Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Ináč je možné aj to, že dnes to dohrajú aby stihli darčeky poslať do Vianoc.
a ďalší chmuľo
tak to je snáď sen!!!!!!
myslím že ďalšie pexeso bude zajtra ráno 😀
odpadnem z tych ludi ... naco to vola ked to nesleduje ...
Ludia, to som bol ja, inak jeden krat som nevedel o vyhre a akurat som to pokaslal, doteraz som mal vsetko poznacene a ten bicykel mi unikol, strasne ludia, ucim sa na skusku a teraz som pocul vradiu ze sa ide hrat, myslel som ze sa uz nebude lebo vyhrali 2 ceny ale ako pozeram asi fakt pojde dnes vsetko.. Dokelu
Heh
@camelco dakujem 🙂 musi dobre dopadnut, som u priatelky v praci a ucim sa radio tu ide, pocujem ze hraju tak rychlo volam a predtym som uz doma pri uceni o jednej nemal pustene radio, ani som uz nepozrel tu ci sa hralo, a tak som dopadol, ako idiot, no nic tak skusame dalej, inak zacal som volat pri dopravnom servise(volam z dvoch mobilov na tie dve linky) a v jednej mi zacalo zvonit, a ja ze prosim nech to dvihnu, a stalo sa, inak ta 41 sa mi snivala uz skor tak som chcel hned to prve dat, ale bolo uz neskoro..
pedro133 SORRY 🙂 🙂 🙂 ale je Ti odpustené, keď sa učíš na skúšku
Lúčim sa s Vami, dnes už počúvať nebudem, ale držím palce Vám ostatným!
a moje GPS je fuč
GPS je fuč 16,38
kto bude posledný výherca? a kedy?
Pedro to je fakt hustá smola ale určite maš šťastie v laske a držim palce na skúšku a isto si bol aj v strese keď si sa dovolal
Ahojte, ja asi už odpadnem, tri hodiny to skúšam. Dokonca mi to stále zvonilo, tesne potom ako vypadli linky, ale mi to nezdvihli. Robotický vysávač - vysnívaný - fuč, GPS - sen - fuč, ešte posledná šanca mikrosystém aj ten chcem.
Môj telefón zavarený, robota žiadna.
Díky za odpovede. Výherca bol tu na mk?
Pekné vianoce.
😵 😵 😵
Pekne vianoce vsetkym ,ja sa tu dnes nedostanem drzim vam palce.
Dobré ránko, tak nám ostala ešte posledná výhra? Č. 12 a 14, ak mám dobre poznačené....Tak je? 🙂
hráme o hodinku
áno hráme o poslednú výhru, ja som skoro teraz "zdochla". posledné 2 čísla a niekto to tak po-erie 😠 😠
a je KONIEC tohoročného pexesa. Takže krásne sviatky všetkým, stretneme sa budúci rok 🙂
dopexesované........krasne Vianoce všetkým
tak na budúci rok 😀
všetkým prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov a všetko dobré v Novom roku 😉
Milí Vianoční pexesáci, už 6.12 to znova odpálime. Dúfam, že si budeme pomáhať ako doteraz a priať si navzájom výhru. Snáď sa to aj toho roku niekomu z nás podarí. Tak veľa šťastia všetkým 😵
ahojte pexesáci, tak nám prajem veľa šťastia pri volaní 🙂 ..... tak 6.12. 😵 😵 😵 😵
Ahojte aj sledujete aké čísla padli dnes
1-oblečenie, 3-mobil

skriatok sa vyskytol v telefonoch 🙂 ...