icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

peter582
7. dec 2023

@foxlion 21 kuchynsky robot

stanusenka
7. dec 2023
76california
7. dec 2023

dvojica:
21 kuchynský robot
13 kuchynský robot

peter582
7. dec 2023

3 - gril
1 - gril
a je fuc

ibatanecnica
7. dec 2023

@hellwant tak pan narocny podarilo sa mi vyhrat 300eur poukazku . 😉 konecne nieco poriadne

sibrez
7. dec 2023

@ibatanecnica gratulujeeeem kdee ?

hellwant
7. dec 2023

@ibatanecnica gratulujeeeem 🤩 v akej sutazi, Kaufland? Tam bola do Jysku

hellwant
7. dec 2023

@ibatanecnica Mne by sa- cisto pragmaticky- hodil tycovy vysavac. Podnajomnik sa mi s malou dusou zdôveril, ze vysavac uz je trosku out of date na byte, aspon by som nemusel kupovat😁

ibatanecnica
7. dec 2023

@hellwant tak ten vysavac by sa zisiel aj mne. Po 12 rokoch odchadza stary....

hellwant
7. dec 2023

@ibatanecnica A este je aj namlsana na dalsiu vyhru, nechaj nieco aj nam😅

ibatanecnica
7. dec 2023

@hellwant no este by sa zisla aj dnesna cena v Kauflande 😀 - poukazka. Bol by darcek pee svokru. Vies ako to je. Cim.ma clovek viac tak tym viac chce🤣. Ale tesim sa aj tejto cene. Pojdem pozriet nejaku komodu a kazdemu z rodiny nejaku drobnost co bude potrebovat. Tak ti drzim palce pri zajtrajsom zrebovani

hellwant
7. dec 2023

@ibatanecnica Áno, poznam to na sebe s tym väcsia kopa pyta viac🙂
Dobre vyber komodu a nech sluzi

stanusenka
7. dec 2023

@ibatanecnica
@hellwant
Gratulujem a držím palce, odkedy som ja vyhrala istý rok v Kaufland adventom, smoothie mixér(prišla poukážka do Nay v hodnote 200€) tak odvtedy tam nič, podotýkam tam, lebo inde som vyhrala kadečo🫢😀 ja viem, niekto si povie, ja som nevyhral nikdy nič... Dnes som nadávala, že opäť Expres nezavolal🙈😂 - ten mi ale nezavolal ešte ani raz, kedysi dávno môjmu švagrovi, vyhral vtedy tisícku 😏

elinka5
7. dec 2023

nevolali dnes 3 krát?

yoyo78
7. dec 2023

@elinka5 určite hralo, lebo na stránke je odkrytý kuchynský robot, takže ho niekto musel vyhrať dnes poobede

linduska1974
7. dec 2023

13. kuchynský robot Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
21. kuchynský robot Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
Už je fuč

ibatanecnica
7. dec 2023

@stanusenka ja sa pomaly kazdy den zapojim do nejakej sutaze. FB mam len kvoli nim. 😀. Sem tam sa nieco podari.

stanusenka
7. dec 2023

@yoyo78 áno volala pani a išla na istotu. Robot je fuč 🫢

stanusenka
7. dec 2023

@ibatanecnica ja mám Instagram kôli súťažiam😀 FB tiež denne niekoľko súťaží...🙈

ibatanecnica
8. dec 2023

@stanusenka tak najskôr som ho mala kvôli dcére, tá mi posielala správy a teraz už len na súťaže 🙂. Ale tam sa mi zatiaľ nič nepodarilo vyhrať. Raz som sa aj našla medzi výhercami - teda moje meno ale neprišlo mi nič a na správy nikto nereagoval. To bola Nivea, tak či to bola menovkyňa alebo čo to bolo. Ty si tam už povyhrávala niečo?
@hellwant tak a prišla mi ďalšia poukážka na nákup v hodnote 150 eur. Tento rok sa mi nejako podozrivo darí. 😉 Idem kuknúť do Kauflandu, o čo sa hrá dnes.

ibatanecnica
8. dec 2023

@stanusenka tiež som taký maniak 😂,

purplevesna
8. dec 2023

26- 40 žrebovaní
36- soundbar

stanusenka
Autor odpoveď zmazal
linduska1974
8. dec 2023

26. 40 ks žrebov Vianočná lotéria
36. Soundbar LG SP8YA

Dvojica
19. Soundbar LG SP8YA
36. Soundbar LG SP8YA

kalifka
8. dec 2023

Máme daľšiu dvojicu
19 a 36 Soundbar

hellwant
8. dec 2023

Kaufland 350 do Martinusu...akoze dost nezaujimave pre mna...knihy za 350 eur nakupit... trochu masaker. Jedine stolove hry este, ale to aby si aj bratrancom z druheho kolena kupoval😆😮

danculka25
8. dec 2023

@hellwant da sa aj kava,caj,susene ovocie...
Inac,pozrite nazov fora,ze o com je.Nam,ktori cakame na otvaranie okienok ,chodia upozornenia.A tu spravy,kto co kde vyhral

linduska1974
8. dec 2023

6. notebook Lenovo V15 G3 IAP
14. notebook Lenovo V15 G3 IAP
Je fuč

stanusenka
Autor odpoveď zmazal
hellwant
8. dec 2023

@danculka25 akoby mne upozornenia nechodili. 🙂Trochu empatie,aj sa tesime spolu, kto co vyhral. Mimochodom ani tvoja sprava nebola o okienkach a neriesim upozornenie