Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
@timea301196 Súťažíme každý pracovný deň od 27.11. do 22.12. v 3 vstupoch denne, v ktorých sa budeme vždy spájať s jedným náhodne vyžrebovaným súťažiacim. Jeho úlohou bude vybrať si 2 políčka z celkovo 40 políčok označených číslami od 1 do 40. Ak odkryje políčka s rovnakou výhrou, získa ju.
To však nie je všetko! Zo všetkých súťažiacich, ktorí sa zaregistrujú prostredníctvom formulára, bude na Štedrý deň 24.12. vyžrebovaný 1 výherca EXTRA FINANČNEJ VÝHRY 7.777 EUR od TIPOSu!
@macik166 zavolali ze ci mozem a tak sme kecali len dvaja bez eteru a potom este dve pesnicky povedali ze idu , zatial mi to hralo do sluchatka, potom sme kecali vo vysielani , povedal som cisla, potom nieco povedala este a ja som mal cakat a nakoniec som este mal diktovat nejake udaje aby mi mohli poslat aspon zreby ako cenu utechy :D ale to mi povedali ze nemam skladat nez sme boli vo vysielani
@tonoslav čítajte čo tam píšem. Pýtal sa o koľkej volali. Písala som po 16.
A ešte nevolavaju cez tu obednu reláciu co začína o 12, neviem ale presne dokedy to býva ;)
Mení sa to rokmi...ja som pred pár rokmi vyhrala playstation...a volali mi mi v sobotu ráno....minulý rok sa tuším cez víkend ani nehralo,ale isto zvykli volať po siedmej-pamatam,lebo presne vtedy som nepočula,len kolegovia mi vždy zapísali,kým som deti odviezla do skol
jaj tento rok som nejak nezachytil ze sa uz zacina. Mozte potvrdit co sm tu zatial zozbieral z komentov?
1 gril
7 20 zrebov
9 pobyt
10 tv
12 ps5
15 20 zrebov
34 voucher na sperky
je to takto spravne prosim

@timea301196 40, je to pexeso, 2 rovnake musis najst