Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@timea301196 Súťažíme každý pracovný deň od 27.11. do 22.12. v 3 vstupoch denne, v ktorých sa budeme vždy spájať s jedným náhodne vyžrebovaným súťažiacim. Jeho úlohou bude vybrať si 2 políčka z celkovo 40 políčok označených číslami od 1 do 40. Ak odkryje políčka s rovnakou výhrou, získa ju.
To však nie je všetko! Zo všetkých súťažiacich, ktorí sa zaregistrujú prostredníctvom formulára, bude na Štedrý deň 24.12. vyžrebovaný 1 výherca EXTRA FINANČNEJ VÝHRY 7.777 EUR od TIPOSu!
@agatulienka82 ano raz staci
@linduska1974 dík odsledujem😄
@linduska1974 ved 16 este nebolo a dnes je prvy den nie ?:D
@macik166 zavolali ze ci mozem a tak sme kecali len dvaja bez eteru a potom este dve pesnicky povedali ze idu , zatial mi to hralo do sluchatka, potom sme kecali vo vysielani , povedal som cisla, potom nieco povedala este a ja som mal cakat a nakoniec som este mal diktovat nejake udaje aby mi mohli poslat aspon zreby ako cenu utechy :D ale to mi povedali ze nemam skladat nez sme boli vo vysielani
@tonoslav čítajte čo tam píšem. Pýtal sa o koľkej volali. Písala som po 16.
@linduska1974 ved ja viem ale nemusi to byt kazdy rok rovnako
A ešte nevolavaju cez tu obednu reláciu co začína o 12, neviem ale presne dokedy to býva ;)
@timea301196 40☺️
Mení sa to rokmi...ja som pred pár rokmi vyhrala playstation...a volali mi mi v sobotu ráno....minulý rok sa tuším cez víkend ani nehralo,ale isto zvykli volať po siedmej-pamatam,lebo presne vtedy som nepočula,len kolegovia mi vždy zapísali,kým som deti odviezla do skol
@timea301196 okienok je 40
9 víkendový pobyt v Tatrách
15 20 zrebov
tak 9- vikendovka Tatry
15- 20 zrebov
mame prvu dvojicu po dnesku😀, zreby 7 a 15
@linduska1974 super, bolo to po 16 🙂
34-sperky v hodnote 200 eur, druhé cislo už bolo
jaj tento rok som nejak nezachytil ze sa uz zacina. Mozte potvrdit co sm tu zatial zozbieral z komentov?
1 gril
7 20 zrebov
9 pobyt
10 tv
12 ps5
15 20 zrebov
34 voucher na sperky
je to takto spravne prosim
Viete niekto z akého čísla volajú?
@macik166 z utajeného

@timea301196 40, je to pexeso, 2 rovnake musis najst