Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Ahojte, ja sa tam snažím dovolať už asi tretí rok a stále nič,,.. 😒 Sem tam sa mi stalo, že zvonilo a nikdy mi nezdvihli . 😒
ahojte ... dnes nic? nehra sa, alebo ako? ... na co cakaju? sup sup nech ludia povyhravaju, aby im to do Vianoc doslo ... tak je to o nicom, ked sa nehra 🙂
Nie, dnes sa ešte nehralo ... 🙂 Ale teraz vraveli, že sa ide hrať, len som nepočul za koľko ☹
ahojte .. bude sa hrať ale nepovedal kedy.. podľa mňa to teraz obmedzujú kvôli tomu, že už sa povyhrávalo veľa cien a chcú aby im ostalo do Vianoc ..
Majo povedal ze sa bude hrat, ale nepovedal kedy, u Andreja to nebolo po 13tej, mozno teraz po 14tej bude,,,alebo az po 16tej ked bude Dodo s Monou ... uvidime ...
no super ... dalsia co si to nepiseee ... to budu ale muky dokonca, ked taki budu volat 🙂 ... ale uz vieme kde je vysavac aspon... tak sup sup o hodinku sa pokusit volat ...
ako to vidíte dnes? Myslím, že sa bude hrať pomenej aby to bolo do vianoc. Ešte nám ostáva 9 cien 😀 😵
@camelco - myslím, že dnes sa bude hrať medzi 13.00 až 16.00 hod., keď príde Valner do štúdia Expres a on to - ako sa hovorí - tam roztočí, Priveje nový vianočný vietor do plachiet. Podobne to bolo aj vlani a predvlani. Pozdravujem ostatných prispievateľov do Modrého koníka - Vianočné pexeso. ...... FERI ....
hralo sa včera okolo 16tej? aké boli čísla? padlo niečo? vieme? ....vysavač som počula ale potom, že sa hralo ešte raz a mali sme poradu 😠 tak som nestihla..... dakujem 🙂
caute, len pre overenie, ktoré cisla este nie su odkryte a ktore ano ale zatial ich nik nevyhral? Vopred dik... 🙂
mne sa nezda vcera sa vyhral o druhej vysavac a uz sa nehralo a dnes sa nehralo ale asi sa uz bude 😎
práve teraz sa hralo, skôr som nepočúval, tak neviem
navigácia fuč .... 😎
číslo 23 a 39

@bmmz - namiesto 40tky tam mala byt 42ka, ta je neodkryta, 40 tka bola bicykel 😉 ... inak vsetko pasuje s mojou tabulkou ...