Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@doktor.007 skusam, skusam, ale nic... to musi byt riadna nahoda... ty si sa uz dovolal?
@ericatko11 minulý rok počas dopravného servisu a ako naschvál nehrali 😝
Tak som tu ... To bol den ... v skole sluchatka a expres, ked sa hralo pexeso isiel som na WC a volal, volal, volal ... ale nič ... ☹ ☹ ☹
dnes už asi nebude Pexeso, väčšinou jedna cena v jeden deň, no a dnes už padli hnihy hm?
@doktor.007 😀 .tomu sa povie smola, ale aspon si natrel policajtov,,,
@doktor.007 mne to vyhovuje. doma expres nepocuvam, iba v praci. tak ze sa tu vidime zajtra...
@ericatko11 a ja v skole ... 🙂
ake je cislo do expresu?
Hralo sa o 15.00?
@mykky nie nie nehralo sa počuval som, dnes asi nebude
ahoj 30 super fotak a 40robot do kuchyne
Cawte... vsetkym dobre ranko... mno dnes som nepocul dobre cisla o siedmej ale zda sa mi ze tam bola 33ka fotak a 40ka kuchynsky robot to som pocul dobre len som si neni isty v tom fotaku....
dobre ranko.. mame novu gulicku - 19 - lyziarska vystroj
ahojte, vieme to zosumarizovat? ten fotak je 30? ja som si niekde zahodila papierik z rana 😖
ahojte, kto počuval o 7mej pexeso?
ahojte pexesaci,pridavam sa k Vam
1 tablet
3 kávovar
4 nintendo
6lyžovačka
7,42knihy-fuč
8,15 xbox fuč
10 telefon
13 lyž.vystroj
19 lyž.vystroj
22 telka
24 hrnce
27 auto na do
28 voňavky
30 foťák
40 robot do kuchyne
ma niekto poznačené viac , mam taky pocit,že sa hralo aj o 6ráno, ale nepočuvala som
no a na dnes je asi dohrate a škrtám 13 a 19
uz sa nebude hrat? 🙂
@iviatko na 90% nie, v jeden deň jedna cena aspon tak to bývalo minulé roky, ale počuvať budem
@travoltka máš tam všetko,
@doktor.007 my ho pocuvame v praci 🙂 len sa niekedy zabudnem :0))
tak co bude sa hrat...? hovoril nieco ze po 14tej....
o 11tej
hralo sa? bola som mimo
@iviatko nehralo sa, skušaš volať? a?
@doktor.007 a nic :(
@doktor.007 29 je notebook a to druhé mi akosi uniklo nejaká kozmetika
@aninkah1 tak predsa hrali? nepočuval som

Tam nie je šanca sa dovolať. Raz skúšam už pri znelke, inokedy keď vyzve moderátor....jednoducho človek musí mať šťastie