icon

Vianoce za éry našich starých mám

jfjfjfjfjfj
13. aug 2017

Drahé mamičky, chcela by som Vás poprosiť o pomoc. Keďže v bazáriku nemôžem vložiť takýto inzerát, keďže to podmienky nedovoľujú, píšem sem, snáď ma pochopíte. Ako mamička-mamičku. Veľmi rada by som svojim detičkám urobila tento rok Vianoce s tajomstvom dávnych časov 🙂 prosím pomôžte mi. Zháňam staré vianočné ozdoby, anjelské zvonenie, baliaci papier či žiarovky na stromček z doby nášho detstva (éra našich mám a starých mám). Ďakujem vopred krásne za pomoc, detičky budú mať radosť.

Vianoce za éry našich starých mám
novana
13. aug 2017

Staré vianočné ozdoby, anjelske zvonenie, svetielka atď. sa dajú kúpiť na portáli modrastrecha.sk, bazoš a iných inzertných portáloch. Je toho tam dosť, určite si vyberieš. 🙂

janinah
13. aug 2017

nooo....že ty más starožitníctvo a nijaké deti?😉

sticker
jfjfjfjfjfj
autor
13. aug 2017

Ďakujem za typ, skúšala som niektoré zo spomínaných portálov, no neúspešne, väčšinou to získajú zberatelia. Myslela som, či by sa u Vás nenašli nejaké nevyužité staré vianočné ozdoby 🙂

jfjfjfjfjfj
autor
13. aug 2017

Juuuuj to nie... nedovolila by som si 😢

catherinah
13. aug 2017

Taketo ozdoby sa teraz predavaju drahsie ako nove ozdoby.

jfjfjfjfjfj
autor
13. aug 2017

Viem, no majú pre mňa svoje čaro a chcela by som deťom ukázať aké boli kedysi Vianoce pre mňa v ich veku

catherinah
13. aug 2017

@jfjfjfjfjfj aj tu v bazari ich je vela. Mozes kupit 😉 ci v com je problem?

jfjfjfjfjfj
autor
13. aug 2017

našla som len jeden inzerát a žiarovky zakúpila

novana
13. aug 2017

@jfjfjfjfjfj, nie ešte predvianočný čas, vydrž, na jeseň bude ponúk o veľa viac. Alebo si objednaj z priloženého linku, tam je ponuka aj teraz, a veľa z predajcov posiela i na Slovensko. https://aukro.cz/vysledky-vyhledavani?page=3&te...

sticker
jfjfjfjfjfj
autor
13. aug 2017

novana Ďakujem Ti krásne za typ 🙂

osky
13. aug 2017

Juj ale je to pekna fotka.mala som rovnaky kociarik.presne tento oranzovy.
Ach do poslednej chvile som.opatrovala stare gulea pozlatko...
Vlani som skonstatovala ze uz budeme robit len vintage stromcek s ozdobami z prirodnych materialov...dala som ich na blsak.celkom zadara...

jfjfjfjfjfj
autor
13. aug 2017

Mamina vyhodila ozdoby, kvôli bezpečnosti detí a nepovedala mi to, deti troška vyrástli a ja som počítala s tým, že sú....

oslo1
13. aug 2017

Pozrite tu: https://www.okrasa.sk/
Maju tam ozdoby co vyzeraju, ako z mojho detstva. Tiez si planujem kupit.
Na facebook sa tiez predavaju vysivane a hackovane obrusy a obrusky za par supov, tie k dekoracii tiez patria.

novana
13. aug 2017

@oslo1, žienky v Okrase robia naozaj nádherné ozdoby. 🙂👍

sticker
womankc
14. aug 2017

@jfjfjfjfjfj pozri stránku okrasa čadca stále robia aj tradičné také tie starosvetské aj novšie typy majú hromadu fakt krásnych vecí, ja mám od nich celé sady a každý rok dokupujem , majú predajňu, ale aj stránku na nete

l3yla
15. aug 2017

pozri aj skupiny na FB predaj ,kúpa