Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@stelinkake ja som na to tak nejako podobne ☹
@neznama2013 tak uvidime .. snad sa podari a dcera by mala krasne vianoce .. potrebuje do skoly a nas PC uz nejako nejde dobre tak by nam to velmi pomohlo
@neznama2013 aj aj, ale teraz to vyšlo na pevnej...
@stelinkake mna by potešilo čokolvek 🙂
@pistoleros aj ja aj aj ale mobil ma stále vypína ..
@neznama2013 aj mna ale toto by sme potrebovali a bol by to splneny sen dcery
@pistoleros - taku kavu aku davaju tie lepsie kavovary tak verim ze aj polovicke zachuti 😉 ... mne to minuly tok hned na prvy krat zvonila a Mona moju linku zdvihla 😉
@pistoleros ako zisiel sa aj mne :D ale mam dolce tak ti ho doprajem :D nech kavička chuti, dufam ze nas aspon ponuknes občas :D hehe pračku mam 2ročnu so susickou telku asi 3r. ak tak domace kino a to uz nie je :D mne by sa zisli skor euriky ale tam od augusta posielam a nič :((( ja som vyhrala jeden seminar hehe takze sa vzdelavam :D
@tinika no aj tu sutaz skusam a nic ... uz ani neverim ze tam sa da vyhrat 🙂
@stelinkake ja furt ked poslem si poviem dnes to vyjde musi a zase nič :D začiname byt zavislaci :D
@tinika no ja by som tiež skôr prijal nejaké tie chechtáky, ale aspoň niečo, tiež som v x súťažiach, tak hádam toto bol začiatok a teraz to začne sypať 😀
@pistoleros fakttttttttttttttttt to je pecka a normálka uplne že náhodou si sa dovolala jupíííí a vyhral si čo??? práve som vysávala tak som nič nepočula 😀 😀 😀 ale teším sa velmi velmi a gratulujem
@pistoleros gratulujem perfektné
padol kavovar?
nestihla som tak dík 🙂
Ahojte, dnes je na fore nejaký kľud. Doobeda som počúvala, ale nedialo sa nič, ale o druhej som odišla a vrátili sme sa až o ôsmej, nehralo sa?
@vlnkad neviem ale co som pocuvala tak nie aj mna by zaujimalo ci sa nehralo cely den
ahojte, pokial viem, tak dnes si dali pauzu od Pexesa 😉
zajtra mi to asi tiež ujde, ideme pozrieť na vianočné trhy v Bratislave. Takže zas až večer. Peknú hru a dobrú noc 🙂
a ako sa dostanem na to pexeso??? 😒
práve sa hralo, ale bez úspechu, žiadna nová guľa nepadla, vytiahla 6, takže o hodinku 😀
takze pracka so susickou je fuc ... 17 a 36 ... 🙂
práve padla práčka - gule 17 a 36

@pistoleros voláš z mobilu alebo pevnej .. ?