Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
ahojte, Majo hovoril ze sa bude hrat, tka mozno kazdu chvilku ... a ceny su este 4, ked dobre vidim ... NB, hodinky,kozm.balicek a holiaci strojcek
14 a 5 kozmetika je fuč
🙂
takze este 3 ceny ... som zvedava ci sa este dnes bude hrat ...
@ggabikaaa
@yoyo78
@labus
@stela91
po návrate domov sa nestíham čudovať, holiaci strojček je nám na nič, muž má bradu aj fúzy a obidvaja používame strojček na strihanie, zistila som, že nie je nič lepšie ako vlasy strihané na max 1,8 cm hahaha, nepoznám hrebeň, žiadny fén a kulmy a podobné hovadiny, suché je to za 10 minút. Hodinky a notebook by neboli zlé, len to šťastie chodí po horách 😢 😀
pekny vecer, takze ostavaju uz iba nakoniec 2 ceny ... hodinky - 24,42 a NB- 26 a 34 ... ten by sa zisiel 🙂 ... len neviem o ktorej sa uhadol holiaci strojcek ...
@ggabikaaa - zdravím - holiaci strojček - s 13 sa uhádol v podvečer o 17.20 hod. - teda do najkratšieho dňa roka a jeho zavŕšenia do 18.11 hod. - chýbala necelá hodinka.
@ggabikaaa
@ferializas dobré ráno, pozerala som na stránku X ale strojček nie je vyškrtnutý, fakt sa hralo?
už je holiaci stojček vyškrtnutý, takže sa hralo
Zdravím - hralo sa - tak ako som odpovedal a napísal Gabike - lebo som počúval.
@ferializas ďakujem
@ferializas
@vlnkad
@ggabikaaa ahojte krásne ránko ja už som to vzdala prestávam počuvat aj tak sa tam nedá dovolat....
všetkým Vám prajem krásne pohodové sviatky a snád sa tu znova stretneme
nejako to naťahujú
práve padol notebook
a je to ukončené, možno budúci rok
prajem všetkým krásne vianočné sviatky 😉
To sa fakt už stihlo hrať?? 🙂
Prajem príjemné, krásne a ničím nerušené vianočné sviatky a všetko len to naj, naj... v roku 2014
rano o 7.50 sa hralo ... tak ahojte, pekne sviatky , o rok sme tu zas-ked sa dozijeme 😉 ...
Ahojte tak kedy znova začíname?
ahoj - snáď nám niečo sv. Mikuláš niečo prinesie už

Este sa nehralo?lebo ze su len tri ceny?ci myslel tri odhalene a jednu cenu.notebook skrytu?ci uz sa hralo aj po tom co vcera niekto vyhrql playko?