Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Cauteeee mam otazku bolo odhalenych 13 policok???aj uz s vyhratou cenou PC a GPS dokopy 13 kto mi to potvrdi???dakujeeeeeem pomahat si mozme ved uz ked sa clovek dovola je to o stasti....je super ze toho roku jelen jedno cislo 🙂
ahoj, áno je odkrytých 13 gulí, dve výhry už padli - GPS a stolný počítač 🙂
Ahojte.
A môžete mi poradiť, ktorá bola druhá guľa na počítač? Jedna je 9 a druhá mi ušla. ☹
Ďakujem 😉
guľa č. 20 🙂
ahojte, tak zajtra sa hra znova, alebo zeby este dnes? ... asi uz nie ... ja som zatial neskusala volat, mozno tak spravim ako minuly rok , tesne pred koncom a sa to podari 😉
Mohol by mi niekto prezradiť, čo je pod číslami 4, 23 a 38? Ja ntuším, kedy som to prepočula, ve´d mám rádio pustené od rána do večera. ☹
Každý rok sa snažím dovolať, ale zatiaľ márne. Minulý rok mi to konečne začalo zvoniť a oni vzali druhú linku... Tak sa teším, že je tento rok iba jedna. 🙂
ahoj, 4 - domáce kino, 23 - foťák, 38 - vysávač 🙂
píšem čo mám, príde čas ked budem pýtať ja, nie vždy sa mi v práci dá počúvať 🙂 😅
a tieto sa mi marí otvorili ešte včera...
Aké čísla mala navigácia?
Sorry, už som to našiel.
ahojte, dnes sa este nehralo? ...
tak akurat sa hralo ... cislo 3 - playstation a cislo 42 - bluetooth hodinky ... o hodinku sa pokracuje 🙂
Prave bolo
42 hodinky
3 herna konzola
35 -telefon a 41 - kavovar ... pekne sa nam to odkryva ... takze o hodku sa hraje znova ... ja nebudem pocuvat,tak poprosim niekoho nech napise co bolo ...dakujem 😉
a sumár pexesa po dnešku 1. navigávia
2. lyžovačka
3. PS 3
4.domáce kino
5. kozmetický balíček
6. značkové oblečenie
7. kuch. robot
9.PC
12. TV-Plazma
16.Navigácia
19. PC
23. foták
30. knihy
35. telefon
38.vysavač
41.kávovar
42.hodinky
Počítač,navigácia a knihy už sú neni
labus máš tam chybu - 19 sú knihy a 20 PC
Ahojte! Ale platí to 02/54654747, či? Hralo sa už dnes?
22 -kamera a 6-značk.oblečenie
Ďakujem labus. Ja som skôr nepočúvala, ale podľa všetkého sa hralo prvý krát.