icon

Vianočné pexeso

loren
7. dec 2009

sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?

cuko2
2. dec 2024

10 - notebook
24 - 30 žeebov

linduska1974
2. dec 2024

10 notebook
24 30 žrebov

321peto
2. dec 2024

Notebook som počul na políčku 5
24 - 30 žrebov

linduska1974
2. dec 2024

@321peto zle si počul

hellwant
3. dec 2024

Len tak do debaty, co by ste robili ak vyhrate cisticku vzduchu? Vyuzili by ste ju? Ja ani neviem, kto by to kupil odo mna ak by som ju vyhral. 🙂

agatulienka82
3. dec 2024

@hellwant mohol by si mi ju darovat 🤷‍♀️😂 a ja vyuzila 😂

cuko2
3. dec 2024

6 - slúchadlá
12 - kávovar

linduska1974
3. dec 2024

6 bezdrôtové slúchadlá
12 kávovar

stanusenka
3. dec 2024

@hellwant ja by som tomu šancu dala, možno pomôže precistit vzduchu a bude sa lepšie dýchať🤭

cuko2
3. dec 2024

28 -PS 5
3 - PS 5

cuko2
3. dec 2024

A je preč.

linduska1974
3. dec 2024

🔴28 herná konzola
🔴3 herná konzola

linduska1974
3. dec 2024

21 Kávovar 12 Kávovar je fuč

klotildabazarik
3. dec 2024

@hellwant ja by, som vyuzila

lenka095
3. dec 2024

Nie je to moc velka náhoda že sa triafajú ceny na 1x??? Nemajú dvojice čísla z minulosti? Alebo… neviem

macik166
3. dec 2024

To je zaujímavé...

marsmykkok
3. dec 2024

@lenka095
@macik166 ja už prestávam veriť tým súťažiam na exprese a mám pocit, že je to dohodnuté hlavne poslednú dobu a my-bežný ľud tak vyhráme maximálne tričko. Mám na to aj svoje dôvody, čo nechcem písať, ale poznám ľudí čo vyhrali aj opakovane napríklad peniaze a mali priateľov napojených na vlastníkov expresu. A aj minulý piatok ten pán, veľmi rýchlo zaznel ten signál, že nestihol a veľa ľudí sa tomu čudovalo. Možno na Mikuláša vyhrá niekto vyvolený 100 000 eur...

katie253
3. dec 2024

@lenka095 nemajú, pozerala som.

hellwant
3. dec 2024

@marsmykkok Veľmi mala pravdepodobnost. A to, ze pozna niekoho z tadial neznamena, ze sa musi podvadzať. Toto počuvam o sutaziach dlho, vyhral som uz netbook, chladnicku s mraznickou, bicykel , ci poukazky v Jednote, kozmeticky balicek v radiu. A v Tipose - na ktory kazdy druhy tvrdi, ze podvod- som vyhral a nikoho tam nepoznam. Ludom sa zda nemozne, ze ako to, ze oni nevyhrali, ked iny ano. Ale je to nahoda.

hellwant
3. dec 2024

@lenka095 iba raz sa trafili na prvy krat, ten tyçovy vysavač. Kavovar aj Playstation uz mali odkryte jedno policko. Jednoducho trafil to druhe co nebolo a potom dal to co uz bolo.

stanusenka
3. dec 2024

@hellwant tiež si myslím, že človek musí mať trošku šťastia, aby sa na neho dostalo... Kto nemá šťastie na výhry si bohužiaľ potom myslí kadečo

stanusenka
3. dec 2024

A nie som známa nikoho z Expresu, skrátka čakám, kedy príde aj na mňa tam🤭

hellwant
3. dec 2024

@stanusenka plno ludi vyhra viac krat. Skutocne niekedy su ludia, na ktorych sa to lepi🙂
Zatial ani v kaufland kalendari nič, ty ako? Ak tam bude meno Stanka, odkial bude musier byt- ze ci to nebudes ty? 😁

marsmykkok
3. dec 2024

@hellwant to nie je moja frustrácia... Ale proste nejako mi tam moc vecí nesedí. A teda keď sme pri Kauflande, tam súťažim už asi 15 rokov a stále nič, ale tá súťaž mi príde reálna a transparentná, hoci sa mi nedarí. Teda nie je to o tom že si to myslím kvôli tomu že sa mi tam nedarí.

macik166
3. dec 2024

@marsmykkok ktovie pre koho sa tých 100000 zbiera? Súťažilo sa každý deň o finančnú výhru a odrazu už len raz za čas...tiež som skeptik

hellwant
3. dec 2024

@marsmykkok Nuž nejdem presviedčať. Ja to hlavne vnimam ako hru a tešim sa z kazdeho dňa, lebo co ak ja.😀 A nemyslim stylom ach zas nic, čo ak podvod. Každý si môže vybrať prístup. Radsej si vyberam ten, co ma naladí dobre.

hellwant
3. dec 2024

@macik166 no pre šťastlivca, aj v inych sutaziach sa zbiera, kym niekto netrafi cisla, ci mu nezavolaju💪🙂

lenka095
3. dec 2024

@hellwant nie ja som nemyslela, že by im tam niekto pomáhal… len mi je to divne, že za prvé 2 dni sú 3 ceny fuč… pred tým sa strieľali čísla kade tade… skôr či nie sú zhodne čísla z minulých rokov alebo či nie je niekde na nete uniknutý zoznam alebo neviem… proste niečo má ten štýl. A aj ja poznám ľudí, ktorí pravidelne vyhrávajú napr. keď sa losuje tombola… určite je to o šťastí a niekto ho má viac

monny222
3. dec 2024

@marsmykkok v kauflande som vyhrala jaaaa ale ešte pred 7 rokmi 1500€ 😃😃 odvtedy nikto nič ani z rodiny 🤣🤣 asi som si vyčerpala 😃

monny222
3. dec 2024

Bože ľudia ved halóoo... keď nechcete hrať lebo je to podvod a sflalsovane a neviem co tak sa nezapajajte (myslim vseobecne).. ja to beriem ako srandu, skúšam kde sa dá ze možno motyka vystrelí.. toto ma nestojí nič tak prečo by som to neskusila 🙂 kluuud ved idu Vianoce 😁😁