Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Ahojte, ja sa tam snažím dovolať už asi tretí rok a stále nič,,.. 😒 Sem tam sa mi stalo, že zvonilo a nikdy mi nezdvihli . 😒
dnes to bolo o nicom, cely den sa nehralo ... iba raz rano ...
ahojte ... dnes nic? nehra sa, alebo ako? ... na co cakaju? sup sup nech ludia povyhravaju, aby im to do Vianoc doslo ... tak je to o nicom, ked sa nehra 🙂
dnes sa hralo, alebo nehralo?
Nie, dnes sa ešte nehralo ... 🙂 Ale teraz vraveli, že sa ide hrať, len som nepočul za koľko ☹
ahojte .. bude sa hrať ale nepovedal kedy.. podľa mňa to teraz obmedzujú kvôli tomu, že už sa povyhrávalo veľa cien a chcú aby im ostalo do Vianoc ..
povedal, že možno si dáme aj pexeso....tak počuvajte 🙂
Majo povedal ze sa bude hrat, ale nepovedal kedy, u Andreja to nebolo po 13tej, mozno teraz po 14tej bude,,,alebo az po 16tej ked bude Dodo s Monou ... uvidime ...
Hrááá sa 🙂
30 - vysavac 🙂
no super ... dalsia co si to nepiseee ... to budu ale muky dokonca, ked taki budu volat 🙂 ... ale uz vieme kde je vysavac aspon... tak sup sup o hodinku sa pokusit volat ...
Podla mňa to o hodinku nebude ... Šetria si to 😀
tak vysavac je prec ... jaaaj, skoda, chcela som ho ja 🙂 ... nevadiii ...
ako to vidíte dnes? Myslím, že sa bude hrať pomenej aby to bolo do vianoc. Ešte nám ostáva 9 cien 😀 😵
@camelco - myslím, že dnes sa bude hrať medzi 13.00 až 16.00 hod., keď príde Valner do štúdia Expres a on to - ako sa hovorí - tam roztočí, Priveje nový vianočný vietor do plachiet. Podobne to bolo aj vlani a predvlani. Pozdravujem ostatných prispievateľov do Modrého koníka - Vianočné pexeso. ...... FERI ....
hralo sa včera okolo 16tej? aké boli čísla? padlo niečo? vieme? ....vysavač som počula ale potom, že sa hralo ešte raz a mali sme poradu 😠 tak som nestihla..... dakujem 🙂
Vysavač je preč... a čo ostatne ... vypadlo ešte nečo?
caute, len pre overenie, ktoré cisla este nie su odkryte a ktore ano ale zatial ich nik nevyhral? Vopred dik... 🙂
mne sa nezda vcera sa vyhral o druhej vysavac a uz sa nehralo a dnes sa nehralo ale asi sa uz bude 😎
A kávovar je fuč. 11-34
takze 23 a 39 je fuc ... bolo tam GPSko 🙂 ... takze este 7 cieeen ...
práve teraz sa hralo, skôr som nepočúval, tak neviem
navigácia fuč .... 😎
číslo 23 a 39
Telka moja krasna, zbohom.. 31 a 42 Tam bola..

@bmmz - namiesto 40tky tam mala byt 42ka, ta je neodkryta, 40 tka bola bicykel 😉 ... inak vsetko pasuje s mojou tabulkou ...