Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@edi6
Hovorí sa, že všetci ľudia, všetko vedia. Nechce sa mi uveriť, že nik z Vás v priebehu takmer dvoch dní nič nepostrehol, síce mýliť sa je ľudské - žeby som sa mýlil? Dnes sa bude určite v priebehu dňa hrať a my všetci, čo som Vás vymenoval sme ale nepokročili v odkrývaní pexesa ! Z mojej strany je to všetko - viac neviem ako pomôcť spoločnému dielku.
No kde ste všetci PEXESÁCI hm????
dnes mi to prvý krát vyzváňalo 🙂 a just sa nehrá 😠
@doktor.007 dnes sa už hrá - vyhrali pparfém
@ferializas a vieš aj druhu guľu ja som teraz vstal
hallo hallo kto počúval ráno EXPRES ???viete čo odkryli??
@doktor.007 31 bol ten parfem
@doktor.007 len neviem stále tú druhú chladničku a ďalšie odkryté gule okrem sobotňajšej chladničky v sobotu
@ferializas dík , idem počuvať
@doktor.007 idem teraz do práce
@ferializas veru celý víkend som nepočúvala, takže som absolutne mimo misu 🙂
O 13:00 hod. išli čísla 6 - knihy, a 21 - Iphone
č. 21 nie je Iphone ale I Pod Touch. Nevie niekto číslo druhej gule pod ktorou bola chladnička ? 😕
Opravujem, skutočne 21 je I POD Touch - súťaží sa aj o 14:00 hod.
@dmdave číslo druhej gule, pod ktorou bola chladnička - vie - zdá sa - po mojom dvojdňovom snažení, že iba Katka z Nových Zámkov - výherkyńa chladničky a rádio Expres.
Celé Slovensko vtedy náhodou nepočúvalo, neboli doma, a tak - výhovorky a stále výhovorky. takí sú ľudia u nás na SVK a o chladničku sa začínajú zaujímať o 5 minút dvanásť alebo dokonca 5 minút po dvanástej. ˇ)Ludia, kde ste boli doteraz.
knihy sú tiež fuč ☹ čísla 10, 6
@ferializas asi sa všetci lyžovali na horách 🙂
@aninkah1 nevieš druhú guľu chladničky hm??
@aninkah1
Nečuduj-me sa, v sobotu boli v Poľsku trhy a v nedeľu boli všetci zlatí ľudia - bola zlatá, čiže máš úplnú pravdu - všetci sa lyžovali v uliciach, na trhoch, v obchodoch a na svahoch v okolí malého Slovenska.
Kto by už mal čas počúvať - stačí, keď sa bude vtedy, keď odbije podľa pravidiel celá a vtedy všetci zahorujú svoje telefóny a všetko sa to nasmeruje na telefón /......y/ do štúdia Rádia Expres - ako oni hovoria do štyroch prúdov, akoby po diaľnici D1 - do Bratislavy. No nejaké prúdy diaľnice sa ešte musia dorobiť!
Vyzývam-e Katku z Nových Zámkov - výherkyňu chladničky z 18.12.2010, aby pridala príspevok aj do tohto fóra - čo všetkých zaujíma na tomto fóre - samozrejme ohĺadom tej druhej gule chladničky. Dovolím-e jej aj samozrejme použiť druhý login.
@doktor.007 absolútne neviem, akurát som sadala do auta, keď jej gratulovali, ako naschvál...
@lopatka123 hello , sleduješ pexeso aj dnes??
@dmdave no ako hrali už dnes?
@doktor.007 nie. dnes sa ešte nehralo.
chladnička bola 27 a 29 ? 😕
o hodinu sa hra, nikto nevie tu druhu gulu chladnicky?

@marian76