Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@doktor.007 nie nemam, to je asi vsetko, malo by byt, este ak by v utorok o siestej som mozno zmeskala....ale to je len do piatej neviem....
@hanula23 OK , tak veľa šťastia 😉
doktor.007 prosim ta v ktorej guli je ta lyzovacka? lebo to som nestihla. a dnes som nestihla kde bol ten fotak. ak mi viete povedat. dikes. 🙂
lyžovačka-26,foťák-9a24 no a máš druhú mikrovlnku? prvá je 34 a druhú som nezaregistroval
doktor.007 mikrovlnka je na 1. 🙂 a vdaka
halo halo hralo sa od 10tej??
ste to postrehli ??? teraz o11tej sa hralo
No a silvestrovský kôš je fuč 🙂
dnes sa tahalo uz aj o 11tej? a ake cisla prosim boli? 🙂
@doktor.007 a ktore cisla boli? viem ze o 12tej bola 39 a 28 ...ale neviem co bolo predtym
Zdravím - zo včera soboty 11.12.2010 boli okrem gule č. 39 o 11. hod. odkryté aj iné čísla vianočných gúľ?
ahojte, hralo sa dnes vobec? lebo som este doteraz nic nepocula.. co vy?
postrehol dnes niekto niečo??
doobedu urcite nic nebolo.. 🙂
no ja osobne som nic dnes nepocula... a co vy???? zeby ho dnes nedavali?
@doktor.007 Ahoj, dnes sa hralo uz od 6 ale to som nestihla zachystit, nahodou si tak skoro nepocuval 🙂
@hanula23 no ved ani ja som nepočuval treba zistiť hm?? no viem že 27 je chladnička no a 30 je už vyhratý dámsky parfém si postrehla??
kto počuval dnes o 6:00 ???
3 je lyžiarska výstroj a 36 vysavač
36-moderný vysávač 9:00
3-lyžiarska súprava to bolo o 6:00
Fakt sa hra aj cez víkend ??
moderný vysávač je fuč.
36-16
vyzerá nto tak,že dnes sa už nebude hrať hm?
@razor329 v sobotu sa hralo no v nedeľu nie
ja som zorganizoval piatich s telefonmi a nedovolali sme sa 😠
A to vlastne kedy sa ma volat??? to pred pexesom, ci nahodne a losuju ci ako to tam funguje? a ake je to cislo vlastne? dakujem
Prosím Vás viete mi niekto poradiť foták je už vyhraný no nestihla som druhú guľu jedna je 24 a druhá???Dakujem
@gabi29 foťák 9 a 24
Foťak je už fuč
nevie niekto gule na I Phone 4???

@hanula23 minulý rok sa hralo aj cez víkend , ja som doma budem počúvať no a ked porovnáš máš niečo odkryté viac??