Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
tak to hej, ale aspon vidno, ze sa do hry zapajaju vselijaki hraci. aspon je to pestre 🙂
no a este ked sa tam dovola druhy krat priebehu tyzdna a dxa ktat povie blbost prvy krat ked sa tam dovolala tak trafila hned prce cislo kde uz nebolo nic
ahojte, no tak už by sa patrilo, aby sa dovolal niekto z nás, mne sa to ešte nepodarilo, tak voláme
je to možné, že niekto sa dovolá a otvára prvú guľu, ktorá už bola otvorená, ... a my čo vieme, ktorú by sme
otvorili, tak sa nedovoláme, smola, voláme ďalej
mne už aj zvonilo a nič ... hlavne, že taký čo o pexese nemá ani šajnu ten sa dovolá... 😠
doktor.007 ráno o 8mej sa "teta" netrafila, o 9tej tiež hádala vedľa a až teraz vyhrali vysávač
ahojte vsetci 🙂 pisem prvy krat i ked si to tu citam uz skoro 2 tyzdne, pocuvam pexeso pravidelne aj tam volam kazdy den, ale este ani raz mi nezvonilo, poznate neaky figel kedy volat? som z toho nestastna lebo najviac zo vsetkych vyhier som chcela prave tento roboticky vysavac, ktory prave vyhrali :"(

a zase nič...