Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@hellwant tak pan narocny podarilo sa mi vyhrat 300eur poukazku . 😉 konecne nieco poriadne
@ibatanecnica Mne by sa- cisto pragmaticky- hodil tycovy vysavac. Podnajomnik sa mi s malou dusou zdôveril, ze vysavac uz je trosku out of date na byte, aspon by som nemusel kupovat😁
@hellwant tak ten vysavac by sa zisiel aj mne. Po 12 rokoch odchadza stary....
@hellwant no este by sa zisla aj dnesna cena v Kauflande 😀 - poukazka. Bol by darcek pee svokru. Vies ako to je. Cim.ma clovek viac tak tym viac chce🤣. Ale tesim sa aj tejto cene. Pojdem pozriet nejaku komodu a kazdemu z rodiny nejaku drobnost co bude potrebovat. Tak ti drzim palce pri zajtrajsom zrebovani
@ibatanecnica Áno, poznam to na sebe s tym väcsia kopa pyta viac🙂
Dobre vyber komodu a nech sluzi
@ibatanecnica
@hellwant
Gratulujem a držím palce, odkedy som ja vyhrala istý rok v Kaufland adventom, smoothie mixér(prišla poukážka do Nay v hodnote 200€) tak odvtedy tam nič, podotýkam tam, lebo inde som vyhrala kadečo🫢😀 ja viem, niekto si povie, ja som nevyhral nikdy nič... Dnes som nadávala, že opäť Expres nezavolal🙈😂 - ten mi ale nezavolal ešte ani raz, kedysi dávno môjmu švagrovi, vyhral vtedy tisícku 😏
13. kuchynský robot Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
21. kuchynský robot Tefal QB515D38 Masterchef Gourmet
Už je fuč
@stanusenka ja sa pomaly kazdy den zapojim do nejakej sutaze. FB mam len kvoli nim. 😀. Sem tam sa nieco podari.
@ibatanecnica ja mám Instagram kôli súťažiam😀 FB tiež denne niekoľko súťaží...🙈
@stanusenka tak najskôr som ho mala kvôli dcére, tá mi posielala správy a teraz už len na súťaže 🙂. Ale tam sa mi zatiaľ nič nepodarilo vyhrať. Raz som sa aj našla medzi výhercami - teda moje meno ale neprišlo mi nič a na správy nikto nereagoval. To bola Nivea, tak či to bola menovkyňa alebo čo to bolo. Ty si tam už povyhrávala niečo?
@hellwant tak a prišla mi ďalšia poukážka na nákup v hodnote 150 eur. Tento rok sa mi nejako podozrivo darí. 😉 Idem kuknúť do Kauflandu, o čo sa hrá dnes.
26. 40 ks žrebov Vianočná lotéria
36. Soundbar LG SP8YA
Dvojica
19. Soundbar LG SP8YA
36. Soundbar LG SP8YA
Kaufland 350 do Martinusu...akoze dost nezaujimave pre mna...knihy za 350 eur nakupit... trochu masaker. Jedine stolove hry este, ale to aby si aj bratrancom z druheho kolena kupoval😆😮
@hellwant da sa aj kava,caj,susene ovocie...
Inac,pozrite nazov fora,ze o com je.Nam,ktori cakame na otvaranie okienok ,chodia upozornenia.A tu spravy,kto co kde vyhral
@danculka25 akoby mne upozornenia nechodili. 🙂Trochu empatie,aj sa tesime spolu, kto co vyhral. Mimochodom ani tvoja sprava nebola o okienkach a neriesim upozornenie

@foxlion 21 kuchynsky robot