Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@stanusenka tak tak, aj keď tento rok s iným osobným statusom. Držím palce a nech to nielen na cestách sype.
14. notebook Lenovo V15 G3 IAP
19. Soundbar LG SP8YA
@linduska1974 To tí ludia naschval davaju od vcera rovnake cisla? Normalne ma to irituje. 😪
chcem poprosit mozme tu viest aj zaznam na teraz co zacina adventny kalendar na exprese. ak niekto zapocuje ze by napisal ake cisla budu vytiahnute
4 - pobyt
9 - pobyt
a je fuc
@peter582 https://www.expres.sk/najstedrejsi-adventny-kal... oni to zverejňujú na stránke
@hellwant on mysli najšterdrejší adventný kalendár. Kde sa otvárajú okná a vyhrávajú sa 💸
spytam sa Vás znalých 😀 hrá sa aj počas víkendu?
@rosannar nie
@linduska1974 Aha😀
@linduska1974 dakujeeem
Čáry máry fuk, odkryte mi číslo na notebook😁
Apropo, super suťaž je Advenťák s Kauflandom, len treba kazdy den po odkryti policka zadat svoje udaje, tak kto nevie, nech vyskusa. Byvaju tam super ceny.
Ak mate tip na nejaku takuto sutaz, dajte mi vediet- myslim taku, kde sa hra o nieco hodnotne a nie ako Tipli po par eur, ci videl som uz aj o notesy, ci knihu. Dik za info a držim palce kazdemu.
@hellwant stačí ísť na www.esutaze.sk. tam ich je kvantum
a ak máš FB tam je tiež kvantum súťaží na rôznych stránkach
Ja som už povyhrávala všeličo - sladkosti, vstupenky, mobil, kozmetiku, knihy.....
@ibatanecnica Som narocny na vyhry, to vies, my chlapi, na esutaze je plno drobnych sutazi, mimo môj zaujem🙂, preto som sa hned spytal a rad si pokecam, je aspon zabava
@hellwant tak daj ty tipy na veľké súťaže, ja rada vyhrávam veľké súťaže, ale ako sa hovorí, keď neprší, aspoň kvapká 😉
@ibatanecnica ja sa hlavne zapajam do expresu a Kauflandu cez advent.Kedysi aj Datart robil, ale teraz neviem o nicom. Tiez mam za sebou par vyhernych bicyklov, netbook ci chladnicku alebo poukazky😄
@hellwant no tak keď na nejakú natrafíš, dúfam, že nám nezabudneš dať vedieť 😉
V dm aplikacii je tiež adventný kalendár
@emexia aj nivea má, aj KIK, aj FB - pečieme s láskou, myslím tak sa volajú.
Adventný kalendár
4. 7.000
27 - herná konzola
30 - párty BT reproduktor
Dvojica
12. herná konzola PlayStation 5 Marvels Spider-Man 2
27. herná konzola PlayStation 5 Marvels Spider-Man 2
@foxlion chyba ti 1 gril 😉
Registrovať sa treba každý deň, či stačí raz?
@macik166 mňa by zaujímalo, že keď si nie som istá, či som dobre registrovala, či môžem ešte raz? 😂

@foxlion ako každý rok- aj tento pospolu? 🙂 prajem pekný večer a držím palce☺️