Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
Tak ako je to s tym tabletom, zase tu niekto kali vodu? boli tam tri akoze pocitace, jeden pocitac 3 a 36, potom notebook 2 a 32 a tablet je 25 a ? nezmylila si to kolegyna ten tablet s pc alebo notebookom?
Podla mna este nepadol...
Do kelu, ona to myslela počítač. Tú babu, čo tak vrieskala. Tak teda soráč, radšej sa sem už ani zapájať nebudem, aby som nejaký blud nevyplodila zase. Prepáčte! Teraz doobeda to vraj išlo a nakoniec zrejme to bola len repríza tej baby, čo vyhrala počítač. A kolegyňa si myslela, že vyhrala nejaká osoba tablet. Ach jaj.... :(
Ahojte; takže 6-telka, 8-žehlička,22-prehravač,27-holici strojcek,29-hifi veža,a páry k tomu:13,16,31,33,35,41,42...snad je to dobre.vela stastia
tak a teraz nech nam uz volaju VYHRA JE JASNA 😀 JUPIIIII CRRRN CRRN telefony zvonte 🙂
priatelke volalo neznamne cislo tak hned soky :D ale samo nebol to expres, snad ste na tom podobne :D
nEVIEM CIM SOM SI TO ZASLUZIL ALE MNE ZA 2 DNI ZAVOLALI 2 KRAT MAM ROBOT A ZEHLICKU 🙂
Dakujem prvy krat mam teketo stastie ze som nieco vyhral a hned 2 krat .. ale som sa aj vela regystroval

Vraj už aj tablet lenovo yogu niekto vyhral. 25-ka je jasná, ale som nezachytila to druhé číslo. :(