. júl 2014

@mimla alebo Špacír../ Prochazka/

guinevre
16. júl 2014

Ja som mojej macke dala meno žorž

laskavocka
autor
16. júl 2014

@alex31
Chcem dat svojim maciatkam a kocurikom taketo originalne mena,pretoze im to doda na elegantnosti.Este rozmyslam nad dalsimi menami ako Giovanny,Miu Miu,Beckham,pre dvojicky Dolce @gabana,Cicolinne,Versace,Marni,Dior,Lauren,pre macicku Channel,Hermes ,Lanvin.Bude to taka mala skupinka modnych navrharov 🙂)

mimla
16. júl 2014

Teraz som si spomenula, že keď som bola malá, tak známi mali mačku menom Dunčo.

edita56
Autor odpoveď zmazal
vroni
16. júl 2014

@laskavocka, ehm, mne teda originalne tie mena nepridu, skor silene (nebite ma 😀), aj ked sme vyse sedemnast rokov boli doma pod nadvladou macky Tiffany 😉
Zatial ma menovo najviac ocarovala nejaka stara anglicka detektivka, kde sa macka volala Marmelada.... (moja dcera trva na novej macke, tak tiez sa obzeram po menach. Marmelada, zial, nepresla dcerinou cenzurou).

zita19
16. júl 2014

uplane najkrajsie meno pre macku je Ftatíta... Klasika z filmu Cezar a Kleopatra

zuzkaanicka
16. júl 2014

Ja navrhujem Whiskas, ked uz znacky, tak nieco pre macicky 😅

warholette
16. júl 2014

davat macke meno Chanel alebo Gucci je ako dat dietatu meno Aaliyah, Amy alebo Brian - nikto to nevie spravne napisat, vyslovit a macke je to aj tak jedno 😀 😀 😀

zita19
16. júl 2014

este len 3. den je trosku teplejsie a na MK sa uz topia mozgy... Co bude koncom tyzdna? 😝 😀

laskavocka
autor
16. júl 2014

@warholette
Myslim ze mena dost posobia na ich majitelov,preto si zelam aby moje macicky boli elegantne,vyberave a mali zmysel pre estetiku a krasu.

jabadaba
16. júl 2014

@laskavocka hm, to je dobra motivacia. Macicky ocenia a akonahle sa prejavi ich cit pre estetiku a krasu, treba do Macacej umeleckej podat prihlasku. September sa blizi, nech to neprepasiete. Tot susedovic kocur Géza, mimoriadne talentovany a uz mal problem s prijatim. Museli podmazat dekana. 😵

jabadaba
16. júl 2014

ale inac, taky Gucci...podla mna dobre meno. Ked kocura nebude, niet nad zdrave rozculenie " kde do puci je ten Gucci"... Hm, take sikovne, verbalne psychorelaxacne a spravne impertinentne. 😎

zuzkaanicka
16. júl 2014

@jabadaba 😀

lyzzy
16. júl 2014

Tak toto je ozajstný problém.....jednoznačne by sa mali volať Pá a Pí!

jabadaba
16. júl 2014

@lyzzy kto? Kocurik a panicka? 😀

jabadaba
16. júl 2014

@zuzkaanicka nemohla som si pomoct, no... 😀

lyzzy
16. júl 2014

@jabadaba... No veď tie macence.

jabadaba
16. júl 2014

@lyzzy len macencov je akosi privela, ci to iba mien bolo tolko v talone?

lyzzy
16. júl 2014

@jabadaba... V názve je pre mačiatko a kocurika...čo si mala z čítania s porozumením v škole? 😀

jabadaba
16. júl 2014

@lyzzy taky predmet sme nemali. 😀 Sa mi zraky pretocili z tolkych zvucnych mien, to vies, akonahle som ich okom zachytila viac som uz nemyslela, ehm... 😀

lyzzy
16. júl 2014

@jabadaba... Chápem,chápem...

lyzzy
16. júl 2014

@jabadaba.... Veď popros muža nech ti kúpi cicu a môžeš mať aj ty doma Guciho alebo Valentina 😀

alex31
16. júl 2014

@jabadaba .....si zabila 🙂 🙂 🙂 ....sme este polhodinu doma nad tym smiali ...🙂 🙂 🙂

serpentino
17. júl 2014

Pre macku Dolce Gabanna,ale pozor aby nebola potom cela dogabana 😀 A pre psa Dior alebo radsej Prior,ked sme na Slovensku....ved to je u nas zvucne meno obchodneho domu 😀 😀 😀 😀 A panicku by som poslala na kontrolu,tie chapavejsie si domyslite na aku 😀 😀 😀