Vianoce za éry našich starých mám
Drahé mamičky, chcela by som Vás poprosiť o pomoc. Keďže v bazáriku nemôžem vložiť takýto inzerát, keďže to podmienky nedovoľujú, píšem sem, snáď ma pochopíte. Ako mamička-mamičku. Veľmi rada by som svojim detičkám urobila tento rok Vianoce s tajomstvom dávnych časov 🙂 prosím pomôžte mi. Zháňam staré vianočné ozdoby, anjelské zvonenie, baliaci papier či žiarovky na stromček z doby nášho detstva (éra našich mám a starých mám). Ďakujem vopred krásne za pomoc, detičky budú mať radosť.
nooo....že ty más starožitníctvo a nijaké deti?😉

Ďakujem za typ, skúšala som niektoré zo spomínaných portálov, no neúspešne, väčšinou to získajú zberatelia. Myslela som, či by sa u Vás nenašli nejaké nevyužité staré vianočné ozdoby 🙂
Juuuuj to nie... nedovolila by som si 😢
Taketo ozdoby sa teraz predavaju drahsie ako nove ozdoby.
Viem, no majú pre mňa svoje čaro a chcela by som deťom ukázať aké boli kedysi Vianoce pre mňa v ich veku
@jfjfjfjfjfj aj tu v bazari ich je vela. Mozes kupit 😉 ci v com je problem?
našla som len jeden inzerát a žiarovky zakúpila
@jfjfjfjfjfj, nie ešte predvianočný čas, vydrž, na jeseň bude ponúk o veľa viac. Alebo si objednaj z priloženého linku, tam je ponuka aj teraz, a veľa z predajcov posiela i na Slovensko. https://aukro.cz/vysledky-vyhledavani?page=3&te...

novana Ďakujem Ti krásne za typ 🙂
Juj ale je to pekna fotka.mala som rovnaky kociarik.presne tento oranzovy.
Ach do poslednej chvile som.opatrovala stare gulea pozlatko...
Vlani som skonstatovala ze uz budeme robit len vintage stromcek s ozdobami z prirodnych materialov...dala som ich na blsak.celkom zadara...
Mamina vyhodila ozdoby, kvôli bezpečnosti detí a nepovedala mi to, deti troška vyrástli a ja som počítala s tým, že sú....
Pozrite tu: https://www.okrasa.sk/
Maju tam ozdoby co vyzeraju, ako z mojho detstva. Tiez si planujem kupit.
Na facebook sa tiez predavaju vysivane a hackovane obrusy a obrusky za par supov, tie k dekoracii tiez patria.
@jfjfjfjfjfj pozri stránku okrasa čadca stále robia aj tradičné také tie starosvetské aj novšie typy majú hromadu fakt krásnych vecí, ja mám od nich celé sady a každý rok dokupujem , majú predajňu, ale aj stránku na nete
pozri aj skupiny na FB predaj ,kúpa

Staré vianočné ozdoby, anjelske zvonenie, svetielka atď. sa dajú kúpiť na portáli modrastrecha.sk, bazoš a iných inzertných portáloch. Je toho tam dosť, určite si vyberieš. 🙂