Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Ľudkovia, od zajtra nie som až do Vianoc v práci a tým pádom nemám takú možnosť non stop počúvať pexeso. Keď som doma, poriadne ani neotvorím PC, takže sa na MK s veľkou pravdepodobnosťou stretneme (až dožijeme) budúci rok a tak mi dovoľte popriať Vám a Vašim rodinkám šťastné a veselé Vianočné sviatky, fujavicu šťastia, víchricu pohody, závej radosti, len malú vločku všedných starostí a hlavne lavínu zdravia a lásky v Novom roku 2014! Čafte 😉
@ggabikaaa
@tinika
@lucann správne som vydedukovala že dnes sa hralo už 2X?? dnes som bola u toho lekára a tak som sa vrátila až teraz padol ten mobil a oblečko??? žiadne ine číslo sa neodokrilo??? dakujem za odpoved ja som zasa na oplátku zajtra doma celý den tak budem strážit pre všetkých 😉
a na margo čo ste popísali áno je to tu otvorene a môže si to pozriet každý .. ale to by našiel aj na expres stránke pod sutažou tam si to tiež ludia píšu .. a v konečnom dôsledku aj tak rozhoduje štastie a náhoda ... a ja nepatrím k ludom čo by závideli alebo nepomohli... a ak si to taký aj pozrie???možno si raz uvedomí že treba pomáhat ... a ak nie jeho problém on sa ráno pozerá na seba každý den do zrkadla 😀 😀 😀
A ak si niekto mysli, že som to napísal preto že závidim, tak sa nehnevajte ale nieje to tak. Chcel som to iba okomentovať, kedže vidím ako každý deň čakáte kedy sa bude hrať. Určite nik nečaka preto, že nechce vyhrať. 🙂 že?
dnes sa už asi hrať ani nebude .. už sa vyhrali 2 ceny..
No pred 3r. sa dalo skor dovolat, jednak preto ze menej ludi sledovalo taketo diskusie a kedze sa dovolali tak aj tak neuhadli a mohlo sa hrat znovu a znovu, takze tych sanci bolo ovela viacej. Teraz sa staci len dovolat, je to dost tazko.
Hojte zajtra, musim domov a počúvajte ččísla.
@lejuska12 ... dalo sa aj preto skor dovolat, lebo boli 2 telef. cisla k dispozicii ... si myslim ... ja som to minuly rok iba tak skusila , a podarilo sa ... zdvihli mne a nie tu druhu linku ... a kedze uz boli vsetky policka odkryte - teda trebalo druhy par odkryt, tak to bolo aj jednoduchsie ... a tema je tu na to, aby si ludia pomahali, kto nechce, nech tu nepise, necita a pod. 😉 ...
nestíham sa diviť, že dnes padli až 3 ceny, nemohla som v robote počúvať, tak som vedela len o prvej. škoda tej lyžovačky 😢 , ale jasné že ju doprajem, kto to vyhral.. 😀
treba počúvať aj zajtra, keď som si pozrel históriu tohoto fóra, tak vlani sa končilo 21.12.

17-práčka!!!! sorry 😀