Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@foxlion 21
dvojica:
21 kuchynský robot
13 kuchynský robot
3 - gril
1 - gril
a je fuc
@hellwant tak pan narocny podarilo sa mi vyhrat 300eur poukazku . 😉 konecne nieco poriadne
@ibatanecnica gratulujeeeem kdee ?
@ibatanecnica gratulujeeeem 🤩 v akej sutazi, Kaufland? Tam bola do Jysku
@ibatanecnica Mne by sa- cisto pragmaticky- hodil tycovy vysavac. Podnajomnik sa mi s malou dusou zdôveril, ze vysavac uz je trosku out of date na byte, aspon by som nemusel kupovat😁
@hellwant tak ten vysavac by sa zisiel aj mne. Po 12 rokoch odchadza stary....
@ibatanecnica A este je aj namlsana na dalsiu vyhru, nechaj nieco aj nam😅
@hellwant no este by sa zisla aj dnesna cena v Kauflande 😀 - poukazka. Bol by darcek pee svokru. Vies ako to je. Cim.ma clovek viac tak tym viac chce🤣. Ale tesim sa aj tejto cene. Pojdem pozriet nejaku komodu a kazdemu z rodiny nejaku drobnost co bude potrebovat. Tak ti drzim palce pri zajtrajsom zrebovani
@ibatanecnica Áno, poznam to na sebe s tym väcsia kopa pyta viac🙂
Dobre vyber komodu a nech sluzi
@ibatanecnica
@hellwant
Gratulujem a držím palce, odkedy som ja vyhrala istý rok v Kaufland adventom, smoothie mixér(prišla poukážka do Nay v hodnote 200€) tak odvtedy tam nič, podotýkam tam, lebo inde som vyhrala kadečo🫢😀 ja viem, niekto si povie, ja som nevyhral nikdy nič... Dnes som nadávala, že opäť Expres nezavolal🙈😂 - ten mi ale nezavolal ešte ani raz, kedysi dávno môjmu švagrovi, vyhral vtedy tisícku 😏
nevolali dnes 3 krát?
13. kuchynský robot Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
21. kuchynský robot Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
Už je fuč
@stanusenka ja sa pomaly kazdy den zapojim do nejakej sutaze. FB mam len kvoli nim. 😀. Sem tam sa nieco podari.
@yoyo78 áno volala pani a išla na istotu. Robot je fuč 🫢
@ibatanecnica ja mám Instagram kôli súťažiam😀 FB tiež denne niekoľko súťaží...🙈
@stanusenka tak najskôr som ho mala kvôli dcére, tá mi posielala správy a teraz už len na súťaže 🙂. Ale tam sa mi zatiaľ nič nepodarilo vyhrať. Raz som sa aj našla medzi výhercami - teda moje meno ale neprišlo mi nič a na správy nikto nereagoval. To bola Nivea, tak či to bola menovkyňa alebo čo to bolo. Ty si tam už povyhrávala niečo?
@hellwant tak a prišla mi ďalšia poukážka na nákup v hodnote 150 eur. Tento rok sa mi nejako podozrivo darí. 😉 Idem kuknúť do Kauflandu, o čo sa hrá dnes.
@stanusenka tiež som taký maniak 😂,
26- 40 žrebovaní
36- soundbar
26. 40 ks žrebov Vianočná lotéria
36. Soundbar LG SP8YA
Dvojica
19. Soundbar LG SP8YA
36. Soundbar LG SP8YA
Máme daľšiu dvojicu
19 a 36 Soundbar
Kaufland 350 do Martinusu...akoze dost nezaujimave pre mna...knihy za 350 eur nakupit... trochu masaker. Jedine stolove hry este, ale to aby si aj bratrancom z druheho kolena kupoval😆😮
@hellwant da sa aj kava,caj,susene ovocie...
Inac,pozrite nazov fora,ze o com je.Nam,ktori cakame na otvaranie okienok ,chodia upozornenia.A tu spravy,kto co kde vyhral
6. notebook Lenovo V15 G3 IAP
14. notebook Lenovo V15 G3 IAP
Je fuč
@danculka25 akoby mne upozornenia nechodili. 🙂Trochu empatie,aj sa tesime spolu, kto co vyhral. Mimochodom ani tvoja sprava nebola o okienkach a neriesim upozornenie

@foxlion 21 kuchynsky robot