Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Ludia, to som bol ja, inak jeden krat som nevedel o vyhre a akurat som to pokaslal, doteraz som mal vsetko poznacene a ten bicykel mi unikol, strasne ludia, ucim sa na skusku a teraz som pocul vradiu ze sa ide hrat, myslel som ze sa uz nebude lebo vyhrali 2 ceny ale ako pozeram asi fakt pojde dnes vsetko.. Dokelu
Heh
@camelco dakujem 🙂 musi dobre dopadnut, som u priatelky v praci a ucim sa radio tu ide, pocujem ze hraju tak rychlo volam a predtym som uz doma pri uceni o jednej nemal pustene radio, ani som uz nepozrel tu ci sa hralo, a tak som dopadol, ako idiot, no nic tak skusame dalej, inak zacal som volat pri dopravnom servise(volam z dvoch mobilov na tie dve linky) a v jednej mi zacalo zvonit, a ja ze prosim nech to dvihnu, a stalo sa, inak ta 41 sa mi snivala uz skor tak som chcel hned to prve dat, ale bolo uz neskoro..
GPS je fuč 16,38
kto bude posledný výherca? a kedy?
Pedro to je fakt hustá smola ale určite maš šťastie v laske a držim palce na skúšku a isto si bol aj v strese keď si sa dovolal
Ahojte, ja asi už odpadnem, tri hodiny to skúšam. Dokonca mi to stále zvonilo, tesne potom ako vypadli linky, ale mi to nezdvihli. Robotický vysávač - vysnívaný - fuč, GPS - sen - fuč, ešte posledná šanca mikrosystém aj ten chcem.
Môj telefón zavarený, robota žiadna.
Díky za odpovede. Výherca bol tu na mk?
Pekné vianoce.
Dobré ránko, tak nám ostala ešte posledná výhra? Č. 12 a 14, ak mám dobre poznačené....Tak je? 🙂
áno hráme o poslednú výhru, ja som skoro teraz "zdochla". posledné 2 čísla a niekto to tak po-erie 😠 😠
a je KONIEC tohoročného pexesa. Takže krásne sviatky všetkým, stretneme sa budúci rok 🙂
všetkým prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov a všetko dobré v Novom roku 😉
Milí Vianoční pexesáci, už 6.12 to znova odpálime. Dúfam, že si budeme pomáhať ako doteraz a priať si navzájom výhru. Snáď sa to aj toho roku niekomu z nás podarí. Tak veľa šťastia všetkým 😵
ahojte pexesáci, tak nám prajem veľa šťastia pri volaní 🙂 ..... tak 6.12. 😵 😵 😵 😵

skriatok sa vyskytol v telefonoch 🙂 ...